Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ... jeszcze się taki nie narodził, żeby wszystkim dogodził :niewiem:

ale to nic Angel - i tak większość dogomaniakow pojedzie do Opola,

proponuję w takim razie wybrać któryś ośrodek pod Opolem i miło spędzić czas między jedną wystawą klubową, a drugą międzynarodową i nie traktować tego jak jakiś wielki zlot - tylko jako wieczorek grzywaczomaniaków.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesjanka napisał(a):
no ... jeszcze się taki nie narodził, żeby wszystkim dogodził :niewiem:

ale to nic Angel - i tak większość dogomaniakow pojedzie do Opola,

proponuję w takim razie wybrać któryś ośrodek pod Opolem i miło spędzić czas między jedną wystawą klubową, a drugą międzynarodową i nie traktować tego jak jakiś wielki zlot - tylko jako wieczorek grzywaczomaniaków.

masz racje skolo bulvery czy jak to sie tam pisze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: niewazne moga to dlaczego my nie ??????

Posted

paniMysza napisał(a):
moje zdanie jest takie: jak zlot to zlot, a nie wieczorek grzywaczomaniaków :wink:

twoje zdanie jest takie jak zlot to zlot :lol: :lol: :lol: :lol: ale tylko we wroclawiu :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Posted

moim zdaniem taki wieczorek to fajna sprawa... wiekszosc grzywaczomaniakow tak czy siak bedzie nocowala z sb na nd gdzies w Opolu lub okolicy... wiec skoro tak to mozna by to wykorzystac i spedzic chwile razem... :D a co do zlotu to owszem... ale nie w Wawie ;)

Posted

Nesjanka w takich sytuacjach przejmij inicjatywe znalezienia osrodka dowiedz sie o ceny niech kazdy indiwidualnie wplaci za noclegi WSZYSTKIM nigdy nie dogodzisz :o CHetnie pomoge we wszelakich sprawach :D . Pozdrawiam :D

Posted

Nesjanka napisał(a):
oj ludzie, ludzie ...

ja tam w Opolu i tak poszukam jakiegoś przyjemnego ośrodka - może jednak coś się uda ??? :shake: :shake:

a zlot będzie swoją drogą ...
Myślę że Agama ma rację. U nas anutka organizowala zlot i nikogo się nie pytła czy mu się miejsce podoba czy nie. Jak bedziesz się pytać to każdy będzie chcial co innego i nigdy nic nie zorganizujesz. Tak mi się przynajmniej wydaje

Posted

a ja juz mam dosc , kto bedzie mial ochote spotkania sie na wieczorQ pod opolem to przyjedzie , ja nawet mysle , ze fajne bedzie jak bylaby z nami Draczyn i inni ktorzy czesto goszcza na grzywaczach , skoro sami grzywaczomaniacy caly czas cos wymyslaja to ich problem 8) 8) 8) 8)

Posted

Nie wiem jakie plany ma Draczyn ale w Opoluna wystawach bywaja i wlasnie nocuja w osrodku nad jeziorem w Turawie ja tez tam bylam i wino... :D . Ilez smardzy nazbieralam. Dla niewtajemniczonych to pyszne wiosenne grzyby , jajecznica z nimi mniam mniam :D

Posted

Agama napisał(a):
Nie wiem jakie plany ma Draczyn ale w Opoluna wystawach bywaja i wlasnie nocuja w osrodku nad jeziorem w Turawie ja tez tam bylam i wino... :D . Ilez smardzy nazbieralam. Dla niewtajemniczonych to pyszne wiosenne grzyby , jajecznica z nimi mniam mniam :D
Muchomorów nazbierała :evilbat: :D i wmawiała nam że to smardze. Nawetpy tego psy nie chcą jesć. Smierc w oczach :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil:

Posted

Draczyn napisał(a):
Agama napisał(a):
Muchomorów nazbierała :evilbat: :D i wmawiała nam że to smardze. Nawetpy tego psy nie chcą jesć. Smierc w oczach :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil:

Hahahahahahaha!Teraz ja oplulam monitor.A mialam nadzieje ,ze nigdy tego nie zrobie!