beria Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 mila_2 napisał(a): nie ma to jak nowi znajomi...z Warszawy;) Ten kolega to się chyba ma ochotę z Betką poflirtować :cool3: Mila, czemu zmieniłaś tytuł i zrobiłaś z Betki pół sznaucerkę :roll: Quote
mila_2 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 beria napisał(a):Mila, czemu zmieniłaś tytuł i zrobiłaś z Betki pół sznaucerkę :roll: bo nie ma ogona no i nie jest rodowodowa... Quote
shangri_la Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mila_2 napisał(a): witam Betka jest śliczna, strasznie mi sie podoba ta fotka, cudnie sie bawią ( i jaki usmiech widac na pyszczku:cool3:) Quote
simbik Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Podpisuje się pod postem powyżej :lol: . Zdjęcia nocne też świetnie wyszły, szczególnie podoba mi się katedra. Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 mila_2 napisał(a):bo nie ma ogona no i nie jest rodowodowa... no wiesz? :mad: Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 mila_2 napisał(a):bo nie ma ogona no i nie jest rodowodowa... Nie ma ogonka i już pół sznaucera mniej ;) Nie wiedziałam, że Betka nie ma rodowodu :oops: Quote
mila_2 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 no nie ma i jak wiem spotka się to z potępieniem na dgm. Dla mnie i Jacka to typowy sznaucer olbrzym. Ten sam charakter co Laćka (już za TM). Jacek, który wychował Laćkę mówi, że Beta jest ładniejsza, a zęby to ma o niebo lepsze od Laćki (za zęby Laćka dostawała na wystawach obenę bdb)... Quote
beria Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Mila, moja też kundel bury :razz: Ale i tak ją kocham :loveu: Quote
mila_2 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 no ba!!!!!!, nie wątpię...ja Betę też kocham:loveu::loveu::loveu: momo, że to zbój i łobuz;) a i tak przecież wiadomo, że z papierami czy bezkażdy nasz pies jest najukochańszy na świecie:D Quote
shangri_la Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 dawno nie zagladalam, a tu nie ma nowych fotek najwspanialszej sznaucerki :mad: czy Beta ma zapedy do strozowania? mamy takiego znajomego sznaucera olbrzyma i jak go czasem zabieramy na spacer to jak sie tylko usiadzie to on caly czas patroluje okolice :razz: , takie z niego stroz:p pozdrawiam Quote
mila_2 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 shangri_la napisał(a):dawno nie zagladalam, a tu nie ma nowych fotek najwspanialszej sznaucerki :mad: czy Beta ma zapedy do strozowania? mamy takiego znajomego sznaucera olbrzyma i jak go czasem zabieramy na spacer to jak sie tylko usiadzie to on caly czas patroluje okolice :razz: , takie z niego stroz:p pozdrawiam Becia też lubi mieć wszystko pod kontrolą, ale na szczęście głosu używa w ostateczności...a zdjęcia są choć już zaległe - TZ musi je tylko obrobić:D:D Quote
mila_2 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 nadrabiamy zaległości... Działeczka:) skradamy się... ooo sąsiedzi;) cześć jestem Beta, a Ty?? poszli sobie :( Quote
Mi. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Miałam kiedyś Sznaucera Olbrzyma (*):placz: , cudowne psy!:) hehehe, świetna fota :D Quote
mila_2 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 spotkanie z duuuuuuużyyyyyymmmmm "psem";) "Pies" nazywa się Majka:D i mieszka u naszego działkowego sąsiada...proszę wybaczyć Pańciowy strój;) portrecik... Quote
mila_2 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='*luthien*']Miałam kiedyś Sznaucera Olbrzyma (*):placz: , cudowne psy!:) niesamowita rasa...moja ulubiona... a teraz ciąg dalszy ufffff jak gorąco... jak ktoś się dokładnie przyjrzy to może dostrzerze czarne plamki na ozorze Beczki:)...całą nasadę języka ma czarną i dodatkowe 2 czarne plamy w połowie długości ozora:D:D:D...ona chyba zła jest;) pies zdechł;) Quote
Mi. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='mila_2'] jak ktoś się dokładnie przyjrzy to może dostrzerze czarne plamki na ozorze Beczki:)...całą nasadę języka ma czarną i dodatkowe 2 czarne plamy w połowie długości ozora:D:D:D...oan chyba zła jest;) Mój miał naprawde wielkie czarne plamy na jęzorze:D To chyba rodzinne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mila_2 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 malawaszka napisał(a):coraz śliczniejsza pannica rośnie :loveu: za niecały m-c kończymy rok:multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 mila_2 napisał(a):za niecały m-c kończymy rok:multi: :multi: :multi: :crazyeye: boszzz kiedy to minęło :niewiem: Quote
mila_2 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 sama się zastanawiam...to już też prawie rok jak Laćki z nami nie ma:( Wybieramy się do niej we wrześniu żeby Młodą jej pokazać Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ona na pewno doskonale zna Betinkę i ją prowadzi za łapkę przez życie :loveu: Quote
mila_2 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 w to nie wątpię...jest jej przewodniczką :) Quote
beria Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='mila_2'] skradamy się... Betka, to potrafi się skradać :cool3: Niedługo urodzinki :multi: Quote
mila_2 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 beria napisał(a): Niedługo urodzinki :multi: dokładnie 14.08. ;) Quote
mila_2 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 a teraz przedstawiamy Pticę, która wybrała sobie nasz parapet za miejsce zamieszkania:cool3::cool3::cool3:. Nijak nie mogliśmy się jej pozbyć - w końcu Becia wzięła sprawę w swoje łapy i wytłumaczyła gołąbkowi, że jego miejsce jest u hodowcy a nie na jej parapecie;) Quote
Recommended Posts