shirrrapeira Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Piekna jest ta sznaucerka, sliczna jest taka czarnulka. i jak sie ladnie bawi Quote
mila_2 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Pańcia mówi, że kabel od aparatu szlag trafił:mad: :mad: :mad: , ale dziś Pańcio odebrał czytnik kart, zatem najpóźniej jutro pokażę się Wam:D:D:D btw. może i moje krokodyle zęby Wam pokażę:evil_lol: :evil_lol: Quote
Teba Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 a ja to bym poprosiła o pare fotek tego pięknego doga :oops::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Twój maluszek też słodziutki pierw taki malutki a potem takie długie łapy.... no i ta fotka portretowa pysia i te piękne czarne oczy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: proszę ucałować w nochalka :p Quote
mila_2 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 o "ufoka" chodzi?? błękitnego doga niemieckiego?? Dwa do szkółki chodzą - jeden właśnie niedawno miał kopiowane uszka... Quote
mila_2 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Pańcio znowu nic nowego nie wymyślił...moja kanapa i resztki Pańciowego korka:evil_lol: Quote
mila_2 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Piłeczki już nie ma. Zniszczyłam ją wczoraj:cool3: Quote
mila_2 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Moje Królestwo:evil_lol: - a tam ś.p. piłeczka, trok, garfield i kaczuszka pluszowa (obydwa skubnięte Pańci z półki...), resztki korków Pańcia...więcej "grzechów nie pamiętam:loveu: Jabłuszko?? Niech będzie...:cool3: Quote
rtg Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Misiek chyba trza jej,to posłanie już wyprać,bo się lekko zapruszyło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam Wszystkich. Quote
mila_2 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 nie wiem czy jest sens już teraz prać - przed nami wiosenne roztopy...a ona i tak na łóżku sypia:lol: Quote
rtg Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A tutaj sobie z Pancią zalegamy...:loveu::loveu::loveu: i już nie zalegamy ;) Quote
beria Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mila_2']Piłeczki już nie ma. Zniszczyłam ją wczoraj:cool3: Bo, jak mawiał B.Linda, to zła piłka była... :mad: Quote
mila_2 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 nochal mi urósł:D niewiniątko:evil_lol: Quote
Teba Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 piękny uszolek... choć czekam aż psy nieużytkowe z kopiowanymi uszami lub ogonami nie będą wpuszczane na ringi wystawowe :( Quote
mila_2 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 w ten weekend byłam pierwszy raz na zajęciach "starszaków" przedszkolnych...kurczę - nie to, że nie ma starych przyjaciół to jeszcze ćwiczymy i ćwiczymy - blech...p. Kasi nie spodobało się jak zaczęłam się na smyczy awanturować:shake: :shake: :shake: - mają już w tym względzie sposób na mnie - i p. Kasia i Pańcia:placz: :placz: a tu sobie ćwiczymy... noga - niedługo Pańci, bez kłopotów będę mogła ciasteczka z torebki "przy pasie" wyciągać:evil_lol: stój siad - i waruj (ciacho w "waruj" zjemy i siadamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
mila_2 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 no baw się ze mną Pańcio, anie udawaj, że śpisz:evil_lol: Quote
beria Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mila_2']no baw się ze mną Pańcio, anie udawaj, że śpisz:evil_lol: Moja Gerda ściągałaby skarpety pańciowi, ale Betinka chyba chapsnie pańcia w doopkę :evil_lol: Lepiej niech nie udaje i zacznie się bawić :mad: Quote
mila_2 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 dobra dooopa, dobraaaaa...tfuuuuuuuuu...dobra kosteczka, dobraaaa :evil_lol: moja ci ona, moja morderca??:evil_lol: po konsumpcji...:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
rtg Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A co jej się tak oczy świecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='mila_2'] Jak poważnie wygląda na tym zdjęciu :crazyeye: to już nie szczeniorek, to brodata panna Betina :cool3: [quote name='mila_2'] po konsumpcji...:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Ach te oczy :loveu: Quote
mila_2 Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Pańcia i Pańcio zabrali mnie na "boisko", żebym sobie pobiegała - patrzcie jaką zdobycz "znalazłam":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ciekawe kto zgadnie co to i czyje to:loveu: ) i do góry... nie oddam:eviltong: zakopię... Quote
mila_2 Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 oooooo Koledzy - pa, Pańcia - muszę lecieć... a to największy "molestant" patyczkowy świata:diabloti: Quote
mila_2 Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 oooo patyczek:diabloti: - polujemy? i hamuuuuuujemy... Quote
mila_2 Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 ciekawe co tam Pańcia dla mnie ma :):):) Quote
Recommended Posts