Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 marlena924 napisał(a):Hejcia, no Toffi za równy tydzień już 11 miesięcy będzie miał :loveu: Roki masz chyba za duzy bannerek... No proszę :loveu: To już maluśko Mu do roczku zostało :loveu: Rośnie kawaler jak na drożdżach :lol: Quote
marlena924 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Rośnie rośnie, a z dnia na dzień robi się z niego coraz więkrzy pieszczoszek. Tylko go całować, przytulać i chwalić-to mu pasuje :-) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ach, jak ja pięknie biegam! Toffik w biegu :-) Ja już chcę na tą działke! No, wpuście mnie tam, za bramkę! witamy ponownie caly czas przegladamy fotki :cool3: jest kochaniutki :loveu: i smieszniutki a jaki modnis :multi: pozdrawiaja misie ;)) Quote
Aaliyah1981 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 kurcze cos sie cytat nie wlaczyl oczywisie na gorze TOFI!!!!!!!!!!!!!! Quote
marlena924 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 No i kolejna porcja zdjątek-jakoś mam fajny humorek :-) Nowe zdjęcia. Tym razem zabawy z balonikiem w pokoju mojego młodszego brata... Toffiś tak szalał. Potem został "Głupim Jasiem" ja z moją mamą odbijałyśmy balonem, a on próbował główką :-D "Ten balonik jest super, chociaż wolałbym w kolorze czerwonym" "Atak na balon!!!" "Nie oddam go nikomu!" "Myślę, że nie pęknie, hau!" "Przygniotę cię, balonie jeden!" "Może go pogryzę?" "Teraz już nie wstaniesz, balonie!" "No co?" "Nie ma już balona :-(" Koniec jego męki... Jest za to nowy, ale Toffiemu się niespodobał... "Nie lubię koloru srebrnego!" "Poszczekam na niego, może pójdzie sobie?" "Dziwna ta piłeczka" Quote
Aaliyah1981 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 hehe ale mu oczy swieca na jednej fotce z tym balonikiem jak latarenki.... Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Sliczny Toffis z balonikiem. U nas dawno nie bylo balona..... chyba trzeba nudmuuchac:roll: Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Sliczny Toffis z balonikiem. U nas dawno nie bylo balona..... chyba trzeba nudmuuchac:roll: A jak pęknie to psiak nie boi sie tego huku? :roll: :cool3: Chyba, że Wasze Chłopaki takie odważne :eviltong: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a):A jak pęknie to psiak nie boi sie tego huku? :roll: :cool3: Chyba, że Wasze Chłopaki takie odważne :eviltong: on i tak jest gluchy (na wolanie szczegolnie:evil_lol::evil_lol:) Quote
nikusia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Hehe... No fajowe foteczki, jak zwykle!!!! Ramzes by chyba zawały dostał jakby mu tak balon pękł... :lol: A propos tych "oczek jak latarenki" (żółte źrenice)- CHĘTNIE POMOGĘ!!!! WEJDŹ NA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20419 Quote
marlena924 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Jak balon pęknął Toffiś się wystraszył i odsunął a potem zaczął wąchać :D Oczy jak latarenki :-) Quote
nikusia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A ja się cały czas nie mogę nadziwić... JAKI ON MA DŁUUUUGALAŚNY OGONEK!!! :crazyeye: ;) Quote
marlena924 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 No więc wczorajsze pokąpielowe zdjątka... :-) Przed kąpielą... Ekwipunek I już po kąpieli... Taka dziwna poza Toffiego, bo skakał :D Nie patrzcie na bałagan :D No i z bliska... Tak wygląda mokry zwierzaczek... No jasne...Całą pościel pomoczyć :D Wczoraj przyzwyczajałam pieska do suszarki i.... SUKCES! Quote
Magda Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='marlena924'] Gdyby moja mam zobaczyla mokrego psa na poscieli to ja bym :grab::evil_lol: My tez przyszlismy dopiero z 3 godzinnego spaceru i trafilismy prosto do wanny sie wykapac;) Quote
marlena924 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Myślisz, że moja mama nie wrzeszczy... :lol: Piesek po kąpieli mi sie wytrzec od razu nie da, tylko po całym odmu lata,na łóżko, na fotele, na stół... Oczywiście jest jeden cel, z łóżka wszystkie poduszki postrącać, a potem biegac, biegac i jeszcze raz biegac po całym mieszkaniu, wywalić się na podłodze... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aniołek i diabełek w jednym :mad: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Mam ten sam szampon co ty Marlena, wczesniej uzywalam Hery, ale nie jest tak dobry jak firmy Gotlieb. Wlsoki po nim sa takie gladziutkie... A cena w hurtowni, to 12 zl za 300 ml. Quote
marlena924 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Ja za tem z Gottliebu dałam 15 zł... Też go zachwalam! Quote
marlena924 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Toffi na komendę "Pokaż pchełki" tak się kładzie: Quote
madziulka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 oo widzę znajome pozy pokąpielowe -mamy to samo Tico po kąpieli skacze jak oszalały koń .Piesia masz słodkiego ma uroczą buźkę . Pozdrowionka Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='marlena924']Toffi na komendę "Pokaż pchełki" tak się kładzie: "pokaż pchełki":cool3: Quote
marlena924 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Jakoś mam cały czas ochotę umieszczać fotki. Jak galeria-to galeria :-) :evil_lol: Toffi jest wielkim fanem pisma "Mój Pies". Czyżby ten yoreczek zakochał się w Dodzie :lol: ?? Quote
Nitka&Gosia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Heh Toffika prawie nie widać ;) :loveu:Ładne fotki :multi: Quote
Recommended Posts