Jump to content
Dogomania

Beta - łysa sznaucerka olbrzymka...

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mila_2']p. Jacek przed chwilą uchwycił w domu takie coś;)

Zawsze się zastanawiam - jak ona na tym fotelu się mieści;)

M A S A K R A :crazyeye:
P R Z E P I Ę K N E F O T K I :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='mila_2']p. Jacek przed chwilą uchwycił w domu takie coś;)

Zawsze się zastanawiam - jak ona na tym fotelu się mieści;)

Beta może sobie z Tofisiem łapy podać - to też jego ulubiona pozycja do spania - właśnie leży tak rozłożony :evil_lol: .

Posted

wczoraj przyjechała do nas na wieś Ruda z Pańciem...oto fotorelacja:)

Koleżka:)

ciąg dalszy zajęć:)

and now!!!!...popisowy numer w wykonaniu Rudej...jezioro łabędzie I

jezioro łabędzie II tym razem z widownią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przeciąganie patyka...

skok:)

Posted

Widzieliśmy zdjątka. Bardzo fajne i ładne. Ale jak Jacek złapał Rudzielca w czasie jeziora łabędziego to nie wiem ;) najbardziej podobają mi się zdjęcia z przeciąganiem patyka - sama klasyka ;). Mamy nowe terytorium do spacerów ok. Zagajnikowej, psów prawie wcale.
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Ale fajne fotencje..Dzisiaj byłam na spaerku z nero w tym lesie za Torami przy Nowej gdynii..było super..będziemy tam czesto zaglądać..chociaż prawei sie zgubiliśmy:P jeśli masz ochotę to mozemy sie tam umówic w weekend:)

Posted

nie ma sprawy - my zawsze jesteśmy chętni na spacerki:) soboty bardziej nam pasują, bo jesteśmy dostępni cały dzień. W niedziele jeździmy na wieś na działkę a potem do rodziców na obiad, w domu jestesmy ok. 17,00

Posted

Kris - a co tam u Rudej?? Może w przyszły weekend jakoś się umówimy?? Ja odpadam kolejny tydzień wizyty na polu - znalazłam dodatkowa robotę i siedzę w niej do wieczora:(

Posted

Śliczne fotki :loveu:...i jak fantazyjnie uczepione Bety igliwie ;). Szkoda że nie masz w tygodniu czasu na spacerek :shake: , bo my przez najbliższe wekendy odpadamy z racji wystaw, a mam dużą ochotę do Was podjechać :lol: .

Posted

Tjaaaa,to Jej pozowanie...ale przynajmniej dzisiaj na spacerze nie "pdjęła tropu" była wyjątkowo grzeczna i niebywale posłuszna...
I LOVE THIS DOG
Pozdrawiam Rentgen :razz::razz::razz:

Posted

Zdjęcia extra !! ale trzeba przyznać że i modelka niebywałej urody :razz:. Ja w sobotę poproszę o takie zdjęcia Rudej (z tak płytką głębią) pozdrawiamy
Aga, Kris & RUDA

Posted

nadszedł kolejny weekend i po raz kolejny odwiedził nas w Zgierzu Krzysiek z RUDĄ:)

zaraz po spotkaniu dzikie gonitwy;)

pierwsza kąpiel w wydaniu Beczki (wcześniej uwaliła się w wielkiej błotnej kałuży, ale nie zdążyłam tego uchwycić:razz::razz:)

zajęcia w podgrupach

portrecik:)

a kuku:D:D

i znowu Ruda:)

i znowu Bekon:)

i ciąg dalszy spaceru

a potem padła nam bateria, po wymianie na inną okazało się, że i ta jest rozładowana (hmmmmm...nie będę wypominać tego p. Jackowi;);)) i trzeba było przejść na inny aparat.

Zatem zaraz ciąg dalszy...