Alka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='marlena924']DZIEŃ DOBRY :) nie ma to jak dobra lekturka ...:loveu::loveu::loveu: Quote
marlena924 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Alka']nie ma to jak dobra lekturka ...:loveu::loveu::loveu: Masz racje, ten poradnik jest świetny :cool3: :cool3: Quote
marlena924 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 A my dzisiaj fajnie czas spędziliśmy :evil_lol: Szczególy na naszym blogu :P Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 dobranoc marlenko i toficzku :buzi: Quote
marlena924 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Witajcie, to znowu my :loveu: Dziękujemy Wam za odwiedzanie gelerii :) Dawałam na YORKI zdjęcia z wakacji więc tutaj też wkleje. Pokażę Wam trochę zatęsknionej zieleni. Są to fotki z Mazur, lato 05. Piękne miejsce, koło działki mojej cioci, w miejscowości obok Nowego Miasta Lub.: Tofficzkowi się podobało :) W jeziorku się wykąpciał :) Tutaj własnie byliśmy: Ach...my chcemy znów lato :) (...) Zaniedługo będą nowe-zimowe fotki :) Quote
Marca_Besi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ach, Mazury! Jeszcze troszkę czasu zostało do wakacji. marlena924 Czekamy na zimowe fotki! Quote
marlena924 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Co za miłe odwiedzinki :) Zdjęcia już zaraz wrzucę :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cześć Marlenko :) ale nam smaka wakacjami narobiłas, a tu tyle jeszcze trze ba czekac i przez tyle stresów przejsc :roll: Quote
marlena924 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Zimowa Rewolucja :) Fotki wczorajsze! ! ! Myślę, że sie spodobają :) Coś wywąchałem! Hmm..czy tam coś się czai na mnie? HAHA! Widzicie mnie gdzieś?! CDN...! Quote
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Witaj marlena924 . Fajną założyłaś galeryjkę Tofiemu , tak trzymać. :klacz: :klacz: :klacz: Trochę czasu zajęło mi przejrzenie całej galerii ....ale to nie był czas stracony . Tereny na których mieszkasz są jakby dziwnie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ..........znajome........hehehehehe :lol: Ciekawe czemu.....:???: :???: ......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.:lol: :lol: :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA Quote
Magda Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Czekam na Cd ... :mad: Stanowczo za malo tych fotek:mad: Chcemy Toffiego!!:multi: Quote
marlena924 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Dziękujemy Wam za wszystkie wspaniałe odwiedzinki, widzę że już dużo osób kocha Toffika :loveu: :loveu: bos-dziękujemy za poświęcenie czasu i obejżenie galeryjki :) Czemu tereny znajome..? Mieszkamy blisko :D:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sweet Lili, Madziu- Już fotki daję, już daję :cool1: No to teraz fotki :) Zobaczcie, jaką mi pańcia strzeliła fryzurkę :cool3: A ja Wam minkę strzelam :P Pozdrawiam. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ale Toffiś ma długasny ten ogonek hohoho :lol: :lol: my już mówimy dobranoc papa hu hu ha hu hu ha nasza szkoła zła :evil_lol: Quote
Magda Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 CZesc Marlena! Fajnie, ze wkleilas jakies foty Toffiego:loveu::loveu: A fyzurka super:multi: Quote
Moniś Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek! Quote
marlena924 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Moniś dziękujemy :loveu: I nawzajem :) Ja też chciałabym wszystkim życzyć miłych walentynek :) Ja już po sprawdzianie. Nie był aż taki trudny ciekawe ile bede miala pkt... No i mam tyle nowych fotek nie mam czasu powstawiać wszystkich :) I MAM CHOMICZKA! Wczoraj go kupiłam wieczorem i niosłam pod kurtką, zaskoczyłam i zaszokowałam rodziców. Jest malutki, kremowo-biały i zwie się Miluś/Misiek :) Ale oswoić go nie umiem :(:(:( Help ME! I zdjątka :):)NAJNOWSZE! ! ! Mój piękny chomiczek-nie oswojony- Misiek/Miluś Toffiś walentynkowy :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: C D N... Quote
Nitka&Gosia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :loveu: Super ten nowy chomiczek :loveu: a Toffi ślicznnyyyyyy :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Marlenko!Tofficzku:loveu: z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
marlena924 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Wsadzili pieskaa do koszyka... Z bliska... Quote
Magda Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Jaki slodziak z tego Tofficzka, sliczna walentynka:loveu: A chomis jakie ma ladne umaszczenie. Juz widze mine rodzicow:evil_lol::evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ja z opuźnienim nadrabiam zaległości oglądawcze :oops: Fotki świetne ... A te jego oczy :loveu: Quote
marlena924 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Witajcie :) Pierwszy temat: WALKA O ZABAWKĘ Sznureczka ci nie oddam! NIGDY! Sznureczek i tam będzie mój i ucieknę z nim... Nie martw się, jestem już spokojniejszy, ale i tak bede walczył! DRUGI TEMAT: POBUDKA :) Nie budź mnie! Daj spać! Nie pstrykaj już! Mam dość... Jeszcze chcę pospać Quote
Recommended Posts