Wind Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Tiaaaaa ... jesli pracuje sie od poniedzialku, to pewnie sobota lepsza ... Ja jednak prawie w kazda letnia sobote pracuje ;) wiec niedziela jest ok. W poniedzialek moge odespac :-) Dlatego postuluje za pozostawieniem terminow niedzielnych! W. Quote
AniaP Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Mokka napisał(a):Nie każdy jest wolnym ptakiem, niektórzy pracują i w poniedziałek muszą stawić się w pracy. Postuluję, aby zawody zorganizować w sobotę, coby mieć czas na dojechanie do domciu. Czy to pociąg czy samochód, taka podróż trochę trwa, no chiba, że ktoś jest z Poznania, to ma łatwiej :lol: . Taka jedna z Poznania ;) też woli, żeby zawody były w sobotę, bo też pracuje od poniedziałku. Jest co prawda zmotoryzowana, ale te 250 km w jedną stronę, to nie powiedziałaby, że znowu nie wiadomo jak blisko jest. :oops: (Raczej jeździ, a nie lata autkiem :lol: i bez zmiennika.) To tylko 50 km bliżej jak do Warszawki, a tam jakoś nigdy nie jeździ, bo cały czas twierdzi, że to strasznie daleko. :eviltong: Quote
dog_master Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Tak [SIZE="1"](tylko jestem bardzo ciekawa, czy kiedykolwiek ktos to sprawdza...? :angryy: ) Quote
saJo Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ojjjjj, to my juz w tym sezonie bedziemy ostro startowac :cool2: chyba jade wyporzyczyc jakas koparke :razz: Quote
Flaire Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ja, jak chyba większość ludzików, pracuję w tygodniu, nie w weekendy. Tak więc głosuję za Szczecinem w sobotę. Quote
dog_master Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Taura, wszystkie formalnosci zajmuja 5 minut ;] tylko wypelniasz jakis formularz, placisz wpisowe i skladke co roku Quote
Mokka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Każdy może, a skłądka to chyba 44zł. Nie pamiętam dokładnie, bo jeszcze w tym roku nie zapłaciłam. :roll: Quote
saJo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Skladka 44 zl (placilam, bo rejestrowalam Gnojka), trzeba tez doliczyc wpisowe, chyba 15 zl. Z qndelkiem oczywiscie tez mozna :) Quote
zakla Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ja zapisywalam sie wczoraj do zk, i razem zaplacilam 69zl... Ale nie obylo sie bez problemow- bo zeby sie zapisac trzeba miec 16 lat i jak sie ejst nieletnim to zgode rodzicow... Tak wiec jakby ktos nie wiedzial to od wczoraj mam lat 16 ;) Quote
AniaP Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Taura, składka za ten rok (tak jak za poprzedni) wynosi 44 zł plus 20 zł za wpisowe. Też nie miałam w planach zapisywać się do ZK, ale niestety... chciałam zdawać z małą egzamin PT, więc nie było wyjścia. :eviltong: Ale za to jadąc potem na jakiekolwiek zawody nie musiałam się już zastanawiać: oficjalne - nieoficjalne, mogę startować - nie mogę. :evil_lol: A zapisać się do ZK może każdy: mając psa bez rodowodu też i nawet ten, co w ogóle nie ma psa. :eviltong: Quote
PARSONRK Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Jesteśmy otwarte na propozycje - sobota też nam pasuje i wydaje mi się, że jest lepszym dniem niż niedziela - można odespać atrakcje :cool3: Quote
Sajko Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Mam niedyskretne pytanko- czy zawody kwietniowe w Wwie są na 100% potweirdzone? bo wybieram między 2iema imprezami kynologicznymi, i zdecydowanie wolę agility, ale jakby miało się nie odbyć, to żal mi stracić drugą:oops: Quote
niuka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Sajko mamy zaproszonego sedziego i hale zarezerwowana, tak wiec chyba tylko jakis totalny pech (tfu tfu!) przeszkodzilby nam w tej imprezie :) na dniach wrzuce na strone wszystkie informacje a propo wszystkich zawodow organizowanych przez nas czyli rowniez tych kwietniowych :) pozdrawiam Quote
Sajko Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Super Niuka:multi: to będziemy z lekko niedoszkolonym bombowcem w rozmiarze S ale za to z wielkim zapałem:razz: Quote
zakla Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 My tez bedziemy :multi: Z kochanym durnym brzydactwem rozmiarow L...:lol: Niuka, a jakie sa przyblizone koszta? Quote
niuka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Sajko narazie jestes bezkonkurencyjna :P Zakla zawody sa pod patronem ZK, tak wiec dwudniowe kosztuja 80 zl Quote
zakla Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzieki :) W tami razie bedziemy na pewno:loveu: Quote
Musiałek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 A czy można startować tylko jednego dnia 09 ???? Quote
niuka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Musiałek napisał(a):A czy można startować tylko jednego dnia 09 ???? mysle, ze nie bedzie z tym problemu Quote
Renfri Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 To ja w imieniu klubu Alpi chcę dodać kolejną datę do kalendarza; 24,25 czerwca - Otwarte Zawody Agility - Klub Sportów Psich ALPI http://alpi.piasta.pl/ Będą to zawody nieoficjalne, dla zaawansowanych - więcej informacji wkrótce :) Quote
saJo Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Rezygnuje z organizacji zawodow w kwietniu. Niestety ten termin nam nie wypali, niektorzy prosili mnie tez, zebym zrobila zawody w innym terminie. W zwiazku z tym prosba do Szczecina: mozecie sie zdeklarowac kiedy robicie zawody? Quote
PARSONRK Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Pierwszy weekend września. Tylko jeszcze nie wiem, czy sobota, czy niedziela... Mam nadzieję, że nie ma rzadnych przeciwwskazań z waszej strony:cool3: Mam wykasować wasze nieoficjalne kwietniowe zawody ze str głównej (pierwszej ?)? Quote
Recommended Posts