Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ładne zdjęcia :) :lol: Ja nigdy takich nie chwiciłam bo Nitka jest psem bardzo szybkim i też raz mi zaczęła uciekać jak aparat wyjęłam,a to było nad morzem kiedy chciałam sfotografować zachód słońca :lol: niestety taki psiak odebrał że chcę mu cyknąć fotkę i piszzzzzzz Wszyscy w pogoń za Nitką :P :x :o Przegapiłam takie ładne zdjęcie :P

Posted

To znowu my :-) Taka brzydka pogoda na dwórku. Kiedy spadnie śnieg i się utrzyma? Przecież za dwa tygodnie Święta! W związku z tym już dwie małe choineczki przystroiłam. Oto Toffik w swoim przeciwdeszczowym ubranku:
Brzydka pogoda, a na dwor iść trzeba

Posted

Hey Marlenko.
Mam pytanko :)
Zamówiłaś może ten kombinezonik przez net? :) Bo jeśli tak to prosiłabym o jakieś namiary, bo też byłabym takim zainteresowana. Jeśli możesz to chciałabym również wiedzieć jaka jest cena takiego wdzianka z tego względu że u nas są bardzo drogie :o
Aha, i jeszcze jedno- czy można zamówić go na miare? ( o ile oczywiście zamiawiałaś go tutaj).

Pozdrawiam i czekam na odp.

A Toffik jak zwykle cudny :angel:

Posted

Hej Moniś ;-) Dzieki, że nas odwiedziłaś :*:* Niestety, nie zamówiłam go przez internet. Kupiłam go w "Salonie York" w Jastrzębiu Zdroju. Zapłaciłam 40 zł, więc nie był zbyt tani (chociaż niektóre są droższe!), ale jest bardzo dobry. Rozmiarki były różne. Niewiem, może gdzieś taki znajdziesz? Ja kupywałam go we wrześniu... Pozdrawiam

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Marlena, ile wazy twoj piesek? Na zdjeciach wyglada na malenkiego. I mam pytanko, jak dlugo rosna Yorki?

Toffiś waży 2,8. Masz rację, jest maleńki, wiekszość Yorków jest większych niż on, chociaż widziałam mniejsze. Yorki rosną do około 6 albo 7 miesiąca :-)

Posted

marlena924 napisał(a):
Hej Moniś ;-) Dzieki, że nas odwiedziłaś :*:* Niestety, nie zamówiłam go przez internet. Kupiłam go w "Salonie York" w Jastrzębiu Zdroju. Zapłaciłam 40 zł, więc nie był zbyt tani (chociaż niektóre są droższe!), ale jest bardzo dobry. Rozmiarki były różne. Niewiem, może gdzieś taki znajdziesz? Ja kupywałam go we wrześniu... Pozdrawiam

40 zł to niewiele w porównaniu z cenami w mojej mieścinie. Są po prostu przerażające.
No cóż.. w takim razie szukam dalej.
A może ktoś ma namiary na takie kombinezoniki dla mojego Nodulca? :) Będę wdzięczna :buzi:

Posted

marlena924 napisał(a):
A za ile u was gdzies tak sa?? Spróbuje coś znaleść jak co to ci na PW wyśle. Pozdrowionka

U nas od 60 zł wzwyż. W dodatku nie podobają mi się. Są brzydko wykonane i nieciekawe kolory... same ciemne.
Pozdrawiam.