Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Salma napisał(a):
Chyba juz nie moge sie w tym wszystkim połapać - tyle zawodow sie szykuje :-o Czy gdzies w necie mozna zobaczyc zestawianie zawodów w 2006 ?

Kompleksowo raczej nigdzie, dlatego próbujemy to zrobić w tym topiku, na 1-szj stronie.

Posted

W imieniu organizatora IAL-u 1.2006 prostuję info co do daty: to pewne, że impreza nie odbędzie się w ostatni weekend marca, ponieważ termin ten pokrywa się z wystawą w Katowicach (zawody flyball).
Rzeczywisty termin jest ustalany, i przede wszystkim zdeterminują go planowane na marzec wybory do podkomisji agility GKSzP.

Posted

Legnicę też oczywiście planujemy zrobić, 6 sierpnia 2006.

Pati, może wyróżnić kolorkami zawody oficjalne i nieoficjalne? Bo na przykład domniemywam, że Pęcice to ma być IAL, ale nie jest to jasno napisane :lol:

Posted

[quote]Wrocław -:wallbash:[/QUOTE

Eeee? O co chodzi?
Rozważaliśmy termin majowy, ale skoro się okazało, że w maju będzie Płock, no to my siup na czerwiec.

Posted

[quote name='PATIszon']Jak widze podczas Swiatowki w Poznaniu tez nas nie chca....

No, po występie p. Mani po ostatnich zawodach, to chyba nic zaskakującego? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Akurat i w sobotę i niedzielę mam wystawę koło Szczecina :placz: I co mam teraz zrobić :placz: :placz:

Uuu ja myslalam, ze chodzi tylko o odleglosc....:roll:

Posted

PATIszon napisał(a):
Tak sobie mysle, ze chyba Final PPA w Sopocie odbedzie sie przy okazji wystawy...
To moze tez juz wpisac ten 12-13 sierpien, co?

Czy to juz pewne? Bo ostatnio (hmm... miesiac temu) nie bylo :-( A i co z ta Warszawa...? :oops:

Posted

Słonka moje Agilitowe... :)

W trosce o dobro polskiego agility :cool3: klub AC HoPsA planuje w tym roku zorganizować następujące imprezy:

* 8-9.04 - PPA - WARSZAWA (oficjalne)
* 28.05 -
SUPERWAVE - WARSZAWA (nieoficjalne)
* 16-17.09 -
PPA - ŁÓDŹ (oficjalne, jeszcze nie są na 100% pewne)
* 2-3.12 -
ZAWODY MIKOŁAJKOWE - WARSZAWA (oficjalne)

PARSONRK, do roboty! :cool3: Jeśli możesz, pliz wpisz je do kalendarza na pierwszej stronie :loveu:

Oczywiście dokładniejsze informacje będą się pojawiały z czasem-nie tylko na www hopsa.pl, ale i pewnie tu na Dogo...
ZAPRASZAMY :)

Posted

WOW! Ale się sypnęło zawodów:)
Czy my będziemy mieli kiedy odpocząć:)?
:lol: :lol: :multi:
Patioszku zmień wpis przy czekoladzie - oczywiście CZEKOLADA BĘDZIE!:)
I jakbys ustawiła w kolejności chronologicznej byłoby już zupełnie OKI:)
:loveu::loveu:

Dorota