Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pańcia mówi, że kabel od aparatu szlag trafił:mad: :mad: :mad: , ale dziś Pańcio odebrał czytnik kart, zatem najpóźniej jutro pokażę się Wam:D:D:D

btw. może i moje krokodyle zęby Wam pokażę:evil_lol: :evil_lol:

Posted

a ja to bym poprosiła o pare fotek tego pięknego doga :oops::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Twój maluszek też słodziutki pierw taki malutki a potem takie długie łapy.... no i ta fotka portretowa pysia i te piękne czarne oczy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: proszę ucałować w nochalka :p

Posted

Moje Królestwo:evil_lol: - a tam ś.p. piłeczka, trok, garfield i kaczuszka pluszowa (obydwa skubnięte Pańci z półki...), resztki korków Pańcia...więcej "grzechów nie pamiętam:loveu:

Jabłuszko?? Niech będzie...:cool3:

Posted

w ten weekend byłam pierwszy raz na zajęciach "starszaków" przedszkolnych...kurczę - nie to, że nie ma starych przyjaciół to jeszcze ćwiczymy i ćwiczymy - blech...p. Kasi nie spodobało się jak zaczęłam się na smyczy awanturować:shake: :shake: :shake: - mają już w tym względzie sposób na mnie - i p. Kasia i Pańcia:placz: :placz:

a tu sobie ćwiczymy...

noga - niedługo Pańci, bez kłopotów będę mogła ciasteczka z torebki "przy pasie" wyciągać:evil_lol:

stój

siad - i waruj (ciacho w "waruj" zjemy i siadamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

[quote name='mila_2']no baw się ze mną Pańcio, anie udawaj, że śpisz:evil_lol:

Moja Gerda ściągałaby skarpety pańciowi, ale Betinka chyba chapsnie pańcia w doopkę :evil_lol: Lepiej niech nie udaje i zacznie się bawić :mad:

Posted

dobra dooopa, dobraaaaa...tfuuuuuuuuu...dobra kosteczka, dobraaaa :evil_lol:

moja ci ona, moja

morderca??:evil_lol:

po konsumpcji...:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

[quote name='mila_2']

Jak poważnie wygląda na tym zdjęciu :crazyeye: to już nie szczeniorek, to brodata panna Betina :cool3:

[quote name='mila_2']
po konsumpcji...:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Ach te oczy :loveu:

Posted

Pańcia i Pańcio zabrali mnie na "boisko", żebym sobie pobiegała - patrzcie jaką zdobycz "znalazłam":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ciekawe kto zgadnie co to i czyje to:loveu: )

i do góry...

nie oddam:eviltong:

zakopię...