Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 mila_2 napisał(a):Witam Cię Xiara. btw. ZG to moje rodzinne miasto:):) Fajnie, długo tu mieszkałaś? Quote
mila_2 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Xiara napisał(a):Fajnie, długo tu mieszkałaś? 15 lat. Wychowałam się na os. Łużyckim... Quote
myszon Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cześć mila :-) Pozdrawiam ciągle z Piły :-( Zdjątka niezłe - szczególnie te ostatnie :-) :-) ....rzeczywiście możesz oddech stracić pod tak ciężką kołderką ... Quote
1w0na Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 malawaszka napisał(a)::loveu: słodka jest strasznie!!!! hahaha a przy czesanku u nas podobne pozycje :mad: A mój stoi dumnie ;P Jak dobrze pojdzie to ja swojemu zrobie zdjecie i umieszcze na swoim fotoblogu ;P Quote
mila_2 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 myszon napisał(a):cześć mila :-) Pozdrawiam ciągle z Piły :-( Zdjątka niezłe - szczególnie te ostatnie :-) :-) ....rzeczywiście możesz oddech stracić pod tak ciężką kołderką ... jak będziecie w Łodzi dajcie znać, może się spotkamy:) 1w0na - zazdroszczę, Beta jeśli nie jest zajęta mordowaniem Miśka nie daje się wyczesać:mad::mad::mad: Quote
mila_2 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 oczywiście jedyne osiedle które nie ma prądu w Zgierzu to MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: jak wstawałam do pracy nawet zębów nei dało rady umyć:mad::mad:. Całe manele wzięłam do pracy i własnie lecę odwalić poranna toaletę. btw. tramwaje oczywiście też nei kursują:cool3::cool3::cool3: Quote
furciaczek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 u mnie naszczescie jest prad:) ostatnio balkon mi zwialo:evil_lol: ale teraz obylo sie bez wiekszych strat:p Quote
mila_2 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 na szczęście prąd podłączyli nam w piątek popołudniu, więc nie było najgorzej i chyba moich nerwów było szkoda:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam;) Jakieś nowe fotki Bety będą? :razz: Quote
mila_2 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Xiara']Witam;) Jakieś nowe fotki Bety będą? :razz: Proszszszszszszsz...;););) Jeszcze "cieplutkie"...:razz: Węszenie... ...Trop... ...Fedrowanie...:lol::lol::lol: ...Siesta Quote
BORA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Bardzo ładne fotki :-) Ja moim zwykłym aparatem nigdy takich nie zrobię :placz: Quote
Behemot Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 O, czyżby psina wytropiła krowi placek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mila_2 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Behemot napisał(a): O, czyżby psina wytropiła krowi placek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ty od razu o złe rzeczy Młodą posądzasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Nic z tych rzeczy, nawet końskie placki jej wczoraj nie interesowały;) A brudna jest od ziemi i wysokich traw, w których szuka norek zajęczych... Quote
niunia_51 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 zdjęcia przepiękne :loveu: oglądając fotki Betuni tak jakbym widziała Freda... są tacy podobne... (mała różnica płci i kolorku:evil_lol: ) dziś jak dostanę sie na chwilę do kompa zrobię od nowa galerię Freda to zobaczysz o czym piszę. pozdrowionka;) Quote
mila_2 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Monia - ja z utęsknieniem czekam na galerię Freda:cool3::cool3::cool3: Klaudia...mówisz i masz, dzisiejsze spotkanie na szczycie w Zgierzu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdjęcie rodzinne - zbiorówka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: za chwilę ciąg dalszy:) Quote
shangri_la Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ooo śnieżne szaleństwa :loveu: wiecej wiecej fotek :cool3: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 ciąg dalszy śnieżnych szaleństw duet najlepszy Przyjaciel Młodej - Borys Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jakie urocze śnieżne butki się Beci robią na spacerkach :lol: . Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 a ile potem jest wyczesywania:cool3::cool3::cool3: Bekon dostała cieczki!!!:placz::placz::placz: - na jutro miała umówiony zabieg sterylizacji - po uprzednim zrobieniu wymazu czy cieczka się nie zbliża...jak widać już nie trzeba go robić...nic nam nie pozostaje jak ustalać kolejny termin:cool3::cool3::cool3: Quote
niunia_51 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mila_2 napisał(a):a ile potem jest wyczesywania:cool3::cool3::cool3: ja mam to samo, niby włoski nie takie długie a jednak:shake: współczuję w taką pogodę tym co mają psy długowłose:cool3: Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Monia Wyczesywanie,to małe miki ;) bo przy okazji,coś a`la trymowanie wychodzi... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jeszcze kilka z wczorajszego spotkania... Takie oto piękne widoczki mamy kawałeczek od domku Szaleństwa c.d. ...leżakowanie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...pierwsza pomoc... ;) ...to jadziem dalej z grubej rury... I na koniec portrecik... ;) I,to by było na tyle pierwszych,wspólnych zimowych szleństw... Dziękujemy za uwagę,do zobaczenia następnym razem :):):) Quote
Recommended Posts