mila_2 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 w duecie a kuku II;) patyczek:evil_lol::evil_lol: co się tak gapisz:cool3::cool3::cool3: bez jeziora łabędziego się nie obędzie para mieszana - bardzo zgrana:) i misz masz...z RUDĄ w roli głównej:) i to by było na tyle wczorajszego spaceru:) Quote
Klaudia :-) Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 świetne foteczki,spacerek wygląda na udany:-) Quote
Kris_001 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Zdjęcia fajne, ale w jaki sposób wypatrzyłaś Kamila u Rudej to "jezioro łabędzie" to nie wiem ;) pozdrowionka Aga, Kris & RUDA Quote
mila_2 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 łysol nad łysolami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdjęcia były robione zaraz po wizycie w salonie Pani F. to teraz my lecimy z koksem;) Rudzielec Bekon gdzieś sobie polazł oczywiście a Ruda wymuszała patyczka od Pańcia:) udało się:evil_lol::evil_lol: Rudzielec po raz kolejny u wodopoju i Beta się znalazła;) i sesja patyczkowa Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Suuuuper zdjęcia! :loveu: A ten pan to Bono? :cool3: Quote
mila_2 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 na Lublinku i większa woda się znalazła i mniejsza też:evil_lol::evil_lol: i znowu większa... okazało się, że jednak Rudielec średnio lubi wodę:( a po kąpieli trzeba pobiegać, aby się wysuszyć suszyła się przede wszystkim Ruda, a Beta polowała na kaczkę:angryy::angryy::angryy: ooo Bekon i Ruda:) i w duecie i to by było na tyle, ponieważ karta się wyczerpała a stara minolcia odmówiła współpracy Quote
mila_2 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Behemot napisał(a):Suuuuper zdjęcia! :loveu: A ten pan to Bono? :cool3: Może być i Bono;) - choć prawdziwy Bono by wszedł Krzyśkowi pod pachę zapewne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kris_001 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Zdjęcia fajne, ja nie chciałbym nalegać :mad::mad::mad: ale zdjęcia w pełnej rozdzielczości proszę :mad::mad::mad: nagrać na płytkę ;) PS dlaczego RUDA to BEKON ?? Quote
BORA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ale łysolek :evil_lol: To tak z konieczności na łyso? :cool3: Quote
mila_2 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Bora - to dla urody:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justa - Beta nie była trymowana, została potraktowana maszynką. Quote
shangri_la Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wow ale fotek :multi: dlaczego u bokserow zawsze tak fajnie widac mięsnie ? :diabloti: hehe ale Beczka śmiesznie wygląda taka łysa jak jkais nagi pies peruwiański alebo jakiś taki :lol: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dziękujemy wszystkim za odwiedziny:loveu::loveu::loveu: a teraz kilka ujęć z dzisiejszego spaceru:) reszta w późniejszym terminie:) Quote
Kris_001 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To zdjęcie to MISTRZOSTWO śWIATA !!:crazyeye::crazyeye::multi::multi: Quote
Koma Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ojej :-o Becia, nie poznałam cię, co oni z Tobą zrobili :evil_lol: Tu ślicznie wyszła :loveu: Quote
mila_2 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Koma napisał(a):Ojej :-o Becia, nie poznałam cię, co oni z Tobą zrobili :evil_lol: To samo przed chwilą powiedzieli nasi Przyjaciele z W-wy, którym nowy fryz Beci pokazałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mila_2 Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 wczoraj do nas przyjechał Borys...Beta oczywiście ganiała zające a Borynio mi trochę popozował;) buuuuuuu, żeby Beta mi tak chciała pozować Quote
WinterGirl Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Witamy duży buziak w ten czarny nochalek Bety, piękna z niej sunia :loveu: biało- czarni zapraszają... Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
malawaszka Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 hahahaha no ja nie mogę, aleście Beczkę wydepilowali :lol: :lol: :lol: Podpisano: najlepszy groomer IV RP :diabloti: hahaha Quote
mila_2 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='malawaszka']Podpisano: najlepszy groomer IV RP :diabloti: hahaha na jesień przyjeżdżamy do Ciebie, juz nam termin wyznacz:D:D:D a to kilka zdjęć z wczoraj... Quote
mila_2 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ciąg dalszy Mam trochę zdjęć z samą Rudą, która miała fruwającą sesję wczoraj (zdjęćia w Rudziej galerii). Dzisiaj na spacerze pofociłam Becię, motylki, sarenkę...ale publikacja musi trochę poczekać...ledwo żyję po dzisiajszych porządkach:shake::shake::shake: Quote
Klaudia :-) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 świetne foteczki,portreciki Bortsa rewelka Quote
Recommended Posts