mila_2 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 obecnie szaleństwa działkow odsypia na kanapie;) Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :razz:ale numerantka , jak pięknie pańci pilnuje :p Quote
mila_2 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 chwalimy się dalej... Oto królestwo mojego Pańcia (na zdjęciu z Pańcią, bo ktoś musiał nas cyknąć;) ) Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 o kurka ale duża kuchnia ;)Fajne to Twoje królestwo Quote
mila_2 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 czy ja wiem czy duża...jakieś 7,5 m2...a króluje mój TZ;) ja w kuchni tylko żarcie dla Młodej gotuję...zresztą widać - ten gar na kuchni to właśnie porcyjka dla Bety;) Quote
mila_2 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 a to moja "miejscówka" (nie licząc tej nocnej na łóżku;) ). Ciekawe kiedy Pańcio w końcu ten przedpokój pomaluje:D konsumpcujemy kosteczkę;) Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Betinka konsumuje kosteczkę wśród swoich skarbów :lol: Mila, może Twój TZ króluje w kuchni, ale kto tam utrzymuje taki doskonały porządek :cool3: Quote
mila_2 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 u Betki widać ukradzionego wyprutego Gerfielda, kaczuszkę również wyprutą, skarpetka i korek Pańcia;) A kuchnia - hmmmmmmmmm, ktoś musi sprzątać;) choć od kiedy mamy zmywarkę mój TZ nawet zmywa naczynia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mila_2 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 tak wyglądają moje spacerki na nowych śmieciach:) Pańcia namawia nowego sąsiada (właściciela 5 m-cznej husky) na współny spacer - Pan po raz kolejny sie wymigał;) pierwsze chaszcze;) odwracam się i co widzę - swój domek;) potem idziemy na smyczy, bo bywa tu "niebezpiecznie" a potem....biegggggggniemyyyyyy na łąkę:) Quote
mila_2 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Pańcia zabiera mnie raz w tygodniu na "stare śmieci" żebym tu na wsi do końca nie zdziczała. Na polu spotykam się ze swoimi starymi i nowymi przyjaciółmi:) Ja i Borys - kolega z przedszkola obecnie student na kierunku PT;) w tle Labladorka Toffi II dużo nas do tej dziury;) uśmiech Toffi:) Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Prawidłowa socjalizacja Bety trwa :cool3: [quote name='mila_2']ciąg dalszy Mila, ale je przyłapałaś :razz: Świetne ujęcia :lol: Quote
mila_2 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 kolanka;) buzi:evil_lol: :evil_lol: na spacerku... Quote
mila_2 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 a to z ostatniego weekendu na działce. Beczka zrobiła sobie własny, osobisty plac zabaw, gdzie znosi wszelkie skarby znalezione na ogrodzie. Zajmuje sie również wykopkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A miejscówka jest w strategicznym miejscu - między garażem a kompostem - gdzie zawsze jakieś pyszności można znaleźć:mad: :mad: foks-sznaucer:) doopka:D czego znowu?;) Quote
beria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='mila_2'] doopka:D czego znowu?;) Brawo Betka :klacz: :klacz: :klacz: :evil_lol: Quote
mila_2 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 btw. możemy się także pochwalić - pies nam dorośleje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaryzykowaliśmy ostatnio i Młodej zostawiliśmy drzwi od sypialni otworzone, zeby Bidulka nie siedziała w przedpokoju jak my w pracy z TZem jesteśmy i wyobraźcie sobie, że Beczka nic nie przeskrobała - ani nic nie pograyzła, ani nie interesowała się zawartością kartonów, które stoją i czekają na komody. Jedyne jej przeinienie to wylegiwanie się na naszym łóżku, ale w końcu to też jej łóżko;) Quote
Behemot Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 kolanka;-) Ohohoho! Ale kawał psiura!! Ile ona teraz waży? Quote
mila_2 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 ostatnio nie udało mi się jej wpakować u weta na wagę, ale z p. Maćkiem dajemy jej jakieś 30 kg;) A zdjęcie było robione jak Pańcia miała dość wysoką temperaturę i każde poruszenie Klocusia było dość bolesne dla organizmu Pańci:cool3: :cool3: Quote
Behemot Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 mila_2 napisał(a):ostatnio nie udało mi się jej wpakować u weta na wagę, ale z p. Maćkiem dajemy jej jakieś 30 kg;) Ja bym jej dała więcej... Moja Sońka waży jakieś 20 kg, a na oko jest od niej sporo mniejsza ;) Quote
mila_2 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 może to złudzenie, bo Pańcia jest dość mikrego wzrostu;) 150 cm w kapeluszu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koma Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mila_2'] A Beta coraz większa:multi: nóżki ma zgrabne że hoho :cool3: jak czytam o waszych terenach na spacery w pobliżu to mam ochotę się do Zgierza przeprowadzić :shake: Quote
Recommended Posts