Nesjanna Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 no ... jeszcze się taki nie narodził, żeby wszystkim dogodził :niewiem: ale to nic Angel - i tak większość dogomaniakow pojedzie do Opola, proponuję w takim razie wybrać któryś ośrodek pod Opolem i miło spędzić czas między jedną wystawą klubową, a drugą międzynarodową i nie traktować tego jak jakiś wielki zlot - tylko jako wieczorek grzywaczomaniaków. Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nesjanka napisał(a):no ... jeszcze się taki nie narodził, żeby wszystkim dogodził :niewiem: ale to nic Angel - i tak większość dogomaniakow pojedzie do Opola, proponuję w takim razie wybrać któryś ośrodek pod Opolem i miło spędzić czas między jedną wystawą klubową, a drugą międzynarodową i nie traktować tego jak jakiś wielki zlot - tylko jako wieczorek grzywaczomaniaków. masz racje skolo bulvery czy jak to sie tam pisze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: niewazne moga to dlaczego my nie ?????? Quote
Nesjanna Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 otóż to !!! może i ci którzy mają wielkich nauczycieli, a może sami nauczyciele nas zaszczycą ..... :stupid: :stupid: ZAPRASZAMY Quote
paniMysza Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 moje zdanie jest takie: jak zlot to zlot, a nie wieczorek grzywaczomaniaków :wink: Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 paniMysza napisał(a):moje zdanie jest takie: jak zlot to zlot, a nie wieczorek grzywaczomaniaków :wink: twoje zdanie jest takie jak zlot to zlot :lol: :lol: :lol: :lol: ale tylko we wroclawiu :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: Quote
paniMysza Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 jakby to miał byc taki zlot piknikowy to nawet i mogłabym sie z wrocławia ruszyc :lol: Quote
maga18 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 moim zdaniem taki wieczorek to fajna sprawa... wiekszosc grzywaczomaniakow tak czy siak bedzie nocowala z sb na nd gdzies w Opolu lub okolicy... wiec skoro tak to mozna by to wykorzystac i spedzic chwile razem... :D a co do zlotu to owszem... ale nie w Wawie ;) Quote
Nesjanna Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 dlaczego nie w W-wie ??? no fakt - najdrożej mamy ... ale gdzie ??? ja tam mogę jechać - byle w rozsądnych granicach kilometrów tak do 350 .... Quote
AnkaW Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Dla mnie Opole nie jest rozsądną odległością :cry: :cry: Quote
maga18 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a dla mnie Wawa - no chyba ze by mnie ktos zabral :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
paniMysza Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 wawa odpada. dla mnie wrocław, ewentualnie opole :D Quote
Nesjanna Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 oj ludzie, ludzie ... ja tam w Opolu i tak poszukam jakiegoś przyjemnego ośrodka - może jednak coś się uda ??? :shake: :shake: a zlot będzie swoją drogą ... Quote
Agama Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nesjanka w takich sytuacjach przejmij inicjatywe znalezienia osrodka dowiedz sie o ceny niech kazdy indiwidualnie wplaci za noclegi WSZYSTKIM nigdy nie dogodzisz :o CHetnie pomoge we wszelakich sprawach :D . Pozdrawiam :D Quote
Draczyn Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nesjanka napisał(a):oj ludzie, ludzie ... ja tam w Opolu i tak poszukam jakiegoś przyjemnego ośrodka - może jednak coś się uda ??? :shake: :shake: a zlot będzie swoją drogą ...Myślę że Agama ma rację. U nas anutka organizowala zlot i nikogo się nie pytła czy mu się miejsce podoba czy nie. Jak bedziesz się pytać to każdy będzie chcial co innego i nigdy nic nie zorganizujesz. Tak mi się przynajmniej wydaje Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a ja juz mam dosc , kto bedzie mial ochote spotkania sie na wieczorQ pod opolem to przyjedzie , ja nawet mysle , ze fajne bedzie jak bylaby z nami Draczyn i inni ktorzy czesto goszcza na grzywaczach , skoro sami grzywaczomaniacy caly czas cos wymyslaja to ich problem 8) 8) 8) 8) Quote
paniMysza Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a draczyn przecie ma grzywacza, to czemu miałoby jej nie byc? :o :D Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 no tak :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Agama Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nie wiem jakie plany ma Draczyn ale w Opoluna wystawach bywaja i wlasnie nocuja w osrodku nad jeziorem w Turawie ja tez tam bylam i wino... :D . Ilez smardzy nazbieralam. Dla niewtajemniczonych to pyszne wiosenne grzyby , jajecznica z nimi mniam mniam :D Quote
Draczyn Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Agama napisał(a):Nie wiem jakie plany ma Draczyn ale w Opoluna wystawach bywaja i wlasnie nocuja w osrodku nad jeziorem w Turawie ja tez tam bylam i wino... :D . Ilez smardzy nazbieralam. Dla niewtajemniczonych to pyszne wiosenne grzyby , jajecznica z nimi mniam mniam :DMuchomorów nazbierała :evilbat: :D i wmawiała nam że to smardze. Nawetpy tego psy nie chcą jesć. Smierc w oczach :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil: Quote
paniMysza Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 zlot byłby fajny 8) teraz jak sobie pije piwko to wydaje mi sie ten pomysł coraz lepszy :lol: :lol: :lol: Quote
resuruss Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Draczyn napisał(a):Agama napisał(a):Nie wiem jakie plany ma Draczyn ale w Opoluna wystawach bywaja i wlasnie nocuja w osrodku nad jeziorem w Turawie ja tez tam bylam i wino... :D . Ilez smardzy nazbieralam. Dla niewtajemniczonych to pyszne wiosenne grzyby , jajecznica z nimi mniam mniam :DMuchomorów nazbierała :evilbat: :D i wmawiała nam że to smardze. Nawetpy tego psy nie chcą jesć. Smierc w oczach :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil: Hahahahahahaha!Teraz ja oplulam monitor.A mialam nadzieje ,ze nigdy tego nie zrobie! Quote
Agama Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Jakos zyjemy Ha HA ,jeszcze zamarynowalam iles sloiczkow i tez zjedlismy :D .NAJGORSZE jest to ze te grzybki sa pod ochrona :evil: Quote
paniMysza Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 zjadasz chronione grzybki???? :o :lol: :lol: Quote
Agama Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 PANI Myszo tak sie zdarzylo :D .DRACZYN tyle nasiala watpliwosci ,ze musialam sprawdzic w atlasie i okazalo sie ze sa pod ochrona :o Quote
Recommended Posts