beria Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 mila_2 napisał(a): buszująca w zbożu:) Jakie piękne :loveu: Uwielbiam olbrzymki :loveu: Quote
Czoko Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 beria napisał(a):Nie jest to proste :razz: Moja królewna podczas deszczu odmawia spaceru, a wyżyć gdzieś się musi :cool1: Nasza księżniczka wręcz przeciwnie - jako retriever kocha wodę w każdej postaci...tylko ja jestem mniej zachwycona podczas deszczu... Quote
mila_2 Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Czoko napisał(a):Nasza księżniczka wręcz przeciwnie - jako retriever kocha wodę w każdej postaci...tylko ja jestem mniej zachwycona podczas deszczu... Becia lubi wodę, ale za deszczem nie przepada, zwłaszcza jak jest dopiero co po strzyżeniu:cool3::cool3: Quote
Czoko Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 mila_2 napisał(a):Becia lubi wodę, ale za deszczem nie przepada, zwłaszcza jak jest dopiero co po strzyżeniu:cool3::cool3: Właśnie zauważyłam przepiękne chmurki kilka postów wyżej... Choco miała tylko jeden przypadek ochłodzenia miłości do wody - tydzień temu gdy w Warszawie rano był śnieg poszliśmy na spacer nad stawki i jak zawsze wskoczyła do wody za patykiem....wypływala jeszcze szybciej niż wskoczyła...a teraz kalkuluje czy wejdzie do wody - cóż na brzuszku nie ma podszerstka i temperatura wody już nie ta ukochana... Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 uzupełniamy galerię sobotnio-poranne spotkanie Dogomaniaków:) Becia i Teufel:) Becia i Imbir:) Imbir pozuje;) Tysiek;) Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek:multi:, my się już poczęstowaliśmy:evil_lol: i czekamy na reszte fotek:lol: Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Teufel:) zamyślony:D gonitwy bardziej statycznie urodziłam się by pozować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw. dlaczego obróbka zdjęć jest tak strasznie "męcząca"??;) Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 piękne okoliczności przyrody można pożebrać Imbirek:) oooooooooooo Becia przemknęła tanecznym krokiem;) Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 zabaw ciąg dalszy nie bawię się:eviltong::eviltong::eviltong: Opencja:multi::multi::multi: btw. wybaczcie, na dzis juz koniec - nie usiedzę dłużej przy kompie - zaraz umrę tak boli mnie żołądek :( Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Trza być twardym nie mientkim,więc wklejam dalej...:razz: Zabawy z Opką... ...hoooopla... ..chwila oddechu... ...aport... A teraz trzy minuty dla fotoreportrów... And "individual session..." :razz::razz::razz: Imbir Tyson Niestety...wszystko co dobre szybko się kończy...:-(:-(:-( Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ale kapitalne wyszły zdjęcia:multi:, Kamila już je kradne do siebie:evil_lol:;) dzięki za poświęcenie, twardzielko:lol: Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 małe post scriptum nadworny Fotoreporter:loveu::loveu::loveu: Quote
shangri_la Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 o ja cieee ale super tereny :crazyeye: extra spotkanko btw- obrobka zdjec jest i meczaca ale jak juz wszystko zrobione i mozna tylko wstawiac to jaka satysfakcja :cool3: pozdrawiam Quote
teqquila Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Kamila zdjecia cudowne :) my tez juz podprowadzilismy zdjecia :) Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 bierzcie ile dusza zapragnie;) dzisiaj już nie mam siły, jutro postaram się jeszcze raz przejrzeć foty i może jeszcze coś sie nada do pokazania;) Quote
beria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Następny zbiorowy spacerek :multi: Świetne fotki :loveu: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 woww ale świetny spacer!!! :klacz: śliczne zdjęcia! :loveu: Quote
simbik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Zdjęcia super :multi: . Szczególnie zbliżenia na pycholki no i tandem boksiowy :lol: . Też sobie coś podkradne do galerii :roll: . Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 witam :) wlasnie do was trafilam, sliczna psica:loveu: narazie przejzalam tak pobieznie galerie bo moje psiaki sie niecierpliwia i wzywaja na spacerek;) ale obiecuje jutro nadrobic:oops: Quote
mila_2 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Już nie mam siły:placz::placz::placz: Beczka wyrwała dziś kontakt ze ściany w ramach zajęć pozlekcyjnych:angryy::angryy::angryy: Nie wiem czym ją zająć w czasie gdy nas nie ma w domu. Szykuję się do zakupu czarnego Konga... Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Oj widze mila, że Becia jest taki sam psotnik jak Imbir:shake::cool3: Quote
simbik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 No to jeszcze Tofika możecie dopisać do listy :evil_lol: - kolejna listwa podłogowa zerwana, a ostatnio przyłapałam go na obgryzaniu rogu ściany i drewnianego stołeczka, że o zjedzonym wiklinowym koszyku i kolejnej książce nie wspomnę :diabloti: . Quote
mila_2 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 pocieszacie mnie tylko;) stara krowa z Bety a psoty jej w głowie:cool3::cool3::cool3: btw. jakie macie sposoby na zajęcie psa czymś w czasie waszej nieobecności w domu?? Ja już wstaję o 5,30 żeby Młodej zapewnić z 40 minut porannego spacerku, ale jak widać nic to nie daje:placz::placz::placz: Dom usiany zabawkami psimi...nie mam już weny na wymyślanie Młodej zajęć:( Quote
Recommended Posts