Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

Posted

nie trzeba się przeprowadzać;) wystarczy wpaść z wizytą:) zatem wszystkich chętnych serdecznei zapraszamy, Beczka będzie przeszczęśliwa, a i my lubimy mieć gości:D:D

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a teraz przedstawiam Wam kocura firmowego Pańci;) To kocur rasy środkowoeuropejskiej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przygarnięty przez firmę Pańci prawie 5 lat temu. Chwalimy się dlatego, bo może jutro nasza firmowa gromadka powiększy się o jeszcze jednego kociaka:D

Posted

[quote name='beria']Mila, ten ręcznik jest mokry :cool3:

tak - a to źle???

a to dwa portrety z wczorajszego wieczornego spaceru po "naszych" łąkach:) - oczywiście już po obowiązkowej kąpieli w rowie z wodą;)

Posted

no powiem, że kawał baby zniej się zrobił;)
Kasia to trzeba się kiedyś umówić - najllepiej w tygodniu - obecnie do Łodzi na spacerki nie jeździmy bo jest strasznie gorąco i nie chcemy jej męczyć i tylko po okolicy się szwędamy - ale powiedz tylko słowo i się zjawiamy:)

Posted

no to teraz Diabełek na spółkę z Diablicą dadzą Wam popalić;)

btw. postaramy się być ale nie obiecuję czy na 19 zdążymy. A ta łąka to od al. Uni? Dobrze kojarzę?

btw. 1. widzę na łódzkim forum że fura was będzie - no nie wiem - Beta taka nieszkolona i nie wiem czy się nada:(

Posted

mila_2 napisał(a):
no to teraz Diabełek na spółkę z Diablicą dadzą Wam popalić;)

btw. postaramy się być ale nie obiecuję czy na 19 zdążymy. A ta łąka to od al. Uni? Dobrze kojarzę?

Tak to ta łąka

mila_2 napisał(a):
btw. 1. widzę na łódzkim forum że fura was będzie - no nie wiem - Beta taka nieszkolona i nie wiem czy się nada:(

Jaka fura :razz: , narazie Opka, Tayson, Imbir i Lider. Chyba, że coś przeoczyłam.

Posted

[quote name='mila_2']tak - a to źle???

a to dwa portrety z wczorajszego wieczornego spaceru po "naszych" łąkach:) - oczywiście już po obowiązkowej kąpieli w rowie z wodą;)

Pewnie, że dobrze ;) Ale po kąpieli lepiej niż pod mokrym ręcznikiem :cool3:

Posted

[quote name='mila_2']

Haha wszystkie dgmaniackie psy mają takie same ręczniki :lol:

btw. 1. widzę na łódzkim forum że fura was będzie - no nie wiem - Beta taka nieszkolona i nie wiem czy się nada:-(

Też się bałam że mój nieposłuszny sucz narobi rozróby, ale miałam linkę i nie było tak źle ;) Mam nadzieję że ja też będe miała okazję zobaczyć Betę na którymś spotkanku :)

• 2 weeks later...
Posted

oto widok zastany pewnego pięknego dnia po przyjściu z pracy;)

dowiedziałam się wtedy, że i mojemu Tzowi ten budzik się nie podobał:mad: :mad: :mad:

Posted

kilka losowo wybranych fotek

koszyk pełen niespodzianek;) - jak pieluchy, odżywki dla dzieci i tym podobne skarby;) czyli odwiedziny Małej Dziewczynki (chrześnicy Pańci) na działce

Posted

mila_2 napisał(a):

dowiedziałam się wtedy, że i mojemu Tzowi ten budzik się nie podobał:mad: :mad: :mad:

To się nazywa tornado :evil_lol:. Ja się powoli szykuje, bo nasz Teufelek ma duże tendencje do wyszukiwania sobie zabawek :grins: .

Posted

hehehe...duży potencjał w nim drzemie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kasia może masz dziś chwilkę na spacer wieczorny??
Jacek umawia się ze znajomymi z forum fotograficznego na nocne fotki w Łodzi - ja i Beta jedziemy z nim, ale może zostawię Jacka i na Zdrowiu z Opką się umówimy??

Posted

o 21 jesteśmy ze znajomymi umówieni - jak się dowiem co planują zadzwonię - jeszcze sprawdzę czy mam twój numer:)

sprawdziłam - mam to po 21 zadzwonię miło będzie Młodą zmęczyć:)

Posted

mila_2 napisał(a):

Gdybym dawno temu robiła foty pozostałości po zabawie Gerdy, Betka dostałaby całusa, że przeminął z wiatrem tylko zegar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wyobraź sobie pokój np. po wygryzieniu dziury w poduszce :diabloti:

Posted

hehehe...ja nie wspomnę na wpół zjedzonej wersalki na starym mieszkaniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było najbardziej odczuwalne - spanie w dziurze :diabloti: :diabloti: :diabloti: Teraz Becia ma bardziej ograniczone ruchy, bo może podczas nieobecności szaleć po przedpokoju i sypialni, w której jak na razie łóżko i nocna szafka stoi;)

btw. wczorajszych fotek. Jacek spotkał się ze znajomymi na nocne fotografowanie. Oto kilka jego próbek z pierwszych nocnych zdjęć:) Mi się podobają

Katedra Łódzka

al. Mickiewicza

Posted

dziś miałyśmy z Betą leniwie spędzić dzień wysyłając Pańcia poza Zgierz ;) Jednak telefoniczna siła persfazji znajomych wyciągnęła nas na lotnisko i skoki spadochronowe w Piotrkowie Trybunalskim...

Oto my w strojach maskujących:)

nie ma to jak nowi znajomi...z Warszawy;)

i tutejsza Młodzież, którą to Pańcia chciała dla mnie ukraść z lotniska..;) i widzę, że Pańcia jest zdeterminowana i może dla lotniska znajdzie większą gabarytowo ochronę :diabloti:

przecież ładnie nam w duecie :)