mila_2 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 shangri_la napisał(a): a to nie lubila wczesniej ? Z tym lubieniem i nielubieniem to dziwna historia. Do pewnego momentu Becia znała wodę, jako coś fajnego, co jej sięga do półuda, w czym fajnie jest się potaplać w czasie upałów. W czasie jednego ze spacerów (dogomaniaków zresztą) Becia lecąc z kolega Borysem za patyczkiem wpadła do stawu, tzn. wiadome jej było, że to woda, ale nie była przygotowana na utratę gruntu pod nogami...ja wpadłam w tym momencie chyba w większą panikę niż Beczka, która marnym pieskiem podpłynęła do brzegu. Przez dalszą część spacru brodziła tylko na brzegu. Jakiś czas potem wracając od mechanika, który naprawiał nasze auto, w czasie tych lipcowych, nieludzkich upałów, Becia sama z siebie zaczęła pływać (nie brodzić!!!!!) w stawie, który znajdował się po drodze do domu. Nie wierzyłam własnym oczom:) sama pływała:):):). No a w świąteczny wtorek przekonałam się, ze jednak lubi wodę, co widać na zdjęciach. btw. Daleko jej jednak do naszej poprzedniej sznaucerki, śp. Laćki, której wystarczył górski strumyk do tego, żeby się w nim uwalić i potaplać. Nie mówiąc już, że jak byliśy z nią 2 lata temu na Mazurach to z jeziora trudno było ja wyciągnąć. Ostatnio właśnie wpadły nam w ręce zdjęcia z tego wyjazdu...esz...nie ma już z nami Laćki - zaraz rok minie:( Quote
mila_2 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 bokserki nie przypadły jej do gustu;) za duże były:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
mila_2 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 dzisiejszy spacer... szybciej Pańcia, szybciej!!! wyciągamy z magicznej torby piłeczkę... porównanie wielkości;) portreciki;) trawa rządzi;) ozorek Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ha, super, kto kogo wyprowadza na spacer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
mila_2 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 wydało się;) zawsze Beta wychodzi z Pańcią żeby się dotleniła:eviltong: :eviltong: :eviltong: i lecimy dalej:) aport;) a tu już tak zwany misz masz;) Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 śliczne zdjęcie:loveu:. Ładne macie tereny do spacerków:) Quote
rtg Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 To fakt,że na przeprowadzce do Zgierza wygraliśmy my,ale i Bekon skorzystał wyrywając się z "betonowej" Łodzi...okolice "Kuraka" są przecudnej urody :p :p :p Pozdrawiam Quote
mila_2 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']śliczne zdjęcie:loveu:. Ładne macie tereny do spacerków:) i to wyobraź sobie Luthien na "naszą" łąkę mamy 3 minutki spacerkiem...żyć nie umierać:):) Jacuś - wpis 6.57 - jestem pod wrażeniem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:wow ale sexy panienka;) Alu, która? :cool3: Quote
mila_2 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 leemonca napisał(a):Alu, która? :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: wiadomo - Becia Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='*luthien*']śliczne zdjęcie:loveu:. Ładne macie tereny do spacerków:) popieramCUDO!!!!!!:loveu: Quote
Behemot Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Super majciochy i super balkon :lol: Rozumiem, że to zdjęcie jest właśnie dla mnie? Postanowiłaś mnie podrażnić wielkością swojego balkonu? :mad: :evil_lol: Quote
mila_2 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 ja?????????????????? Skądże:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a na balkon zostałyśmy wygnane;) przez TZa, bo przecież miał zdjęcia robić do galerii Bety a nie "Czterech Kątów" czy innej fachowej prasy budowlanej;) Quote
mila_2 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 a to piątkowy spacer:) siedzę jak pierdoła:cool3: :cool3: wśród traw... Quote
leemonca Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 siedzę jak pierdoła:cool3: :cool3: jak śliczna pierdoła, zapomniałaś dodać :loveu: Quote
niunia_51 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :new-bday: DLA BECI!!! ŻYCZY FRED:lol: Quote
beria Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='mila_2'] Becia ma stojące uchole :cool3: Piękne te zdjęcia i piękna Betka :loveu: Quote
mila_2 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Monika (niunia_51) - dziękujemy i cieszymy się, że u Freda wszystko w porzadku:multi::multi::multi::multi: Beria - jak biega a owszem:eviltong::eviltong::eviltong: (na tym zdjęciu akurat hamowała przed piłeczką) Quote
mila_2 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 nasz nowy sąsiad:) i relacja z kolejnego spacerku... taka jestem smodzielna;) nowa fryzura:D:D:D wracamy z łąki Quote
simbik Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A sąsiedzi się nie boją, że on wypadnie :razz: ? Quote
shangri_la Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='mila_2']nasz nowy sąsiad:) oo kotecek, a byl jakis ciag dalszy spotkania :diabloti: ? :evil_lol: jaka elegancka Becia :lol: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Kasia - Kicia jest trzymana przez włascicielkę - tam gdzieś jej dłonie widać. Młody wychodzi na balkon tylko i wyłącznie pod nadzorem. Shangri_la - no własnie nie było:( ale Młoda i Młody lubią posiedzieć na balkonie i patrzeć sobie w oczy:) btw. Kicia była wzięta ze zgierskiego schroniska:) Quote
BORA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='mila_2'] nowa fryzura:D:D:D Ładna ta nowa fryzurka :lol: A Becia ma niezłą figurkę, widać, że dziewczyna o linie dba :cool3: Quote
Recommended Posts