SwEet_LiLi Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Tofi wygląda jak mały rozrabiaka na tym stoliku :wink: A kubraczek świetny 8) Quote
Nitka&Felek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 marlena924 napisał(a):Słodziutki, ale niegrzeczny :P Pozdrowionka :-)Skąd ja to znam :) Quote
marlena924 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 To znowu my z nowymi foteczkami :-) I znowu Toffik na stole, tym razem na innej serwetce. zobaczcie jaką mamy fajną figurkę Yorczka na telewizorze :-) No i żywą na stole :P Quote
Snoopy7 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Świetny jest Toffi , super fotki a ta minka jest niesamowita Quote
marlena924 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 I znowu dziwna pozycja :-) Tym razem-zawrót głowy ! :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Wszystkie foty Toffisia są super ! :D Quote
Nitka&Gosia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Ładne zdjęcia :) :lol: Ja nigdy takich nie chwiciłam bo Nitka jest psem bardzo szybkim i też raz mi zaczęła uciekać jak aparat wyjęłam,a to było nad morzem kiedy chciałam sfotografować zachód słońca :lol: niestety taki psiak odebrał że chcę mu cyknąć fotkę i piszzzzzzz Wszyscy w pogoń za Nitką :P :x :o Przegapiłam takie ładne zdjęcie :P Quote
marlena924 Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 A Toffi polubił fotografowanie. Lubi pozować :-) Czasem takie fajowskie miny strzeli :D Mi kiedyś za blokiem Toffi uciekł, bo miał dość fotek :D:D:D Pozdrowionka Quote
marlena924 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Z okazji MIKOŁAJEK wszystkim życzymy wspaniale spędzonego wieczorku ze swoimi psiaczkami :-D Dzień już minął... Pozdrawia Marlena i jej mikołajkowy psiaczek Toffi :D Quote
marlena924 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Widzę, że nikt tu już nie zagląda :-( Zdjęcie Toffisia robione pare dni temu: ŚWIAT WIDZIANY PRZEZ OKNO Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Marlenko musisz więcej zdjęć Toffisia nam tutaj wstawiać :) a Twój chłopak widzę, ze też lubi podziwiać świat przez okienko - mój to uwielbia ;) Quote
marlena924 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Mniam, mniam, mniam, jakie to dobre! Pogryść, trzeba! Już mam chyba dość... Quote
marlena924 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 To znowu my :-) Taka brzydka pogoda na dwórku. Kiedy spadnie śnieg i się utrzyma? Przecież za dwa tygodnie Święta! W związku z tym już dwie małe choineczki przystroiłam. Oto Toffik w swoim przeciwdeszczowym ubranku: Brzydka pogoda, a na dwor iść trzeba Quote
Alex_i_Suzi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Marlena, ile wazy twoj piesek? Na zdjeciach wyglada na malenkiego. I mam pytanko, jak dlugo rosna Yorki? Quote
Moniś Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Hey Marlenko. Mam pytanko :) Zamówiłaś może ten kombinezonik przez net? :) Bo jeśli tak to prosiłabym o jakieś namiary, bo też byłabym takim zainteresowana. Jeśli możesz to chciałabym również wiedzieć jaka jest cena takiego wdzianka z tego względu że u nas są bardzo drogie :o Aha, i jeszcze jedno- czy można zamówić go na miare? ( o ile oczywiście zamiawiałaś go tutaj). Pozdrawiam i czekam na odp. A Toffik jak zwykle cudny :angel: Quote
marlena924 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Hej Moniś ;-) Dzieki, że nas odwiedziłaś :*:* Niestety, nie zamówiłam go przez internet. Kupiłam go w "Salonie York" w Jastrzębiu Zdroju. Zapłaciłam 40 zł, więc nie był zbyt tani (chociaż niektóre są droższe!), ale jest bardzo dobry. Rozmiarki były różne. Niewiem, może gdzieś taki znajdziesz? Ja kupywałam go we wrześniu... Pozdrawiam Quote
marlena924 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alex_i_Suzi napisał(a):Marlena, ile wazy twoj piesek? Na zdjeciach wyglada na malenkiego. I mam pytanko, jak dlugo rosna Yorki? Toffiś waży 2,8. Masz rację, jest maleńki, wiekszość Yorków jest większych niż on, chociaż widziałam mniejsze. Yorki rosną do około 6 albo 7 miesiąca :-) Quote
Moniś Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 marlena924 napisał(a):Hej Moniś ;-) Dzieki, że nas odwiedziłaś :*:* Niestety, nie zamówiłam go przez internet. Kupiłam go w "Salonie York" w Jastrzębiu Zdroju. Zapłaciłam 40 zł, więc nie był zbyt tani (chociaż niektóre są droższe!), ale jest bardzo dobry. Rozmiarki były różne. Niewiem, może gdzieś taki znajdziesz? Ja kupywałam go we wrześniu... Pozdrawiam 40 zł to niewiele w porównaniu z cenami w mojej mieścinie. Są po prostu przerażające. No cóż.. w takim razie szukam dalej. A może ktoś ma namiary na takie kombinezoniki dla mojego Nodulca? :) Będę wdzięczna :buzi: Quote
marlena924 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 A za ile u was gdzies tak sa?? Spróbuje coś znaleść jak co to ci na PW wyśle. Pozdrowionka Quote
Moniś Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 marlena924 napisał(a):A za ile u was gdzies tak sa?? Spróbuje coś znaleść jak co to ci na PW wyśle. Pozdrowionka U nas od 60 zł wzwyż. W dodatku nie podobają mi się. Są brzydko wykonane i nieciekawe kolory... same ciemne. Pozdrawiam. Quote
Nitka&Gosia Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Super fotki :) Obrazek śliczny :) Czekamy na więcej fotek Toffika :) Quote
Recommended Posts