Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem sznaucerką olbrzymką ;) i niedługo 4 m-ce skończę a to jeśli sie podobają Pańcia wrzuca kolejne...

mój ulubiony fotel

a tu Pan coś mi z uszami robi :evil:

Posted

w piatek przedsylwestrowy pojechałam z Państwem na działkę...dojechać dojechaliśmy. Gorzej było z powrotem do domu 1. stycznia:evil_lol:

Śniegu było co niemiara:multi:

a tak byłam zmuszona załatwiać swoje potrzeby :razz:

Posted

a oto dalsza fotorelacja :)
wyszłam z Państwaem na drogę :evil_lol:

Z Pańcią też fajnie się bawi...

uciekamy??

i po spacerku - ciekawe kto mnie "odśnieżać" będzie:evil_lol:

Posted

Mila 2
Właśnie przeczytałam Wasza historię :)
Najpierw był Tęczowy Most :( a teraz nagle natknęłam się na galerię Bety, cudnej Psinki :lol: Ile taki psiak potrafi dac radości :multi:
Zdjęcia i opisy super, Beta jest prześliczna.
Super wygladacie po zakończeniu zajęć w psim przedszkolu - fotka klasa ;)

Ja mam 9 m-czna suńkę sznauceręe miniaturową i wiem ile energi i radości jest w takich maluchu, a u Was to wszystkiego 2 lub 3-krotnie więcej ;)
zima piękna u Was - tylko pozazdrościć :) Ale te kulki u łapek to sama radość po powrocie ;)
Pozdr i życzę dla Bety dużo zdrówka, mase spacerów :painting: i dobrych wyników w przedszkolu :Dog_run:

Posted

Przejrzałam całą galeryjkę Bety! Jest śliczna :angel: :angel: :angel:

I zaciekawiło mnie gdzie są takie fajne ogrodzone tereny? czy wszystkie zabawy z psiakami są w tym psim przedszkolu? :hmmmm: kurcze ja wogóle nie wiedziałam że w Łodzi jest takie przedszkole :shake:
w jakim wieku jest teraz Beta (chyba nie doczytałam)??

Pozdrawiam ;)

Posted

to ja odpowiem w imieniu Bety;) - jej takie szczegóły jak wiek czy miejsce spacerów za bardo nie interesuje - ważne żeby poszaleć

Beta jest prawie 5-cio miesięczną czarną sznaucerką olbrzymką. Jest u nas od początku października w tym czasie przybyło jej mniej więcej 4 razy tyle :D. Co o terenów do biegania - tam gdzie jest dużo psów i ogrodzony teren - to tzw. psie przedszkole - gdzie psy w różnym wieku i maści szaleją i w międzyczasie uczą się podstawowych komend posłuszeństwa. Zdjęcia "ogrodzone" gdzie sama Młoda biega to nasza działka pod Łodzią gdzie Młoda może szaleć do woli - żeby tylko mamie kwiatków i krzaczków nie wyrywać...:evil_lol: