Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale na chwilę obecną mam dwa :lol: :lol: jeden bardzo towarzyski natomiast drugi szkoda gadać, nie znosi łysych i wogóle chce strasznie dominować :cry: więc z nim byłyby tylko problemy :roll:[/quote]

trzeba go socjalizować !!!!

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Turawa ma ogromna liczbe domów wczasowych i domków, nie wiem z jakim osrodkiem rozmawialiscie :roll:

Najlepszy w Turawie i tani jest Peters.

W Suchym Borze tez jest bardzo ładnie.

Posted

sh_maniak napisał(a):
Turawa ma ogromna liczbe domów wczasowych i domków, nie wiem z jakim osrodkiem rozmawialiscie :roll:

ja rozmawiałam wg strony podanej przez Angela http://www.turawa.com.pl/ rozmawiałam z dyrektorem : Ośrodek Borowik

Posted

sh_maniak napisał(a):

My jak jeżdzimy do Opola na wytawy to mieszkamy w Ośrodku Wakacyjnym Policji nad jez. turawskim. Są tam ładne pokoje z łazienkami , ogromny ogrodzony teren, miejsca na grile i wędzarnia, duża sala konferencyjna i stołowka , a cena też nie wygórowana, bo za wszystkie psy i 3 osoby płaciliśmy chyba ok 100 zł za dobe. Agama tam z nami była i też jej się b. podobało. Są tam też domki kampingowe na terenie i wcześniej można zamówić. Mam do nich telefon

Posted

Nesjanka napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

ja rozmawiałam wg strony podanej przez Angela http://www.turawa.com.pl/ rozmawiałam z dyrektorem : Ośrodek Borowik

nawet nie wiem gdzie jest Borowik :oops:

Posted

maga18 napisał(a):
paniMysza napisał(a):
ja zdecydowanie jest za WROCŁAWIEM 8) :lol:

do Opola masz 'rzut kamieniem' :wink: :lol:

ale wrocław to moje miasto 8) polecam!!! z reszta, jeden mikro zlot już sie tu odbył :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Już mam szybciej znalazłam, niż myślalam : Ośrodek wypoczynkowy policii, nad jez. Srednia tel. 077 4212080, Mam jeszcze drugi telefon, ale nie wiem czy to też ten 077 4212090

Posted

Draczyn napisał(a):
Już mam szybciej znalazłam, niż myślalam : Ośrodek wypoczynkowy policii, nad jez. Srednia tel. 077 4212080, Mam jeszcze drugi telefon, ale nie wiem czy to też ten 077 4212090

dzięki Draczyn - za chwilę zadzwonię

Posted

My już mamy troche praktyki w tych zlotach i specjalnie szukaliśmy takiej daty, aby nie było zadnej wystawy. Lączenia tego z wystawą nie ma sensu. Wszyscy zajęci bedą wystawą i przygotowywaniem psow i nie będzie żadnej zabawy. Moim zdaniem musicie wybrać jakąś datę, w którejn nie będzie żadnej wystawy i zorganizować własny program jakieś zabawy, konkursy itd

Posted

Draczyn!Wydaje mi sie ,ze masz racje....Moze jakby byl taki termin ,ze w jednym dniu wystawa,a w drugim zlot bylo by ok.A tu jeden dzien klubowka ,a drugi miedzynarodowka,wiec czasu nie bedzie za wiele.Szczegolnie dla tych co maja powderki.

Posted

resuruss napisał(a):
Draczyn!Wydaje mi sie ,ze masz racje....Moze jakby byl taki termin ,ze w jednym dniu wystawa,a w drugim zlot bylo by ok.A tu jeden dzien klubowka ,a drugi miedzynarodowka,wiec czasu nie bedzie za wiele.Szczegolnie dla tych co maja powderki.

więc może WROCŁAW :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

wiecie ??? ja to sobie jeszcze tak myślę, że powinniśmy stwierdzić :

czy to ma być takie spotkanie towarzysko - poznawcze (to to może być i w Opolu - wystarczy jak zgromadzimy się w jednym ośrodku)

czy coś na większą skalę, z konkursami, zabawami dla gości (jak sugerowała Draczyn), może coś w rodzaju pikniku ??? no nie wiem ....

wtedy rzeczywiście może lepszy by był inny - neutralny termin

Posted

To ja podpowiem :wink: WARSZAWA!! :lol: Polozona mniej wiecej w centrum Polski :wink: wiec wszedzie jest blisko :lol:

Mam tez propozycje dla zagrzywaczonych Dogomaniakow z Warszawy i okolic - dobrze by bylo sie wspolnie spotkac (cieplejsza pora roku oczywiscie) na Polach Mokotowskich!! :wink: Ja z kolezanka juz to przerabialysmy - w waskim gronie 3 grzywaczy :lol:

Posted

no to ja juz z gory zapowiadam , jezeli to nie bedzie Opole , to mnie napewno nie bedzie , raz ze za bardzo nie chce mi sie daleko jezdzic , dwa tylko ja sie opiekuje psami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a moze dobrze ze nie nie bedzie bo ktos mi dzis powiedzial ze bezwstydny jestem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i mogloby do czegos dojsc :lol: :lol: :lol: :lol: prawda RESS :lol: :lol: :lol: :lol: