Nesjanna Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 pomyślałam sobie o spotkaniu nas wszystkich oraz innych miłośników rasy. Proponuję ZLOT GRZYWACZY kwestia wyboru miejsca i czasu takiego zlotu... - proponuję przy okazji jakiejś wystawy międzynarodowej - gdzie zwykle jest dużo grzywaczy. Czekam na głosy !!! Do wyboru mamy: 03/05r. - KATOWICE - moim zdaniem odpada (za zimnno i za wcześnie) 04/05r. - OPOLE 05/05R. - ŁÓDŹ i LESZNO 06/05R. - SZCZECIN I KRAKÓW 07/05R. - WARSZAWA 08/05R. - SOPOT 09/05R. - WROCŁAW no później to już chyba nie ma co bo będzie zimno. Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 jestem za opolem lub lesznem :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 sh_maniak napisał(a):Opole 8) tylko bez hasiorow , bo nam grzywacze przepedza do lasu albo gdzissss Quote
sh_maniak Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 husiory bardzo chetnie przyjma grzywki na swoim wybiegu :cool1: :evil_lol: Quote
orsini Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 chyba na odwrot-haszczory uciekna gdzie pieprz rosnie:)))) Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 orsini napisał(a):chyba na odwrot-haszczory uciekna gdzie pieprz rosnie:)))) no niedawno uciekly :-? :-? :-? Quote
sh_maniak Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Angel nawet nie przypominaj :bigcry: Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 sh_maniak napisał(a):Angel nawet nie przypominaj :bigcry: no lae macie super robotnikow na drogach dzieki Bogu ja jestem za OPOLEM Quote
orsini Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ja w terminie Opola mam inne plany :lol: :lol: :lol: :lol: Martus znowu sie nie poznamy:((((( Quote
AnkaW Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Świetny pomysł :lol: :lol: ale ja proponuję gdzieś centralnie np. Warszawa i nie ma problemów z dojazdem z każdego miejsca w kraju :roll: Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 AnkaW napisał(a):Świetny pomysł :lol: :lol: ale ja proponuję gdzieś centralnie np. Warszawa i nie ma problemów z dojazdem z każdego miejsca w kraju :roll: OPOLEEEEEEEE Quote
orsini Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 SOPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ze Martus znowu wywinie jakis numer jak Sopot by byl! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Quote
sh_maniak Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 orsini napisał(a):SOPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ze Martus znowu wywinie jakis numer jak Sopot by byl! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kochana moja, a kto się FOCHAŁ w Sopocie :evil: moze ja co :roll: Quote
orsini Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a kto wolal zostac w lozku ze swoim starym loverem zamiast isc na spacer nad morze????ja moze? :o :o :o Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 OPOLEEEEEEE albo Leszno :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Nesjanna Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Angel - mi również się wydaje, że to by był dobry czas a znajdziesz miejsce w OPOLU ??? bo ja trochę szukałam i nic ciekawego nie znalazłam ... :cry: czekamy na więcej głosów ! narazie mamy: 1. OPOLE - 2 GŁOSY 2. WARSZAWA I SOPOT - po 1 (chyba, że się pomyliłąm) Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nesjanka napisał(a):Angel - mi również się wydaje, że to by był dobry czas a znajdziesz miejsce w OPOLU ??? bo ja trochę szukałam i nic ciekawego nie znalazłam ... :cry: czekamy na więcej głosów ! narazie mamy: 1. OPOLE - 2 GŁOSY 2. WARSZAWA I SOPOT - po 1 (chyba, że się pomyliłąm) rozmawialem z nata na gadulcu i zdradzila mi nazwy dwoch osrodkow , a najlepsza informacja jest to ze gdybysmy sie umowili w jednym osrodku to moze udalo by sie nam wynegocjowac znizki i mysle ze to byloby najlepsze rozwiazanie :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaa ja zamawiam domek , z Ania :angel: Michalem :loveu: :iloveyou: :loveu: :cunao: i Ress 8) :evilbat: 8) Quote
Nesjanna Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Angel - no myślę, że nawet nieźle można wynegocjować te ceny !!! czyli to by był jakiś ośrodek z domkami ??? z placem na ognisko itp ...?? a masz strony www tych ośrodków??? Quote
maga18 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 AngelOfDeath napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa ja zamawiam domek , z Ania :angel: Michalem :loveu: :iloveyou: :loveu: :cunao: i Ress 8) :evilbat: 8) 0X Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Suchy Bor i Turawa niestety stron nie posiadam ale rezerwacje musimy zlozyc razem , bo jak osobno to znizek nie dostaniemy !! jesli uda mi sie jeszcze dzis porozmawiac z nata to wtedy zapytam czy sa jakies strony w necie badz numer telefonu Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 maga18 napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa ja zamawiam domek , z Ania :angel: Michalem :loveu: :iloveyou: :loveu: :cunao: i Ress 8) :evilbat: 8) 0X kochanie z Toba tyzzz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: I loFF U :angel: :angel: :angel: Quote
resuruss Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Moze miejsca w domkach bedziemy ustalac na miejscu.Nie zapominajcie ,ze mamy ze soba psy a one tez musza sie polubic :lol: Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 resuruss napisał(a):Moze miejsca w domkach bedziemy ustalac na miejscu.Nie zapominajcie ,ze mamy ze soba psy a one tez musza sie polubic :lol: FOCH nie to nie :evil: 0X :evil: Quote
Recommended Posts