Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, to ja jako laik zapytam, czy w Jumpingu i agility biegna WSZYSTKIE psy? A w klasach A1, A2 i A3 jest po jednym przebiegu?

Jumping i Open Agility to przebiegi dla wszystkich psów bez wzgledu na zdobyta kategorię.
KAtegoria A1,2 ,3 to bieg ze wszystkimi przeszkodami (wraz z tymi ze strefami kontaku) i psy biegają po jednym biegu zgodnie ze zdobyta kategoria. No chyba ze zdobędą ją akurat w trakcie zawodów to wtedy moga załapac sie na dwa biegi takze w tej nowo zdobytej kategorii

• 2 weeks later...
Posted

LALUNA napisał(a):
W tamtym roku tez były, to w tym moze tak samo:lol:

No, jeśli tak, jak w zeszłym roku, to nie ma paniki ;) .

"Musiałek" napisał(a):
A czy będą w Sopocie i w Warszawie ??? - jak w zeszłym roku ????

Wstępny plan zawodów na ten rok masz na pierwszej stronie tego topiku.

Posted

Mokka napisał(a):
No, jeśli tak, jak w zeszłym roku, to nie ma paniki ;) .

Wstępny plan zawodów na ten rok masz na pierwszej stronie tego topiku.

No w zeszłym roku były a na pierwszej stronie nic o nich nie ma :shake:

Posted

Musiałek napisał(a):
No w zeszłym roku były a na pierwszej stronie nic o nich nie ma :shake:

To jest plan na rok 2006. I jest tworzony na podstawie informacji dotyczących tego roku, a nie ubiegłego.

Posted

Mokka napisał(a):
To jest plan na rok 2006. I jest tworzony na podstawie informacji dotyczących tego roku, a nie ubiegłego.

No ja wiem że jest dopiero tworzony :mad:

Dlatego pytam czy już coś wiadomo o Warszawie przy wystawie we wrzesniu i o Sopocie w sierpniu.

czy to źle że pytam:cool3:

Posted

Musiałek napisał(a):

Dlatego pytam czy już coś wiadomo o Warszawie przy wystawie we wrzesniu i o Sopocie w sierpniu.

Jeśli tych zawodów nie ma w rozkładzie na pierwszej stronie, to znaczy, że nic nie wiadomo.

Posted

PARSONRK napisał(a):
To te w Białymstoku dodać do listy ???

Może dodaj ze znakiem zapytania. Ja napiszę do nich i zapytam, czy to pewne i z kim ustalone.

Posted

A jakieś wyjasnienia?:crazyeye:

Sajko pytała dawno temu... napisał(a):
Mam niedyskretne pytanko- czy zawody kwietniowe w Wwie są na 100% potweirdzone? bo wybieram między 2iema imprezami kynologicznymi, i zdecydowanie wolę agility, ale jakby miało się nie odbyć, to żal mi stracić drugą:oops:

Posted

[quote name='Musiałek']no to teraz tez trzeba dodac/odjąć że pierwszych PPA w Warszawie08-09.04 NIE MA :(

Ze strony Fort-u

8-9.04.2006Warszawa - Puchar Polski Agility - sędzia Alex-Sander Myhre, Norwegia/Węgry - ODWOŁANE!!

A ja się już szykowałam i co ??? :mad:

Może niech ktoś to potwierdzi, bo o ile mnie pamięć nie myli, w zeszłym roku też było małe zamieszanie z Wa-wą bodajze :razz: - na stronce było podane , ze zawody odwołane, a były, więc...
Proszę o potwierdzenie.