Mokka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PARSONRK napisał(a):Pierwszy weekend września. Tylko jeszcze nie wiem, czy sobota, czy niedziela... Mam nadzieję, że nie ma rzadnych przeciwwskazań z waszej strony:cool3: Mam wykasować wasze nieoficjalne kwietniowe zawody ze str głównej (pierwszej ?)? A czy wtedy nie ma zawodów frisbee? :roll: Nie żebym się czepiała, bo my i tak za talerzem nie biegamy, ale mogą Ci zawodnicy nie dopisać... Quote
Ludek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mokka napisał(a):A czy wtedy nie ma zawodów frisbee? :roll: Nie żebym się czepiała, bo my i tak za talerzem nie biegamy, ale mogą Ci zawodnicy nie dopisać... He,he szansę bedą mieć nie-brodery i nie-belgi.:lol: :lol: :lol: Mokka a czy my w tym czasie nie będziemy na obozie?? Quote
saJo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 No to ja rezerwuje poki co ostatni weekend wrzesnia. Quote
Mokka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ludek napisał(a):He,he szansę bedą mieć nie-brodery i nie-belgi.:lol: :lol: :lol: Mokka a czy my w tym czasie nie będziemy na obozie?? Coś mi się zdaje, że właśnie ze względu na te zawody, nasz obóz kończy się w sobotę. Quote
Ludek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mokka napisał(a):Coś mi się zdaje, że właśnie ze względu na te zawody, nasz obóz kończy się w sobotę. To chyba w piątek musi się skończyć, bo do Szczecina ze 600 km. Quote
Mokka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mokka napisał(a):Mam postulat odnośnie III IAL-u (Szczecin) w imieniu całego klubu Cavano. Czy mógłby się odbyć nie w pierwszy weekend (2-3 września)? Plizzzzz O, kurczę, przecież już o tym było pisane w grudniu :roll: . I nawet była odpowiedź Ok, da się zrobić -chyba :wink: Albo 16-17 wrzesień, a może Lipiec/sierpień (30 lipiec-1 sierpień) ? Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 To zostaje 16 wrzesień ( bo 17 klubowe są ):razz: Bedzie to sobota -pasuje ? Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 No to zostaje 03 września, żeby Cavano mogło skończyć spokojnie obóz ;) Quote
OlaAB Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 a czemu nie może to być np. 20.08 skoro zaczyna nam brakowa terminów:multi: to zamiast "utykać je" co tydzień może powinniśmy organizować je również w wakacje;) Quote
Sajko Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 My jesteśmy jak najbardziej za sierpniem, bo w pierwszy weekend września to bullowy świat pielgrzymuje do częstochowy na Grand Prix z najlepszymi brytyjskimi sędziami, więc nas nie byłoby:-( Quote
Ludek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja też byłabym za sierpniem. W weekend kończący obóz raczej na pewno bym nie przyjechała. Po obozie w zeszłym roku Milo regenerował sie kilka dni :). Choć powinnam rozważyć ten termin, bo przynajmniej mogłam za nim nadążyć:lol: . Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Ok to pozegnanie wakacji bedzie u nas - zadnych międzynarodówek nie ma;) Tylko sobota (26) czy niedziela (27) Quote
OlaAB Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PARSONRK ale Cavano chyba wtedy rozpoczyna obóz - zlituj się:multi: Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 OlaAB napisał(a):PARSONRK ale Cavano chyba wtedy rozpoczyna obóz - zlituj się:multi: Olaboga:eviltong: moment.. Ok ten termin mamy wolny - będzie to tydzień po Sopocie ( o ile się Sopot odbedzie? ) Tylko nadal pytanie : sobota (19), czy niedziela (20) ? Quote
OlaAB Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :loveu: :cool2: tutaj to dla mnie "rybka" najwyzej wezme urlop na poniedzialek ;) a co do Sopotu - Robull czy coś wiadomo??? Quote
saJo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mokka napisał(a):Sobota, sobota :modla: Przylaczam sie do prosby :modla: :modla: Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Mokka napisał(a):Sobota, sobota :modla:] No to siup III IAL w Szczecinie odbywa się 19 sierpnia w sobotę ! i już Quote
niuka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 poprawilam wszystko w kalendarzu u nas na stroce i wrzucilam info o zawodach pozdawiam Quote
Mokka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PARSONRK napisał(a):] No to siup III IAL w Szczecinie odbywa się 19 sierpnia w sobotę ! i już Dzięki :loveu: Quote
niuka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Magdo chodzi Ci o dokladne miejsce, w ktorym sie te zawody odbeda? aktualnie mamy dwie hale i decyzja jeszcze nie jest podjeta :) pozdrawiam Quote
Zielsko Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Mysle, ze jest juz dosc pozno a tak wazna informacja może zaważyć na decyzji o zgloszeniu na zawody. Czy to bedzie hala z wykladzina czy ujezdzalnia? Quote
Recommended Posts