Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):
Nie jest to proste :razz: Moja królewna podczas deszczu odmawia spaceru, a wyżyć gdzieś się musi :cool1:

Nasza księżniczka wręcz przeciwnie - jako retriever kocha wodę w każdej postaci...tylko ja jestem mniej zachwycona podczas deszczu...

Posted

Czoko napisał(a):
Nasza księżniczka wręcz przeciwnie - jako retriever kocha wodę w każdej postaci...tylko ja jestem mniej zachwycona podczas deszczu...

Becia lubi wodę, ale za deszczem nie przepada, zwłaszcza jak jest dopiero co po strzyżeniu:cool3::cool3:

Posted

mila_2 napisał(a):
Becia lubi wodę, ale za deszczem nie przepada, zwłaszcza jak jest dopiero co po strzyżeniu:cool3::cool3:

Właśnie zauważyłam przepiękne chmurki kilka postów wyżej...
Choco miała tylko jeden przypadek ochłodzenia miłości do wody - tydzień temu gdy w Warszawie rano był śnieg poszliśmy na spacer nad stawki i jak zawsze wskoczyła do wody za patykiem....wypływala jeszcze szybciej niż wskoczyła...a teraz kalkuluje czy wejdzie do wody - cóż na brzuszku nie ma podszerstka i temperatura wody już nie ta ukochana...

Posted

Teufel:)

zamyślony:D

gonitwy

bardziej statycznie

urodziłam się by pozować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

btw. dlaczego obróbka zdjęć jest tak strasznie "męcząca"??;)

Posted

zabaw ciąg dalszy

nie bawię się:eviltong::eviltong::eviltong:

Opencja:multi::multi::multi:

btw. wybaczcie, na dzis juz koniec - nie usiedzę dłużej przy kompie - zaraz umrę tak boli mnie żołądek :(

Posted

Trza być twardym nie mientkim,więc wklejam dalej...:razz:

Zabawy z Opką...

...hoooopla...

..chwila oddechu...

...aport...

A teraz trzy minuty dla fotoreportrów...

And "individual session..." :razz::razz::razz:
Imbir

Tyson

Niestety...wszystko co dobre szybko się kończy...:-(:-(:-(

Posted

Już nie mam siły:placz::placz::placz: Beczka wyrwała dziś kontakt ze ściany w ramach zajęć pozlekcyjnych:angryy::angryy::angryy: Nie wiem czym ją zająć w czasie gdy nas nie ma w domu. Szykuję się do zakupu czarnego Konga...

Posted

No to jeszcze Tofika możecie dopisać do listy :evil_lol: - kolejna listwa podłogowa zerwana, a ostatnio przyłapałam go na obgryzaniu rogu ściany i drewnianego stołeczka, że o zjedzonym wiklinowym koszyku i kolejnej książce nie wspomnę :diabloti: .

Posted

pocieszacie mnie tylko;) stara krowa z Bety a psoty jej w głowie:cool3::cool3::cool3:

btw. jakie macie sposoby na zajęcie psa czymś w czasie waszej nieobecności w domu?? Ja już wstaję o 5,30 żeby Młodej zapewnić z 40 minut porannego spacerku, ale jak widać nic to nie daje:placz::placz::placz: Dom usiany zabawkami psimi...nie mam już weny na wymyślanie Młodej zajęć:(