Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

Posted

shangri_la napisał(a):

a to nie lubila wczesniej ?

Z tym lubieniem i nielubieniem to dziwna historia. Do pewnego momentu Becia znała wodę, jako coś fajnego, co jej sięga do półuda, w czym fajnie jest się potaplać w czasie upałów. W czasie jednego ze spacerów (dogomaniaków zresztą) Becia lecąc z kolega Borysem za patyczkiem wpadła do stawu, tzn. wiadome jej było, że to woda, ale nie była przygotowana na utratę gruntu pod nogami...ja wpadłam w tym momencie chyba w większą panikę niż Beczka, która marnym pieskiem podpłynęła do brzegu. Przez dalszą część spacru brodziła tylko na brzegu.

Jakiś czas potem wracając od mechanika, który naprawiał nasze auto, w czasie tych lipcowych, nieludzkich upałów, Becia sama z siebie zaczęła pływać (nie brodzić!!!!!) w stawie, który znajdował się po drodze do domu. Nie wierzyłam własnym oczom:) sama pływała:):):). No a w świąteczny wtorek przekonałam się, ze jednak lubi wodę, co widać na zdjęciach.

btw. Daleko jej jednak do naszej poprzedniej sznaucerki, śp. Laćki, której wystarczył górski strumyk do tego, żeby się w nim uwalić i potaplać. Nie mówiąc już, że jak byliśy z nią 2 lata temu na Mazurach to z jeziora trudno było ja wyciągnąć. Ostatnio właśnie wpadły nam w ręce zdjęcia z tego wyjazdu...esz...nie ma już z nami Laćki - zaraz rok minie:(

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiejszy spacer...

szybciej Pańcia, szybciej!!!

wyciągamy z magicznej torby piłeczkę...

porównanie wielkości;)

portreciki;)

trawa rządzi;)

ozorek

Posted

wydało się;) zawsze Beta wychodzi z Pańcią żeby się dotleniła:eviltong: :eviltong: :eviltong:

i lecimy dalej:)

aport;)

a tu już tak zwany misz masz;)

Posted

To fakt,że na przeprowadzce do Zgierza wygraliśmy my,ale i Bekon skorzystał wyrywając się z "betonowej" Łodzi...okolice "Kuraka" są przecudnej urody :p :p :p
Pozdrawiam

Posted

[quote name='*luthien*']śliczne zdjęcie:loveu:. Ładne macie tereny do spacerków:)

i to wyobraź sobie Luthien na "naszą" łąkę mamy 3 minutki spacerkiem...żyć nie umierać:):)

Jacuś - wpis 6.57 - jestem pod wrażeniem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja?????????????????? Skądże:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

a na balkon zostałyśmy wygnane;) przez TZa, bo przecież miał zdjęcia robić do galerii Bety a nie "Czterech Kątów" czy innej fachowej prasy budowlanej;)

Posted

Monika (niunia_51) - dziękujemy i cieszymy się, że u Freda wszystko w porzadku:multi::multi::multi::multi:

Beria - jak biega a owszem:eviltong::eviltong::eviltong: (na tym zdjęciu akurat hamowała przed piłeczką)

• 2 weeks later...
Posted

Kasia - Kicia jest trzymana przez włascicielkę - tam gdzieś jej dłonie widać. Młody wychodzi na balkon tylko i wyłącznie pod nadzorem.

Shangri_la - no własnie nie było:( ale Młoda i Młody lubią posiedzieć na balkonie i patrzeć sobie w oczy:)

btw. Kicia była wzięta ze zgierskiego schroniska:)