mila_2 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 właśnie zauważyła towarzystwo psiowe na sąsiedniej działce;) Quote
Behemot Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Bardzo fajne zdjęcie! :lol::lol::lol: Włąśnie sobie uświadomiłam, że Beta jest starsza od Soni zaledwie o 10 dni :lol: Jej, jak ten czas leci... Jeszcze niedawno były z nich takie siusiumajtki, a teraz... stare baby! :evil_lol: Quote
mila_2 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Behemot napisał(a): Włąśnie sobie uświadomiłam, że Beta jest starsza od Soni zaledwie o 10 dni :lol: Jej, jak ten czas leci... Jeszcze niedawno były z nich takie siusiumajtki, a teraz... stare baby! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:stare ale jere:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shangri_la Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 nieee no, zdjecie o prostu genialne ( czyzby myslala ze skradajac sie te psiaki za plotem jej nie dostrzega? :eviltong: Ptica super, ma takie smieszne "smigielko" z tylu.. hehe jak z tych japonskich bajek :p pozdrawiam Quote
mila_2 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 shangri_la napisał(a):nieee no, zdjecie o prostu genialne ( czyzby myslala ze skradajac sie te psiaki za plotem jej nie dostrzega? :eviltong: dokładnie :D:D:D...mam gdzieś na płytce jeszcze zdjęcia co było "przed", czyli jak grzeczniutko sobie leżała i konsumowała patyczka;) Jak znajdę to wrzucę. Po tym jak psiaki dostrzegła przyjęła taką pozę jak widac na zamieszczonym obrazku:D:D Quote
BORA Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='mila_2'] Dawno tu nie zaglądałam. Ale ona duża :cool3: W końcu prawie roczek ma ;) Quote
mila_2 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Pańcio dzisiaj żeńską część rodziny obudził o nieludzkiej porze 2.30 i zabrał na spotkanie Łódzkiej Grupy Fotograficznej...oto jej rezultaty;) Ważka Żabcia i inne owady;) Quote
mila_2 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Taaaaaaa...spędziliśmy na powietrzu ponad 9 godzin. W tym czasie Becia się w stawie pokąpała, poganiała kaczki (obidził się w niej instynkt łowiecki przez co wszystkich miała w poważaniu:angryy: :angryy: :angryy: - ogłuchła na odwoływania). Później trochę odpoczeła z Pańcią, bo do arboretum w Rogowie z psami nie wpuszczają...Obecnie odpoczywam. A to jedno zdjęcia na które sie załapałyśmy;) Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mila_2 napisał(a): A to jedno zdjęcia na które sie załapałyśmy;) Owady i żabki wspaniałe :multi: Ale Betinka najładniesza :loveu: Co dostanie na urodziny :cool3: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 WOW!! ale śliczna waszeczka :loveu: a to Ty robiłaś te fotki???? piękne są!!!! Quote
mila_2 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 na urodzinki?? - hmmmmm może jakąś piękną obróżkę:D:D (a może szelki???), ooooooogroooomną kostkę:D i pójdziemy do fryzjera :lol: zdjecia robił mój TZ - ja tam atytalencie fotograficzne jestem:( Quote
mila_2 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 w dniu dzisiejszym Becia stała się prawdziwą Kobietą;) - 5 dni przed swoimi pierwszymi urodzinami:multi: :multi: :multi: i jestem taaaaaakaaaaa nieszczęśliwa;) Quote
BORA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='mila_2']w dniu dzisiejszym Becia stała się prawdziwą Kobietą;) - 5 dni przed swoimi pierwszymi urodzinami:multi: :multi: :multi: i jestem taaaaaakaaaaa nieszczęśliwa;) Gratulujemy ;) A my za miesiąc mamy zamiar być po sterylce...źle wspominam pierwszą cieczkę :roll: Quote
mila_2 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Behemot - a to specjalnie dla Ciebie - nasz balkon;) btw. na pierwszym planie wypalone przez słońce maciejki:cool3: :cool3: :cool3: Quote
mila_2 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 BORA napisał(a):Gratulujemy ;) A my za miesiąc mamy zamiar być po sterylce...źle wspominam pierwszą cieczkę :roll: mój TZ dziś mi oświadczył, że jest przeciwny strylce:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: . Powiedziałam mu, że jeśli pogada z naszym weterynarzem oraz przeczyta posty na DGM i dalej będzie przeciwny to OK:cool3: :cool3: :cool3: . (boi się o wagę Beczki oraz jej charakter:cool3: :cool3: :cool3: ) btw. Panie Maćku, Pani Ewo - liczę na Was przy kolejnej wizycie w lecznicy:lol: :lol: :lol: Quote
BORA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 mila_2 napisał(a):mój TZ dziś mi oświadczył, że jest przeciwny strylce:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: . Powiedziałam mu, że jeśli pogada z naszym weterynarzem oraz przeczyta posty na DGM i dalej będzie przeciwny to OK:cool3: :cool3: :cool3: . (boi się o wagę Beczki oraz jej charakter:cool3: :cool3: :cool3: ) Może jeszcze zmieni zdanie :cool3: Jak będzie biegała tyle ile biega teraz i jadła tyle ile je teraz to waga powinna być ok ;) A charakter chyba też się nie zmienia :razz: Quote
mila_2 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 BORA napisał(a):Może jeszcze zmieni zdanie :cool3: Jak będzie biegała tyle ile biega teraz i jadła tyle ile je teraz to waga powinna być ok ;) A charakter chyba też się nie zmienia :razz: sprawa nie jest jeszcze przesądzona. Ja zresztą rozmawiałam 2 razy z p. Maćkiem i powiedział mi to co Ty:) teraz tylko przy najbliższej wizycie (czyli przed naszą "podróżą poślubną" - gdzieś w połowie września), jak przyjdziemy Betę "odkleszczyć" każę Jackowi pogadać z wetem - wierzę, że TZa przekona...jutro mam zamiar podrukować temty o sterylkach z dgm:) Quote
BORA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='mila_2']sprawa nie jest jeszcze przesądzona. Ja zresztą rozmawiałam 2 razy z p. Maćkiem i powiedział mi to co Ty:) teraz tylko przy najbliższej wizycie (czyli przed naszą "podróżą poślubną" - gdzieś w połowie września), jak przyjdziemy Betę "odkleszczyć" każę Jackowi pogadać z wetem - wierzę, że TZa przekona...jutro mam zamiar podrukować temty o sterylkach z dgm:) Myślę, że da się go przekonać ;) Na pewno będzie łatwiej niż przekonać faceta do wycięcia psu jajek :-D [quote name='mila_2']Behemot - a to specjalnie dla Ciebie - nasz balkon;) btw. na pierwszym planie wypalone przez słońce maciejki:cool3: :cool3: :cool3: Świetny jest ten balkon :cool2: Quote
olekg89 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Powiedz Tz ,ze Kaja po sterylce nabrała lini , i jest jeszcze bardziej aktywna :D I to prawda Bora-Jestem facetem i nie mam nic przeciwko kastracji.Czarek był wykastrowany w schronisku ,ale i tak bym to zrobił uważam to za kolej rzeczy . Suka-szczeniak-1 cieczka-sterylka Pies-szczeniak-rok- ciach i po jajach :D Beczka jest sliczna . Quote
BORA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 olekg18 napisał(a):Powiedz Tz ,ze Kaja po sterylce nabrała lini , i jest jeszcze bardziej aktywna :D I to prawda Bora-Jestem facetem i nie mam nic przeciwko kastracji.Czarek był wykastrowany w schronisku ,ale i tak bym to zrobił uważam to za kolej rzeczy . Suka-szczeniak-1 cieczka-sterylka Pies-szczeniak-rok- ciach i po jajach :D Beczka jest sliczna . Jesteś wyjątkiem :eviltong: Jak wspomniałam bratu o kastracji Oskara to dziwnie na mnie popatrzył i już nie pamętam co na to powiedział :evil_lol: W sumie jak wspomniałam o tym któryś raz z kolei już jakoś tak inaczej patrzył, może i dałby się przekonać :-D U nas miała być sterylka przed pierwszą cieczką, ale Tora w wieku 6 miesięcy juz miała cieczkę, która trwała 1,5 miesiąca :roll: Po interwenji weta w końcu się skończyła :razz: Quote
Koma Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='mila_2'] Ale sexy majteczki :lol: co do sterylki nie będę ani Cię przekonywac ani odradzać- ja się boję Komy pokroić :shake: O ouw :-o ja też chcę taki balkon :cool3: Quote
olekg89 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 KOma czego sie boisz?Tyle ludzi sterylizuje suki , i zyją . Quote
olekg89 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Matko ! kaja po sterylce zaczeła trzymac mocz.A wczesniej szczała jak jej sie chciało:D Teraz wterynarze roią sterylki przez 2cm naciecie. Quote
Recommended Posts