Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo fajne zdjęcie! :lol::lol::lol:
Włąśnie sobie uświadomiłam, że Beta jest starsza od Soni zaledwie o 10 dni :lol: Jej, jak ten czas leci... Jeszcze niedawno były z nich takie siusiumajtki, a teraz... stare baby! :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):

Włąśnie sobie uświadomiłam, że Beta jest starsza od Soni zaledwie o 10 dni :lol: Jej, jak ten czas leci... Jeszcze niedawno były z nich takie siusiumajtki, a teraz... stare baby! :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:stare ale jere:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nieee no, zdjecie o prostu genialne ( czyzby myslala ze skradajac sie te psiaki za plotem jej nie dostrzega? :eviltong:

Ptica super, ma takie smieszne "smigielko" z tylu.. hehe jak z tych japonskich bajek :p
pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
nieee no, zdjecie o prostu genialne ( czyzby myslala ze skradajac sie te psiaki za plotem jej nie dostrzega? :eviltong:

dokładnie :D:D:D...mam gdzieś na płytce jeszcze zdjęcia co było "przed", czyli jak grzeczniutko sobie leżała i konsumowała patyczka;) Jak znajdę to wrzucę. Po tym jak psiaki dostrzegła przyjęła taką pozę jak widac na zamieszczonym obrazku:D:D

• 2 weeks later...
Posted

Pańcio dzisiaj żeńską część rodziny obudził o nieludzkiej porze 2.30 i zabrał na spotkanie Łódzkiej Grupy Fotograficznej...oto jej rezultaty;)

Ważka

Żabcia

i inne owady;)

Posted

Taaaaaaa...spędziliśmy na powietrzu ponad 9 godzin. W tym czasie Becia się w stawie pokąpała, poganiała kaczki (obidził się w niej instynkt łowiecki przez co wszystkich miała w poważaniu:angryy: :angryy: :angryy: - ogłuchła na odwoływania). Później trochę odpoczeła z Pańcią, bo do arboretum w Rogowie z psami nie wpuszczają...Obecnie odpoczywam.

A to jedno zdjęcia na które sie załapałyśmy;)

Posted

mila_2 napisał(a):

A to jedno zdjęcia na które sie załapałyśmy;)

Owady i żabki wspaniałe :multi: Ale Betinka najładniesza :loveu: Co dostanie na urodziny :cool3:

Posted

na urodzinki?? - hmmmmm może jakąś piękną obróżkę:D:D (a może szelki???), ooooooogroooomną kostkę:D i pójdziemy do fryzjera :lol:

zdjecia robił mój TZ - ja tam atytalencie fotograficzne jestem:(

Posted

w dniu dzisiejszym Becia stała się prawdziwą Kobietą;) - 5 dni przed swoimi pierwszymi urodzinami:multi: :multi: :multi:

i jestem taaaaaakaaaaa nieszczęśliwa;)

Posted

[quote name='mila_2']w dniu dzisiejszym Becia stała się prawdziwą Kobietą;) - 5 dni przed swoimi pierwszymi urodzinami:multi: :multi: :multi:

i jestem taaaaaakaaaaa nieszczęśliwa;)

Gratulujemy ;)
A my za miesiąc mamy zamiar być po sterylce...źle wspominam pierwszą cieczkę :roll:

Posted

BORA napisał(a):
Gratulujemy ;)
A my za miesiąc mamy zamiar być po sterylce...źle wspominam pierwszą cieczkę :roll:

mój TZ dziś mi oświadczył, że jest przeciwny strylce:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: . Powiedziałam mu, że jeśli pogada z naszym weterynarzem oraz przeczyta posty na DGM i dalej będzie przeciwny to OK:cool3: :cool3: :cool3: . (boi się o wagę Beczki oraz jej charakter:cool3: :cool3: :cool3: )

btw. Panie Maćku, Pani Ewo - liczę na Was przy kolejnej wizycie w lecznicy:lol: :lol: :lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
mój TZ dziś mi oświadczył, że jest przeciwny strylce:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: . Powiedziałam mu, że jeśli pogada z naszym weterynarzem oraz przeczyta posty na DGM i dalej będzie przeciwny to OK:cool3: :cool3: :cool3: . (boi się o wagę Beczki oraz jej charakter:cool3: :cool3: :cool3: )

Może jeszcze zmieni zdanie :cool3:
Jak będzie biegała tyle ile biega teraz i jadła tyle ile je teraz to waga powinna być ok ;) A charakter chyba też się nie zmienia :razz:

Posted

BORA napisał(a):
Może jeszcze zmieni zdanie :cool3:
Jak będzie biegała tyle ile biega teraz i jadła tyle ile je teraz to waga powinna być ok ;) A charakter chyba też się nie zmienia :razz:

sprawa nie jest jeszcze przesądzona. Ja zresztą rozmawiałam 2 razy z p. Maćkiem i powiedział mi to co Ty:) teraz tylko przy najbliższej wizycie (czyli przed naszą "podróżą poślubną" - gdzieś w połowie września), jak przyjdziemy Betę "odkleszczyć" każę Jackowi pogadać z wetem - wierzę, że TZa przekona...jutro mam zamiar podrukować temty o sterylkach z dgm:)

Posted

[quote name='mila_2']sprawa nie jest jeszcze przesądzona. Ja zresztą rozmawiałam 2 razy z p. Maćkiem i powiedział mi to co Ty:) teraz tylko przy najbliższej wizycie (czyli przed naszą "podróżą poślubną" - gdzieś w połowie września), jak przyjdziemy Betę "odkleszczyć" każę Jackowi pogadać z wetem - wierzę, że TZa przekona...jutro mam zamiar podrukować temty o sterylkach z dgm:) Myślę, że da się go przekonać ;) Na pewno będzie łatwiej niż przekonać faceta do wycięcia psu jajek :-D

[quote name='mila_2']Behemot - a to specjalnie dla Ciebie - nasz balkon;)

btw. na pierwszym planie wypalone przez słońce maciejki:cool3: :cool3: :cool3: Świetny jest ten balkon :cool2:

Posted

Powiedz Tz ,ze Kaja po sterylce nabrała lini , i jest jeszcze bardziej aktywna :D I to prawda
Bora-Jestem facetem i nie mam nic przeciwko kastracji.Czarek był wykastrowany w schronisku ,ale i tak bym to zrobił uważam to za kolej rzeczy .
Suka-szczeniak-1 cieczka-sterylka
Pies-szczeniak-rok- ciach i po jajach :D
Beczka jest sliczna .

Posted

olekg18 napisał(a):
Powiedz Tz ,ze Kaja po sterylce nabrała lini , i jest jeszcze bardziej aktywna :D I to prawda
Bora-Jestem facetem i nie mam nic przeciwko kastracji.Czarek był wykastrowany w schronisku ,ale i tak bym to zrobił uważam to za kolej rzeczy .
Suka-szczeniak-1 cieczka-sterylka
Pies-szczeniak-rok- ciach i po jajach :D
Beczka jest sliczna .

Jesteś wyjątkiem :eviltong:
Jak wspomniałam bratu o kastracji Oskara to dziwnie na mnie popatrzył i już nie pamętam co na to powiedział :evil_lol: W sumie jak wspomniałam o tym któryś raz z kolei już jakoś tak inaczej patrzył, może i dałby się przekonać :-D

U nas miała być sterylka przed pierwszą cieczką, ale Tora w wieku 6 miesięcy juz miała cieczkę, która trwała 1,5 miesiąca :roll: Po interwenji weta w końcu się skończyła :razz:

Posted

[quote name='mila_2']

Ale sexy majteczki :lol: co do sterylki nie będę ani Cię przekonywac ani odradzać- ja się boję Komy pokroić :shake:

O ouw :-o ja też chcę taki balkon :cool3: