mila_2 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 nie trzeba się przeprowadzać;) wystarczy wpaść z wizytą:) zatem wszystkich chętnych serdecznei zapraszamy, Beczka będzie przeszczęśliwa, a i my lubimy mieć gości:D:D Quote
mila_2 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 a teraz przedstawiam Wam kocura firmowego Pańci;) To kocur rasy środkowoeuropejskiej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przygarnięty przez firmę Pańci prawie 5 lat temu. Chwalimy się dlatego, bo może jutro nasza firmowa gromadka powiększy się o jeszcze jednego kociaka:D Quote
shirrrapeira Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Sliczny Kociaczek, a Beta jest corz piekniejsza Quote
mila_2 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 zapomniałam dodać, że kot nosi dumne imię JULIAN:D:D:D Quote
mila_2 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Tak się chłodzę w te nieludzkie, niepsie temperatury... dziś chłodziłam się 40 minut:D Quote
mila_2 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='beria']Mila, ten ręcznik jest mokry :cool3: tak - a to źle??? a to dwa portrety z wczorajszego wieczornego spaceru po "naszych" łąkach:) - oczywiście już po obowiązkowej kąpieli w rowie z wodą;) Quote
simbik Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Beta wygląda super. Normalnie wydoroślała kobitka :roll: . Chciałabym ją zobaczyć na żywo. Quote
mila_2 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 no powiem, że kawał baby zniej się zrobił;) Kasia to trzeba się kiedyś umówić - najllepiej w tygodniu - obecnie do Łodzi na spacerki nie jeździmy bo jest strasznie gorąco i nie chcemy jej męczyć i tylko po okolicy się szwędamy - ale powiedz tylko słowo i się zjawiamy:) Quote
simbik Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dziś się spotykamy o 19 na Zdrowiu :lol: , na łączce przy Fali. Od piątku będziemy ciutkę uziemieni, bo odbieramy Teufla . Quote
mila_2 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 no to teraz Diabełek na spółkę z Diablicą dadzą Wam popalić;) btw. postaramy się być ale nie obiecuję czy na 19 zdążymy. A ta łąka to od al. Uni? Dobrze kojarzę? btw. 1. widzę na łódzkim forum że fura was będzie - no nie wiem - Beta taka nieszkolona i nie wiem czy się nada:( Quote
simbik Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 mila_2 napisał(a):no to teraz Diabełek na spółkę z Diablicą dadzą Wam popalić;) btw. postaramy się być ale nie obiecuję czy na 19 zdążymy. A ta łąka to od al. Uni? Dobrze kojarzę? Tak to ta łąka mila_2 napisał(a):btw. 1. widzę na łódzkim forum że fura was będzie - no nie wiem - Beta taka nieszkolona i nie wiem czy się nada:( Jaka fura :razz: , narazie Opka, Tayson, Imbir i Lider. Chyba, że coś przeoczyłam. Quote
mila_2 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 ustalone:multi: :multi: :multi: Będziemy po 19 z Beczką - poczekajcie na nas:) Quote
shirrrapeira Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jaka ona tu jest slodka. Mordke ma przesliczna. Quote
beria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='mila_2']tak - a to źle??? a to dwa portrety z wczorajszego wieczornego spaceru po "naszych" łąkach:) - oczywiście już po obowiązkowej kąpieli w rowie z wodą;) Pewnie, że dobrze ;) Ale po kąpieli lepiej niż pod mokrym ręcznikiem :cool3: Quote
Koma Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='mila_2'] Haha wszystkie dgmaniackie psy mają takie same ręczniki :lol: btw. 1. widzę na łódzkim forum że fura was będzie - no nie wiem - Beta taka nieszkolona i nie wiem czy się nada:-( Też się bałam że mój nieposłuszny sucz narobi rozróby, ale miałam linkę i nie było tak źle ;) Mam nadzieję że ja też będe miała okazję zobaczyć Betę na którymś spotkanku :) Quote
mila_2 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 oto widok zastany pewnego pięknego dnia po przyjściu z pracy;) dowiedziałam się wtedy, że i mojemu Tzowi ten budzik się nie podobał:mad: :mad: :mad: Quote
mila_2 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 kilka losowo wybranych fotek koszyk pełen niespodzianek;) - jak pieluchy, odżywki dla dzieci i tym podobne skarby;) czyli odwiedziny Małej Dziewczynki (chrześnicy Pańci) na działce Quote
simbik Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 mila_2 napisał(a):oto widok zastany pewnego pięknego dnia po przyjściu z pracy;) dowiedziałam się wtedy, że i mojemu Tzowi ten budzik się nie podobał:mad: :mad: :mad: To się nazywa tornado :evil_lol:. Ja się powoli szykuje, bo nasz Teufelek ma duże tendencje do wyszukiwania sobie zabawek :grins: . Quote
mila_2 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 hehehe...duży potencjał w nim drzemie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kasia może masz dziś chwilkę na spacer wieczorny?? Jacek umawia się ze znajomymi z forum fotograficznego na nocne fotki w Łodzi - ja i Beta jedziemy z nim, ale może zostawię Jacka i na Zdrowiu z Opką się umówimy?? Quote
mila_2 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 o 21 jesteśmy ze znajomymi umówieni - jak się dowiem co planują zadzwonię - jeszcze sprawdzę czy mam twój numer:) sprawdziłam - mam to po 21 zadzwonię miło będzie Młodą zmęczyć:) Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 mila_2 napisał(a):oto widok zastany pewnego pięknego dnia po przyjściu z pracy;) dowiedziałam się wtedy, że i mojemu Tzowi ten budzik się nie podobał:mad: :mad: :mad: Gdybym dawno temu robiła foty pozostałości po zabawie Gerdy, Betka dostałaby całusa, że przeminął z wiatrem tylko zegar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wyobraź sobie pokój np. po wygryzieniu dziury w poduszce :diabloti: Quote
mila_2 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 hehehe...ja nie wspomnę na wpół zjedzonej wersalki na starym mieszkaniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było najbardziej odczuwalne - spanie w dziurze :diabloti: :diabloti: :diabloti: Teraz Becia ma bardziej ograniczone ruchy, bo może podczas nieobecności szaleć po przedpokoju i sypialni, w której jak na razie łóżko i nocna szafka stoi;) btw. wczorajszych fotek. Jacek spotkał się ze znajomymi na nocne fotografowanie. Oto kilka jego próbek z pierwszych nocnych zdjęć:) Mi się podobają Katedra Łódzka al. Mickiewicza Quote
mila_2 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 dziś miałyśmy z Betą leniwie spędzić dzień wysyłając Pańcia poza Zgierz ;) Jednak telefoniczna siła persfazji znajomych wyciągnęła nas na lotnisko i skoki spadochronowe w Piotrkowie Trybunalskim... Oto my w strojach maskujących:) nie ma to jak nowi znajomi...z Warszawy;) i tutejsza Młodzież, którą to Pańcia chciała dla mnie ukraść z lotniska..;) i widzę, że Pańcia jest zdeterminowana i może dla lotniska znajdzie większą gabarytowo ochronę :diabloti: przecież ładnie nam w duecie :) Quote
Recommended Posts