gayka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jako stara psiara zostałam wprowadzona przez moją sunieczke w stan wielkiego szoku!!!! Otóż moja 14 letnia sunia od początku tego tygodnia co noc mnie budzi! Nie chce na spacer...poprostu nie śpi.najpierw zaczyna wędrować po całym mieszkaniu,potem wskakuje do mnie i mnie oblizuje,przytula się, wierci....trwa to tak ok.godziny,może dłużej.... Sunia jest zdrowa, ma apetyt, w dobrej kondycji....niedawno zakończyliśmy leczenie ucha i już nic nie boli...o co może chodzić?? Quote
magda13 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Mój pies tak robi, kiedy się czegoś w nocy przestraszy, albo coś go boli. Ma problemy z wątrobą. Muszę go głaskać aż zaśnie :-? Quote
gayka Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 A ja doszłam do wniosku,że może moja psina wysypia się wdzień i potem poprostu już nie chce spać! Postanowiłam robić dłuzsze spacerki wieczorami i juz dwie dwie nocki spimy razem bez wstawania!! Quote
Nula28 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Nie chcę się wymądrzać, ale może lepiej pójść na badania krwi i inne. Słowem do lekarza. Mój dog przez ostatni rok życia spacerował w nocy po mieszkaniu. Przytulał się do nas. Nie chciał na spacer. Wściekałam się trochę. :oops: Potem się okazało, że ma szpiczaka mnogiego, czyli raka krwi. Bolała go już wtedy łapa, była zaatakowana. A my sądziliśmy, że przyczyną są cieczki. :( Oczywiście nie chcę straszyć, poza tym, u suk może jest inaczej z nastrojami. Ale na pewno warto obserwować psa. Quote
Recommended Posts