Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

czy ja wiem czy duża...jakieś 7,5 m2...a króluje mój TZ;) ja w kuchni tylko żarcie dla Młodej gotuję...zresztą widać - ten gar na kuchni to właśnie porcyjka dla Bety;)

Posted

a to moja "miejscówka" (nie licząc tej nocnej na łóżku;) ). Ciekawe kiedy Pańcio w końcu ten przedpokój pomaluje:D

konsumpcujemy kosteczkę;)

Posted

Betinka konsumuje kosteczkę wśród swoich skarbów :lol:
Mila, może Twój TZ króluje w kuchni, ale kto tam utrzymuje taki doskonały porządek :cool3:

Posted

u Betki widać ukradzionego wyprutego Gerfielda, kaczuszkę również wyprutą, skarpetka i korek Pańcia;)
A kuchnia - hmmmmmmmmm, ktoś musi sprzątać;) choć od kiedy mamy zmywarkę mój TZ nawet zmywa naczynia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

tak wyglądają moje spacerki na nowych śmieciach:)

Pańcia namawia nowego sąsiada (właściciela 5 m-cznej husky) na współny spacer - Pan po raz kolejny sie wymigał;)

pierwsze chaszcze;)

odwracam się i co widzę - swój domek;)

potem idziemy na smyczy, bo bywa tu "niebezpiecznie"

a potem....biegggggggniemyyyyyy na łąkę:)

Posted

Pańcia zabiera mnie raz w tygodniu na "stare śmieci" żebym tu na wsi do końca nie zdziczała. Na polu spotykam się ze swoimi starymi i nowymi przyjaciółmi:)

Ja i Borys - kolega z przedszkola obecnie student na kierunku PT;)

w tle Labladorka Toffi II

dużo nas do tej dziury;)

uśmiech Toffi:)

• 2 weeks later...
Posted

a to z ostatniego weekendu na działce. Beczka zrobiła sobie własny, osobisty plac zabaw, gdzie znosi wszelkie skarby znalezione na ogrodzie. Zajmuje sie również wykopkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A miejscówka jest w strategicznym miejscu - między garażem a kompostem - gdzie zawsze jakieś pyszności można znaleźć:mad: :mad:

foks-sznaucer:)

doopka:D

czego znowu?;)

Posted

btw. możemy się także pochwalić - pies nam dorośleje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaryzykowaliśmy ostatnio i Młodej zostawiliśmy drzwi od sypialni otworzone, zeby Bidulka nie siedziała w przedpokoju jak my w pracy z TZem jesteśmy i wyobraźcie sobie, że Beczka nic nie przeskrobała - ani nic nie pograyzła, ani nie interesowała się zawartością kartonów, które stoją i czekają na komody. Jedyne jej przeinienie to wylegiwanie się na naszym łóżku, ale w końcu to też jej łóżko;)

Posted

ostatnio nie udało mi się jej wpakować u weta na wagę, ale z p. Maćkiem dajemy jej jakieś 30 kg;)
A zdjęcie było robione jak Pańcia miała dość wysoką temperaturę i każde poruszenie Klocusia było dość bolesne dla organizmu Pańci:cool3: :cool3:

Posted

mila_2 napisał(a):
ostatnio nie udało mi się jej wpakować u weta na wagę, ale z p. Maćkiem dajemy jej jakieś 30 kg;)

Ja bym jej dała więcej... Moja Sońka waży jakieś 20 kg, a na oko jest od niej sporo mniejsza ;)

Posted

[quote name='mila_2']
A Beta coraz większa:multi: nóżki ma zgrabne że hoho :cool3:
jak czytam o waszych terenach na spacery w pobliżu to mam ochotę się do Zgierza przeprowadzić :shake: