Alex_i_Suzi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale fryz!:evil_lol::evil_lol: Skad my znamy to spanie na poduszkach:roll: Ja tez kupilam takie nosidelko kiedy Miki byl jeszcze malutki, ale jakos nie lubi w nim podrozowac, bo sie mu kojarzylo, ze idzie do weta:lol::lol: Wiec go nie bede zmuszac;) Trzeba bylo nie zabierac go tylko do weta w tej torbie, bo teraz zle sobie kojarzy. Mojego taty pies za nic nie chce wsiasc do samochodu, wlasnie dlatego, ze byl nim zabierany tylko do weterynarza. Quote
Magda Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Trzeba bylo nie zabierac go tylko do weta w tej torbie, bo teraz zle sobie kojarzy. Mojego taty pies za nic nie chce wsiasc do samochodu, wlasnie dlatego, ze byl nim zabierany tylko do weterynarza. Ja wiem, wiem. I tak mu sie w tej torbie nie podobalo:shake: Lepiej kiedy jest na rekach. Marlena super dzielo!:multi: Quote
marlena924 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Taka śmieszna poza :-) Hehe :D Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ojej, a to co??:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
marlena924 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Magda_Miki Toffi to Aniołek i Diabełek w jednym :D Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 śpiące i jakie słodkie :loveu::loveu::loveu: Quote
marlena924 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dzisiaj dostalam miłą niespodziankę :-) Firma Acana rpzysłała mi próbeczkę jedzonka 100 gram Puppy Small Breed. Toffiś się ucieszyl! :evil_lol: Kolejna fotka :-) Czego ludzie chcecie?! Quote
marlena924 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 No i już piątek mamy...Ale ten czas szybko leci... Nie przeszkadzać! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='marlena924']No i już piątek mamy...Ale ten czas szybko leci... tu piątek a Toffi nadal śpi hihihi :eviltong: Quote
marlena924 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Nowe fotki :-) Toffi przypomniał sobie, ze ma czerwoną skrzynkę (stoi zawsze koło okna, kiedyś jak Toffi miał 5 miesięcy jechał w niej na Mazury, na początku myślałam, że będzie w niej spał ale jednak nie :D) Toffi: Hmm...dawno tu nie byłem! To moje łózeczko zza czasów gdy byłem niemowlakiem... Trzeba obwąchać Toffi: Czy coś wywąchałem?? Toffi: Wgramole się tu. Może sie przeniosę, już nie będe spał na łóżku pańci? Toffi: Moje ukochane zabaweczki! Kocham was! Toffi: Dobra wyszłem.... A może znów wejdę? Quote
SwEet_LiLi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jejq ... co ten Tofik tyle śpi :crazyeye: Marlena to pewnie twoja sprawka :mad: Quote
marlena924 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Weszłem sobie do szafy, a co?! Coś wyczułem! Same kurtki! Czas wychodzic! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Marlenko, Toffi chyba zapadł w sen zimowy :lol: :lol: Pańcia zamiast się nim zajmowac, pobawic sie z piesiem, to fotki cyka- dla nas oczywiscie to dobrze, ale można bawic się i robic zdjecia :lol: :lol: ja tak najczesciej robie przyjemne z pozytecznym haha pozdrawiamy, Oskarek macha ogonkiem Quote
marlena924 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 No, no, nasza galeryjka rusza pełną parą :D Niestety, jak Toffiś szaleje to fajne zdjęcia nie wychodzą :lol: :lol: Dalsze foty :) Toffi i jego butla... Butelka większa od niego... Ale cóż-da się gryść :D Atak na butelkę! (...) Jakoś dużo tych Toffisiów! Quote
rokiii Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 OO TOfI PrzySTOJNIaku KUtELKi OTWoRZyc NIe mOZesz:lol: ..SloDziUTki;) POzDRAwiam:loveu: Quote
marlena924 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 DZIEŃ DOBRY :) Nie patrzcie się na mnie ludzie! Pfff.... Quote
SwEet_LiLi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Czy te oczy mogą kłamać .. Slizne oczęta ma Toffi ... Zębolki też niczemu sobie...:evil_lol: Quote
Magda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A jaki potargany:evil_lol::evil_lol: Chyba dopiero wstal:lol: Quote
marlena924 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Hmm..moze wejdę na tego konika :p ? Quote
kinga.l Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Toffi jest pięknym psiaczkiem :-) Dzieki za wizytę u nas i zapraszamy ponownie , bo ja będę u ciebie częstym gościem ;) Quote
Recommended Posts