Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

Posted

mila_2 napisał(a):

nie ma to jak nowi znajomi...z Warszawy;)

Ten kolega to się chyba ma ochotę z Betką poflirtować :cool3:

Mila, czemu zmieniłaś tytuł i zrobiłaś z Betki pół sznaucerkę :roll:

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mila_2 napisał(a):
bo nie ma ogona no i nie jest rodowodowa...

Nie ma ogonka i już pół sznaucera mniej ;)
Nie wiedziałam, że Betka nie ma rodowodu :oops:

Posted

no nie ma i jak wiem spotka się to z potępieniem na dgm.
Dla mnie i Jacka to typowy sznaucer olbrzym. Ten sam charakter co Laćka (już za TM). Jacek, który wychował Laćkę mówi, że Beta jest ładniejsza, a zęby to ma o niebo lepsze od Laćki (za zęby Laćka dostawała na wystawach obenę bdb)...

Posted

no ba!!!!!!, nie wątpię...ja Betę też kocham:loveu::loveu::loveu: momo, że to zbój i łobuz;)

a i tak przecież wiadomo, że z papierami czy bezkażdy nasz pies jest najukochańszy na świecie:D

Posted

dawno nie zagladalam, a tu nie ma nowych fotek najwspanialszej sznaucerki :mad:
czy Beta ma zapedy do strozowania?
mamy takiego znajomego sznaucera olbrzyma i jak go czasem zabieramy na spacer to jak sie tylko usiadzie to on caly czas patroluje okolice :razz: , takie z niego stroz:p
pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
dawno nie zagladalam, a tu nie ma nowych fotek najwspanialszej sznaucerki :mad:
czy Beta ma zapedy do strozowania?
mamy takiego znajomego sznaucera olbrzyma i jak go czasem zabieramy na spacer to jak sie tylko usiadzie to on caly czas patroluje okolice :razz: , takie z niego stroz:p
pozdrawiam

Becia też lubi mieć wszystko pod kontrolą, ale na szczęście głosu używa w ostateczności...a zdjęcia są choć już zaległe - TZ musi je tylko obrobić:D:D

Posted

spotkanie z duuuuuuużyyyyyymmmmm "psem";)
"Pies" nazywa się Majka:D i mieszka u naszego działkowego sąsiada...proszę wybaczyć Pańciowy strój;)

portrecik...

Posted

[quote name='*luthien*']Miałam kiedyś Sznaucera Olbrzyma (*):placz: , cudowne psy!:)

niesamowita rasa...moja ulubiona...

a teraz ciąg dalszy
ufffff jak gorąco...

jak ktoś się dokładnie przyjrzy to może dostrzerze czarne plamki na ozorze Beczki:)...całą nasadę języka ma czarną i dodatkowe 2 czarne plamy w połowie długości ozora:D:D:D...ona chyba zła jest;)

pies zdechł;)

Posted

[quote name='mila_2']
jak ktoś się dokładnie przyjrzy to może dostrzerze czarne plamki na ozorze Beczki:)...całą nasadę języka ma czarną i dodatkowe 2 czarne plamy w połowie długości ozora:D:D:D...oan chyba zła jest;)

Mój miał naprawde wielkie czarne plamy na jęzorze:D To chyba rodzinne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a teraz przedstawiamy Pticę, która wybrała sobie nasz parapet za miejsce zamieszkania:cool3::cool3::cool3:. Nijak nie mogliśmy się jej pozbyć - w końcu Becia wzięła sprawę w swoje łapy i wytłumaczyła gołąbkowi, że jego miejsce jest u hodowcy a nie na jej parapecie;)