Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

myszon napisał(a):
mila - super foty :loveu:
jeszcze raz wielkie dzięki za podwózkę wczoraj !

cieszę się, że nasze panny ...hm... tolerują się :cool3:

mi aż głupio - tzn. to poszczekiwanie Bety na Pandzie to była zachęta do zabawy, to powarkiwanie na Teufla - cóż tę zabawę Beta stosuje do swojego największego przyjaciela Labradora Borysa...no ale gonienie Imbira to już było odganianie netrętnego amanta;)

Posted

mila_2 napisał(a):
mi aż głupio - tzn. to poszczekiwanie Bety na Pandzie to była zachęta do zabawy, to powarkiwanie na Teufla - cóż tę zabawę Beta stosuje do swojego największego przyjaciela Labradora Borysa...no ale gonienie Imbira to już było odganianie netrętnego amanta;)

ja to wiem ... i to mnie jest głupio, że mam takiego nie socjalnego psa :oops: :eviltong:
Ale będzie lepiej!
Jeszcze będziemy świadkami szaleńczych gonitw :evil_lol:

Posted

myszon napisał(a):
ja to wiem ... i to mnie jest głupio, że mam takiego nie socjalnego psa :oops: :eviltong:
Ale będzie lepiej!
Jeszcze będziemy świadkami szaleńczych gonitw :evil_lol:

Opka jak do mnie przyszła to poprostu nie zauważała psów. Dopiero z czasem zaczeła się z nimi bawić, ale i tak dla niej najważniejsze jest nasze towrzystwo.
Zobaczysz że jeszcze Panada się rozkręci jak bliżej pozna nasze psiury i tak była bardzo dzielna.

Posted

jakie swietny spacerek mieliscie :loveu:
Becia pannica z jaka gracja wchodzi do wody

ale ekipa

ehh jak mi brakuje grupowych spacerkow- i Birce tez, ale juz cieczka sie konczy wiec mam nadzieje tylko ze zima nie przyjdzie za szybko :evil_lol:
pozdrawiam

Posted

Beria - dzięKujemy za pamięć...

esz...przyznam się, że wieczór panieński to było lulu i spać...21.00 już kimałam.
Sobota - urwanie głowy, sprawy się pomieszały lekko, ale do USC zdążyliśmy. Dałam ciała, pomyliłam się w przysiędze:oops::oops::oops:. Miła Pani w urzędzie uznała ją jednak za ważną:multi::multi::multi: no i od soboty nosimy tzw. GPS'y;)...mamy kilka zdjęć z cyfrówki w domu, to po powrocie postaram się coś niecoś wrzucić:)

Posted

no to kilka fotek;)

inteligentne;)

podpisanie cyrografu

szczęśliwa Młoda Para:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

pocałunek śmierci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Brać Spadochronowa nie zawiodła

Posted

Dziękujemy:oops::oops::oops:

Beria - dziękuję:) a mój fryzjer zrobił mi prezent ślubny w postaci fryzury;)

Shangri_la - po przysiędze ale przed założeniem GPSów;) a Spadochroniarze to nasi Przyjaciele...w końcu Jacek do nich należy:)

btw. a jakby ktoś chciał obejrzeć więcej zdjęć oraz przeczytać relację naocznych świadków to zapraszam:)
http://www.bandyci.org/phorum/read.php?5,211420

aaaaa no i najważniejsze...całość prezentów w postaci karmy (dobre ponad 100kg) dla zwierząt wylądowała tutaj www.medor.org
i dziki temu poznaliśmy miłych panów z policji;) jak nas złapali jadących bez świateł, po zmroku wracających po bezdrożach zgierskich do domu:D:D:D

Posted

hehehe..."po" jest tak samo jak "przed";) ja przynajmniej różnicy nie widzę - na razie:D a w ogóle to nie ma co opowiadać tylko się spotkać i połączyć przyjemne z pożytecznym...suńki się wybiegają a my pogadamy:D

a Becia spędziła dzień u znajomych z DGM- poznałaś ich Moniko, u Basi od Gibsona - tego pięknego howovarta (przepraszam za pisownię) z ostatniego wspólnego spaceru. Becia spędziła cały dzień na bieganiu po ogrodzie, zabawie z Gibsonem i stróżowaniu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a po wskoczeniu do auta zasnęła bidula od razu i w sumie spała do rana z przerwą na wczłapanie się na 3 piętro:):)

btw. Basiu serdecznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: