Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARSONRK napisał(a):
Pierwszy weekend września. Tylko jeszcze nie wiem, czy sobota, czy niedziela... Mam nadzieję, że nie ma rzadnych przeciwwskazań z waszej strony:cool3:
Mam wykasować wasze nieoficjalne kwietniowe zawody ze str głównej (pierwszej ?)?

A czy wtedy nie ma zawodów frisbee? :roll: Nie żebym się czepiała, bo my i tak za talerzem nie biegamy, ale mogą Ci zawodnicy nie dopisać...

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka napisał(a):
A czy wtedy nie ma zawodów frisbee? :roll: Nie żebym się czepiała, bo my i tak za talerzem nie biegamy, ale mogą Ci zawodnicy nie dopisać...

He,he szansę bedą mieć nie-brodery i nie-belgi.:lol: :lol: :lol:

Mokka a czy my w tym czasie nie będziemy na obozie??

Posted

Ludek napisał(a):
He,he szansę bedą mieć nie-brodery i nie-belgi.:lol: :lol: :lol:

Mokka a czy my w tym czasie nie będziemy na obozie??

Coś mi się zdaje, że właśnie ze względu na te zawody, nasz obóz kończy się w sobotę.

Posted

Mokka napisał(a):
Coś mi się zdaje, że właśnie ze względu na te zawody, nasz obóz kończy się w sobotę.

To chyba w piątek musi się skończyć, bo do Szczecina ze 600 km.

Posted

Mokka napisał(a):
Mam postulat odnośnie III IAL-u (Szczecin) w imieniu całego klubu Cavano. Czy mógłby się odbyć nie w pierwszy weekend (2-3 września)? Plizzzzz

O, kurczę, przecież już o tym było pisane w grudniu :roll: .

I nawet była odpowiedź

Ok, da się zrobić -chyba :wink: Albo 16-17 wrzesień, a może Lipiec/sierpień (30 lipiec-1 sierpień) ?

Posted

a czemu nie może to być np. 20.08
skoro zaczyna nam brakowa terminów:multi: to zamiast "utykać je" co tydzień może powinniśmy organizować je również w wakacje;)

Posted

My jesteśmy jak najbardziej za sierpniem, bo w pierwszy weekend września to bullowy świat pielgrzymuje do częstochowy na Grand Prix z najlepszymi brytyjskimi sędziami, więc nas nie byłoby:-(

Posted

Ja też byłabym za sierpniem. W weekend kończący obóz raczej na pewno bym nie przyjechała. Po obozie w zeszłym roku Milo regenerował sie kilka dni :). Choć powinnam rozważyć ten termin, bo przynajmniej mogłam za nim nadążyć:lol: .

Posted

OlaAB napisał(a):
PARSONRK
ale Cavano chyba wtedy rozpoczyna obóz - zlituj się:multi:

Olaboga:eviltong: moment..

Ok ten termin mamy wolny - będzie to tydzień po Sopocie ( o ile się Sopot odbedzie? )
Tylko nadal pytanie : sobota (19), czy niedziela (20) ?