leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 dzieńdoberek!!! ale mieliście fajne spotkanie, a fotki jeszcze fajniejsze! Quote
mila_2 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 myszon napisał(a):mila - super foty :loveu: jeszcze raz wielkie dzięki za podwózkę wczoraj ! cieszę się, że nasze panny ...hm... tolerują się :cool3: mi aż głupio - tzn. to poszczekiwanie Bety na Pandzie to była zachęta do zabawy, to powarkiwanie na Teufla - cóż tę zabawę Beta stosuje do swojego największego przyjaciela Labradora Borysa...no ale gonienie Imbira to już było odganianie netrętnego amanta;) Quote
simbik Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Zdjęcia super :multi: :multi: :multi: Te dwa najfajniejsze: Ze względu na minę Opki :cool3: Ze względu na koloryt. Quote
myszon Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mila_2 napisał(a):mi aż głupio - tzn. to poszczekiwanie Bety na Pandzie to była zachęta do zabawy, to powarkiwanie na Teufla - cóż tę zabawę Beta stosuje do swojego największego przyjaciela Labradora Borysa...no ale gonienie Imbira to już było odganianie netrętnego amanta;) ja to wiem ... i to mnie jest głupio, że mam takiego nie socjalnego psa :oops: :eviltong: Ale będzie lepiej! Jeszcze będziemy świadkami szaleńczych gonitw :evil_lol: Quote
simbik Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 myszon napisał(a):ja to wiem ... i to mnie jest głupio, że mam takiego nie socjalnego psa :oops: :eviltong: Ale będzie lepiej! Jeszcze będziemy świadkami szaleńczych gonitw :evil_lol: Opka jak do mnie przyszła to poprostu nie zauważała psów. Dopiero z czasem zaczeła się z nimi bawić, ale i tak dla niej najważniejsze jest nasze towrzystwo. Zobaczysz że jeszcze Panada się rozkręci jak bliżej pozna nasze psiury i tak była bardzo dzielna. Quote
mila_2 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 a tu obiecana lampa:):) - prezent ślubny od moich Kolegów z firmy btw. drugą dostaniemy jutro:multi: :multi: :multi: widok z dołu Quote
shangri_la Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 jakie swietny spacerek mieliscie :loveu: Becia pannica z jaka gracja wchodzi do wody ale ekipa ehh jak mi brakuje grupowych spacerkow- i Birce tez, ale juz cieczka sie konczy wiec mam nadzieje tylko ze zima nie przyjdzie za szybko :evil_lol: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Dziękujemy za odwiedziny:) Na spacerze było nas 10 sztuk czworonogów i 9 sztuk Lasek;) btw. lampeczka też mi się podoba- sama wybierałam:D:D:D Quote
beria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Mila, wpadam na ten obiecany wieczór panieński, a Ciebie nie ma :razz: Atrakcyjny streepteaser czeka I kolejka dla wszystkich Quote
beria Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Już po 11, to chyba mogę :cool3: [SIZE="6"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!! :laola: :laola: Quote
mila_2 Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Beria - dzięKujemy za pamięć... esz...przyznam się, że wieczór panieński to było lulu i spać...21.00 już kimałam. Sobota - urwanie głowy, sprawy się pomieszały lekko, ale do USC zdążyliśmy. Dałam ciała, pomyliłam się w przysiędze:oops::oops::oops:. Miła Pani w urzędzie uznała ją jednak za ważną:multi::multi::multi: no i od soboty nosimy tzw. GPS'y;)...mamy kilka zdjęć z cyfrówki w domu, to po powrocie postaram się coś niecoś wrzucić:) Quote
myszon Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 mila - duża buźka i wszystkiego naj ,naj .....!!!!!!!!!!! Quote
mila_2 Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 no to kilka fotek;) inteligentne;) podpisanie cyrografu szczęśliwa Młoda Para:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pocałunek śmierci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brać Spadochronowa nie zawiodła Quote
beria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: Ślicznie wyglądałaś ;) Quote
shangri_la Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 to już po ?! gratulacje ogromne i duzo szczescia na nowej drodze zycia:lol: a coz to brac spadochronowa robila na slubie ? :cool3: pozdrawiam Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 mila o ranysiu ale przegapiłam :oops: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NIECH WAM SIĘ WIEDZIE JAK NAJLEPIEJ, W SZCZĘŚCIU, ZDROWIU I MIŁOŚCI :laola: :drinking: za Wasze Nowe Życie :multi: Quote
mila_2 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Dziękujemy:oops::oops::oops: Beria - dziękuję:) a mój fryzjer zrobił mi prezent ślubny w postaci fryzury;) Shangri_la - po przysiędze ale przed założeniem GPSów;) a Spadochroniarze to nasi Przyjaciele...w końcu Jacek do nich należy:) btw. a jakby ktoś chciał obejrzeć więcej zdjęć oraz przeczytać relację naocznych świadków to zapraszam:) http://www.bandyci.org/phorum/read.php?5,211420 aaaaa no i najważniejsze...całość prezentów w postaci karmy (dobre ponad 100kg) dla zwierząt wylądowała tutaj www.medor.org i dziki temu poznaliśmy miłych panów z policji;) jak nas złapali jadących bez świateł, po zmroku wracających po bezdrożach zgierskich do domu:D:D:D Quote
myszon Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ech... i jak jest po ? :razz: :evil_lol: Quote
myszon Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a jak Beta spędziła ten dzień ?:cool3: Quote
mila_2 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 hehehe..."po" jest tak samo jak "przed";) ja przynajmniej różnicy nie widzę - na razie:D a w ogóle to nie ma co opowiadać tylko się spotkać i połączyć przyjemne z pożytecznym...suńki się wybiegają a my pogadamy:D a Becia spędziła dzień u znajomych z DGM- poznałaś ich Moniko, u Basi od Gibsona - tego pięknego howovarta (przepraszam za pisownię) z ostatniego wspólnego spaceru. Becia spędziła cały dzień na bieganiu po ogrodzie, zabawie z Gibsonem i stróżowaniu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a po wskoczeniu do auta zasnęła bidula od razu i w sumie spała do rana z przerwą na wczłapanie się na 3 piętro:):) btw. Basiu serdecznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
myszon Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ja tam jestem generalnie za spacerekiem :-) coś o Widzewie czytałam... ale my codziennie Łagiewniki odwiedzamy :loveu: Quote
mila_2 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 to może Jacka namówię na odwiedzny Łagiewnik jeszcze przed wyjazdem. Dziś i jutro odpada, ale może czwartek lub piątek - damy znać:) Quote
myszon Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 właśnie chciałam napisać że dziś i jutro odpada :-) ale czwartek lub piątek jak najbardziej :-) :-) Quote
Recommended Posts