Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ale fryz!:evil_lol::evil_lol: Skad my znamy to spanie na poduszkach:roll:
Ja tez kupilam takie nosidelko kiedy Miki byl jeszcze malutki, ale jakos nie lubi w nim podrozowac, bo sie mu kojarzylo, ze idzie do weta:lol::lol: Wiec go nie bede zmuszac;)

Trzeba bylo nie zabierac go tylko do weta w tej torbie, bo teraz zle sobie kojarzy. Mojego taty pies za nic nie chce wsiasc do samochodu, wlasnie dlatego, ze byl nim zabierany tylko do weterynarza.

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Trzeba bylo nie zabierac go tylko do weta w tej torbie, bo teraz zle sobie kojarzy. Mojego taty pies za nic nie chce wsiasc do samochodu, wlasnie dlatego, ze byl nim zabierany tylko do weterynarza.

Ja wiem, wiem. I tak mu sie w tej torbie nie podobalo:shake: Lepiej kiedy jest na rekach.

Marlena super dzielo!:multi:

Posted

Dzisiaj dostalam miłą niespodziankę :-) Firma Acana rpzysłała mi próbeczkę jedzonka 100 gram Puppy Small Breed. Toffiś się ucieszyl! :evil_lol: Kolejna fotka :-)
Czego ludzie chcecie?!

Posted

Nowe fotki :-)
Toffi przypomniał sobie, ze ma czerwoną skrzynkę (stoi zawsze koło okna, kiedyś jak Toffi miał 5 miesięcy jechał w niej na Mazury, na początku myślałam, że będzie w niej spał ale jednak nie :D)
Toffi: Hmm...dawno tu nie byłem! To moje łózeczko zza czasów gdy byłem niemowlakiem... Trzeba obwąchać

Toffi: Czy coś wywąchałem??

Toffi: Wgramole się tu. Może sie przeniosę, już nie będe spał na łóżku pańci?

Toffi: Moje ukochane zabaweczki! Kocham was!

Toffi: Dobra wyszłem.... A może znów wejdę?

Posted

Marlenko,

Toffi chyba zapadł w sen zimowy :lol: :lol:
Pańcia zamiast się nim zajmowac, pobawic sie z piesiem, to fotki cyka- dla nas oczywiscie to dobrze, ale można bawic się i robic zdjecia :lol: :lol: ja tak najczesciej robie przyjemne z pozytecznym haha

pozdrawiamy, Oskarek macha ogonkiem

Posted

No, no, nasza galeryjka rusza pełną parą :D Niestety, jak Toffiś szaleje to fajne zdjęcia nie wychodzą :lol: :lol: Dalsze foty :)
Toffi i jego butla... Butelka większa od niego... Ale cóż-da się gryść :D

Atak na butelkę!

(...)

Jakoś dużo tych Toffisiów!