marlena924 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Śliczny piesek :D Wiecej fot, bo to dla mnie zamało ;-) P.S Jaka to rasa? Jest przepiękny ! ! ! Quote
mila_2 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 jestem sznaucerką olbrzymką ;) i niedługo 4 m-ce skończę a to jeśli sie podobają Pańcia wrzuca kolejne... mój ulubiony fotel a tu Pan coś mi z uszami robi :evil: Quote
Maga100 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Baardzo sie podoba 8) wrzucaj te zdjęcia, wrzucaj Quote
mila_2 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 znowu mnie męczą :roll: a tu znowu chcą dać ciastko za "siad" ;) Quote
mila_2 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 a tak Pańcia z Pańcią Badiego po przedszkolu wyglądają :lol: :lol: :lol: zbliżenie :lol: :lol: :lol: Quote
mila_2 Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 leżę se a poza tym lubię piwo :o Quote
mila_2 Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 wariactwo mnie ogarnęło (btw. tak się dzieje co najmniej raz dziennie :wink: ) Quote
mila_2 Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 stare starutkie Pańcia wrzuca... Quote
mila_2 Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Moja Pańcia to ma zainteresowania...galerię mojego nosa zakłada :roll: Quote
mila_2 Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 a ogólnie to jestem aniołkiem tylko ciekawe czemu Pańcia z Pańciem mi nie wierzą... Quote
mila_2 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 w piatek przedsylwestrowy pojechałam z Państwem na działkę...dojechać dojechaliśmy. Gorzej było z powrotem do domu 1. stycznia:evil_lol: Śniegu było co niemiara:multi: a tak byłam zmuszona załatwiać swoje potrzeby :razz: Quote
mila_2 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 a oto dalsza fotorelacja :) wyszłam z Państwaem na drogę :evil_lol: Z Pańcią też fajnie się bawi... uciekamy?? i po spacerku - ciekawe kto mnie "odśnieżać" będzie:evil_lol: Quote
Elastyna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mila 2 Właśnie przeczytałam Wasza historię :) Najpierw był Tęczowy Most :( a teraz nagle natknęłam się na galerię Bety, cudnej Psinki :lol: Ile taki psiak potrafi dac radości :multi: Zdjęcia i opisy super, Beta jest prześliczna. Super wygladacie po zakończeniu zajęć w psim przedszkolu - fotka klasa ;) Ja mam 9 m-czna suńkę sznauceręe miniaturową i wiem ile energi i radości jest w takich maluchu, a u Was to wszystkiego 2 lub 3-krotnie więcej ;) zima piękna u Was - tylko pozazdrościć :) Ale te kulki u łapek to sama radość po powrocie ;) Pozdr i życzę dla Bety dużo zdrówka, mase spacerów :painting: i dobrych wyników w przedszkolu :Dog_run: Quote
Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Przejrzałam całą galeryjkę Bety! Jest śliczna :angel: :angel: :angel: I zaciekawiło mnie gdzie są takie fajne ogrodzone tereny? czy wszystkie zabawy z psiakami są w tym psim przedszkolu? :hmmmm: kurcze ja wogóle nie wiedziałam że w Łodzi jest takie przedszkole :shake: w jakim wieku jest teraz Beta (chyba nie doczytałam)?? Pozdrawiam ;) Quote
mila_2 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 to ja odpowiem w imieniu Bety;) - jej takie szczegóły jak wiek czy miejsce spacerów za bardo nie interesuje - ważne żeby poszaleć Beta jest prawie 5-cio miesięczną czarną sznaucerką olbrzymką. Jest u nas od początku października w tym czasie przybyło jej mniej więcej 4 razy tyle :D. Co o terenów do biegania - tam gdzie jest dużo psów i ogrodzony teren - to tzw. psie przedszkole - gdzie psy w różnym wieku i maści szaleją i w międzyczasie uczą się podstawowych komend posłuszeństwa. Zdjęcia "ogrodzone" gdzie sama Młoda biega to nasza działka pod Łodzią gdzie Młoda może szaleć do woli - żeby tylko mamie kwiatków i krzaczków nie wyrywać...:evil_lol: Quote
mila_2 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 no a teraz patrzcie jakiego fajnego Pana mam :D (tylko Pańcia jakies takie te zdjecia zrobiła:cool3: - nie zna się ;) ) Quote
Recommended Posts