Flaire Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ania i Salma napisał(a): Czy gdzies w necie mozna zobaczyc zestawianie zawodów w 2006 ?W pierwszym poscie tego topiku jest utrzymywana lista na bieżąco. Quote
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ania i Salma napisał(a):Chyba juz nie moge sie w tym wszystkim połapać - tyle zawodow sie szykuje :-o Czy gdzies w necie mozna zobaczyc zestawianie zawodów w 2006 ? Kompleksowo raczej nigdzie, dlatego próbujemy to zrobić w tym topiku, na 1-szj stronie. Quote
Davie Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 W imieniu organizatora IAL-u 1.2006 prostuję info co do daty: to pewne, że impreza nie odbędzie się w ostatni weekend marca, ponieważ termin ten pokrywa się z wystawą w Katowicach (zawody flyball). Rzeczywisty termin jest ustalany, i przede wszystkim zdeterminują go planowane na marzec wybory do podkomisji agility GKSzP. Quote
Rauni Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Legnicę też oczywiście planujemy zrobić, 6 sierpnia 2006. Pati, może wyróżnić kolorkami zawody oficjalne i nieoficjalne? Bo na przykład domniemywam, że Pęcice to ma być IAL, ale nie jest to jasno napisane :lol: Quote
PATIszon Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Rauni napisał(a): Pati, może wyróżnić kolorkami zawody oficjalne i nieoficjalne? Zrobione....... Quote
Rauni Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No to rozumiem :lol: To się nazywa fachowość i wychodzenie naprzeciw postulatom szarych forumowiczów :lol: Quote
PATIszon Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Tak sobie mysle, ze chyba Final PPA w Sopocie odbedzie sie przy okazji wystawy... To moze tez juz wpisac ten 12-13 sierpien, co? Quote
Aga_Eli Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 A wiecie moze czy beda zawody w Warszawie , te co zawsze w lipcu byly ) :D Quote
PATIszon Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wlasnie penetrowalam strony ZK i poki co nie widac tam nic. Jak widze podczas Swiatowki w Poznaniu tez nas nie chca.... Quote
PATIszon Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='PARSONRK']Wrocław -:wallbash: :flaming: ...ze tak powiem.:razz: Quote
Rauni Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote]Wrocław -:wallbash:[/QUOTE Eeee? O co chodzi? Rozważaliśmy termin majowy, ale skoro się okazało, że w maju będzie Płock, no to my siup na czerwiec. Quote
dorotak Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='PATIszon']Jak widze podczas Swiatowki w Poznaniu tez nas nie chca.... No, po występie p. Mani po ostatnich zawodach, to chyba nic zaskakującego? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
PARSONRK Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Akurat i w sobotę i niedzielę mam wystawę koło Szczecina :placz: I co mam teraz zrobić :placz: :placz: Quote
PATIszon Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 PARSONRK napisał(a):Akurat i w sobotę i niedzielę mam wystawę koło Szczecina :placz: I co mam teraz zrobić :placz: :placz: Uuu ja myslalam, ze chodzi tylko o odleglosc....:roll: Quote
PARSONRK Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 PATIszon napisał(a):Uuu ja myslalam, ze chodzi tylko o odleglosc....:roll: Odległość to pryszcz, zmotoryzowana jestem.:-( Quote
dog_master Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 PATIszon napisał(a):Tak sobie mysle, ze chyba Final PPA w Sopocie odbedzie sie przy okazji wystawy... To moze tez juz wpisac ten 12-13 sierpien, co? Czy to juz pewne? Bo ostatnio (hmm... miesiac temu) nie bylo :-( A i co z ta Warszawa...? :oops: Quote
PATIszon Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 dog_master napisał(a):Czy to juz pewne? To wogole nie jest pewne, wiec nie wpisuje, tylko pytam......:niewiem: Quote
tamer Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Słonka moje Agilitowe... :) W trosce o dobro polskiego agility :cool3: klub AC HoPsA planuje w tym roku zorganizować następujące imprezy: * 8-9.04 - PPA - WARSZAWA (oficjalne) * 28.05 - SUPERWAVE - WARSZAWA (nieoficjalne) * 16-17.09 - PPA - ŁÓDŹ (oficjalne, jeszcze nie są na 100% pewne) * 2-3.12 - ZAWODY MIKOŁAJKOWE - WARSZAWA (oficjalne) PARSONRK, do roboty! :cool3: Jeśli możesz, pliz wpisz je do kalendarza na pierwszej stronie :loveu: Oczywiście dokładniejsze informacje będą się pojawiały z czasem-nie tylko na www hopsa.pl, ale i pewnie tu na Dogo... ZAPRASZAMY :) Quote
belgunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 WOW! Ale się sypnęło zawodów:) Czy my będziemy mieli kiedy odpocząć:)? :lol: :lol: :multi: Patioszku zmień wpis przy czekoladzie - oczywiście CZEKOLADA BĘDZIE!:) I jakbys ustawiła w kolejności chronologicznej byłoby już zupełnie OKI:) :loveu::loveu: Dorota Quote
dog_master Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 A co to Superwave? :oops: [SIZE="1"]No jest szansa, ze do Warszawy na cos dotrzemy :D Quote
Viz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Super :) Szansa, ze do Wawy dotrzemy jest duuuuuuuza :cool3: Quote
PATIszon Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dodane!!! dog_master napisał(a):A co to Superwave? :oops: Obawiam sie, ze to ma cos wspolnego z nienormalnie dluuugim slalomem....:mad: Quote
Recommended Posts