Viz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No to za zawody tego typu to my podziekujemy :lol: Quote
PATIszon Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Viz napisał(a):No to za zawody tego typu to my podziekujemy :lol: Jak to? Dluuugi pies na dluuuugim slalomie...to chyba wspolgra, co? :lol: Quote
Viz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No niby powinien, ale nasz slalom jest jeszce baaardzo niedopracowany :lol: Poki co bedziemy cwiczyc, ale zobaczymy jak to bedzie :) Quote
PARSONRK Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='tamer']) * 16-17.09 - PPA - ŁÓDŹ (oficjalne, jeszcze nie są na 100% pewne) Tylko żeby nam się z IAL-em nie zgrały ;) Quote
dog_master Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hehe, juz widze mojego Kubusia na suuuper dlugim slalomie ;] Detka za czas bylaby juz po pierwszych paru tyczkach :lol: Quote
Klaudia:-) Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Mam nadzieje,że te w Łodzi się odbędą,bo mi bardzo pasuje miejsce tylko jeszcze nie wiemy czy jako zawodnikowi czy widzowi. Quote
Viz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dog_master napisał(a):Hehe, juz widze mojego Kubusia na suuuper dlugim slalomie ;] Detka za czas bylaby juz po pierwszych paru tyczkach :lol: Aj tam czas, ale jaki profesjonalizm w wykonywaniu 8) Nie doceniaja Was, ot co! :lol: Mój to może i szybki, ale poomija tyle ile to tylko możliwe :shake: Ale co sie dziwic, slalomu uczymy sie krociuchno ;) Quote
Robull Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wygląda na to, że wreszcie będziemy mieli sporo zawodów :D Zapowiada się sporo imprez w ramach PPA, IAL, o tabliczkę czekolady i inne... Cały czas docierają do mnie sygnały, że różne kluby rzekomo nie mogą zorganizować zawodów przy współpracy ze ZKwP. To totalna bzdura!!! Jeśli ktoś tak uważa, to proszę, aby skontaktował się ze mną i opisał temat, a obiecuje pomoc w tym zakresie. Quote
niuka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 parsonrk no chyba nie zrobicie ialu w czasie klubowki? ;) swoja droga staralismy sie zaproponowac takie terminy, ktore nie beda specjalnie kolidowaly z innymi imprezami... w superwave nie ma detek! :) bedzie normalnie pobijanie rekordow predkosci w baaardzo dlugim slalomie, sa rozne klasy wzrostu, tak wiec kazdy bedzie miec szanse! i ja chce zobaczyc baaardzo dlugiego jamnika na baaardzo dlugim slalomie! :) przy okazji beda jeszcze wyscigi rownolegle - rowniez z dlugim slalomem w roli glownej ;) Quote
PATIszon Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 niuka napisał(a):przy okazji beda jeszcze wyscigi rownolegle - rowniez z dlugim slalomem w roli glownej ;) Tiaaaa no to zaszalejem..... :wallbash: Quote
saJo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Fajnie, ze tyle nieoficjalnych zawodow sie szykuje :) przynajmnije takie malolaty jak my beda mogly pobiegac :razz: Quote
Ludek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 niuka napisał(a): przy okazji beda jeszcze wyscigi rownolegle - rowniez z dlugim slalomem w roli glownej ;) He,he to my też na pewno poszalejemy, szczególnie w wyścigach równoległych:lol: . Tylko ciekawe kto się odważy z nami biec;) . Quote
PARSONRK Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Ludek napisał(a):He,he to my też na pewno poszalejemy, szczególnie w wyścigach równoległych:lol: . Tylko ciekawe kto się odważy z nami biec;) . Ja z Kropeczkiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
belgunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PATIszon napisał(a):Tiaaaa no to zaszalejem..... :wallbash: No napewno.... niektórzy już na początku zaszaleją:) :flaming: :motz: :2gunfire: A z ilu tyczek ma się toto składać? Quote
dorotak Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Ludek']He,he to my też na pewno poszalejemy, szczególnie w wyścigach równoległych:lol: . Tylko ciekawe kto się odważy z nami biec;) . Oj Ludek - my z przyjemnością :loveu: Naprawdę, robisz swojemu psu negatywny marketing :mad: :mad: :mad: :lol: Quote
Sajko Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ludek napisał(a):Tylko ciekawe kto się odważy z nami biec;) . Jak chcecie mieć dyskwalifikację za nieuzasadnioną agresję na torze to my możemy z Wami biec, wygramy w cuglach:evil_lol: Quote
belgunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 niuka napisał(a):60 i 25 tyczek :) Na 25... no może jakoś dojedziemy do końca, ale na 60 to już napewno CDikowi tak zostanie:) Będzie potem chodził jak wąąąążżżżż... :mad: :lol: Dorota Quote
PATIszon Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='niuka']60 i 25 tyczek :) To ja proponuje zaklad: po ktorej tyczce Kenia wyjdzie i ludzkim glosem powie do mnie: "wal sie babo, dalej lec sama, mnie nie pogielo! ":mad: Quote
Robull Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 niuka napisał(a):60 i 25 tyczek :)tak więc szukujcie sobie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie slalomy i trenujcie, trenujcie... :D Quote
OlaAB Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 intryguje mnie liczba 25 :shake: czy nie powinno być parzyście czyli 24:cool1: Quote
PATIszon Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 OlaAB napisał(a):intryguje mnie liczba 25 :shake: czy nie powinno być parzyście czyli 24:cool1: Jak chcesz parzyscie to smigaj przez ten dluzszy :evil_lol: Quote
OlaAB Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no pewnie, że sprawdzę kiedy Blue (albo ja) powie "dość" :lol: zwłaszcza, że "pójdziemy na żywioł" bo nie mamy gdzie przećwiczyć :shake: a parzyście bo chyba wejście i wyjście ze slalomu musi być wg. zasad jak w Agility (czy tam są inne zasady?);) Quote
Mokka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ola, nie martw się, mało kto ma chyba okazję przećwiczyć coś takiego. :evil_lol: Quote
belgunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Robull']tak więc szukujcie sobie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie slalomy i trenujcie, trenujcie... :D taa, ja mam dwa czyli 24 tyczki, jak dołożymy Wasz (jak pożyczycie:), to będzie JUŻ!!! 36, Może Magda "Fortowa" pożyczy ze dwa to będzie już 60 tyczek:) O jej, Wszystkie Kluby połączcie swe slalomy!!!!! :) Dorota Quote
Recommended Posts