malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='mila_2'] :crazyeye: WOW takie jak Gosiaczkowe cudowne kropelki!!!!! jaki macie aparaciq??? :razz: :loveu: :multi: i potoczek też rewelacyjny!!!!! :loveu: Quote
beria Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Kropelki doskonałe :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mila_2 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 obecnie: konicę-minolte Z10, ale przy dobrych wiatrach jeszcze w tym roku nabędziemy Nikona D80:multi::multi::multi:...ja dostanę w spadku minolcię a p. Jacek będzie szalał z cyfrową lustrzanką...jednak p. Jacek jest litościwy i obiecał, że czasami mi Nikosia pożyczy;););) btw. a jak zdjęcia makro się podobaja to wieczoram wrzucę konika polnego, może pajączka - blech - i kwiatka...z prącikami;) Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 mila_2 napisał(a): kwiatka...z prącikami;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kurczaki i to minoltą te kropelki??? beż żadnych nakładek, obiektywów pół metrowych etc??? :loveu: Quote
Behemot Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Mila, jakie cudowne zdjęcia! :crazyeye: Ten strumyczek i kropelki po prostu mnie zachwyciły.... Ja nigdy nie osiągnę takiego mistrzostwa :oops: Quote
mila_2 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kurczaki i to minoltą te kropelki??? beż żadnych nakładek, obiektywów pół metrowych etc??? :loveu: jak nie jak tak...helios odwrotnie mocowany;) czyli obiektyw od zenita nakręcony odwrotnie, pozbawiony dwóch soczewek;) Patent z forum cyberfoto;) aaaa no i dyfuzor na lampę z papieru i taśmy klejącej firmy hasenkamp:D:D - to jeśli chodzi o zdjęcia kropelek. Strumyk gołą Zetką robiony... wygląda to mniej więcej tak... zdjęcie z forum Łódzkiej Grupy Fotograficznej, autorstwa Grega (Grzesia) Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 noo uff bo już myślałam, że ta minolta taki wypas a miałam jąw ręce i tego nie zauważyłam :evil_lol: ;) ale macie świetne patenty :crazyeye: Quote
mila_2 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 malawaszka napisał(a):ale macie świetne patenty :crazyeye: poczytaj cyberfoto - może i do Twojego znajda się jakieś "patenty";) Quote
mila_2 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 obiecane makra:) konik polny owad;) kwiatek z prącikami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mila_2 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 "wspomnień czar" ciąg dalszy:) panorama Dołzycy k. Komańczy i my;) tzn. ja i Bekon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw. a teraz już uciekam, ponieważ podsiada mnie p. Jacek. Ale kolejna porcja bieszczadzkich opowieści już jutro wieczorem:) Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 foteczki śliczne, ale bardzo intryguje mnie PAN Jacek - czy to Twój mąż?? :razz: :p Quote
beria Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='mila_2'] Wspaniałe :loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mnie najbardziej urzekł konik polny :loveu: . Quote
mila_2 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Beria - prącika - nie chwaląc się;) - ja papełniłam... p. Jacek to jak najbardziej mój Małżonek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Konik to dzieło p. Jacka - on ma cierpliwość leżeć w trawie i szukać obiektów, niestety upodobał sobie pająki:cool3::cool3::cool3: - blech - w Bieszczadach kilka oczywiście namierzył:p:p:p Quote
mila_2 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 wspominamy dalej... nasza "wyprawa" z Dołżycy do Komańczy piękne okoliczności przyrody:) a to nasze zdjęcie ślubne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: p. Jacek pozwolił mi dotknąć aparatu i oto efekty;) przepalone niebo :> a tu nieudane zdjęcie , bo bawiłam się ustawieniami, ale chcę pokazać wyraz "twarzy" Czarnej Pierdoły;) Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 mila_2 napisał(a):p. Jacek to jak najbardziej mój Małżonek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahaha :evil_lol: fajoskie fotki i czekam na jeszcze!!!! Quote
Elitesse Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 przepiekne te zdjecia !! :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 pierwsze zabawy w HDR... a ja jeszcze do tego wrócę - w czym pierwsze zabawy??? :hmmmm: Quote
mila_2 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):a ja jeszcze do tego wrócę - w czym pierwsze zabawy??? :hmmmm: tak zwany HDR to ... i tu link do poczytania;) http://www.cdrom.pl/index.php?title=HDR btw. juz w tym tygodniu staniemy się z p. Jackiem właścicielami lustrzanki cyfrowej;) Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 i tak nie wiem jak sie to robi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale zazdraszczam lustrzanki :placz: Quote
mila_2 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):i tak nie wiem jak sie to robi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale zazdraszczam lustrzanki :placz: my też się dopiero uczymy, żeby porobić dobrze zdjęcia składowe i potem odpowiednio je "skleić"...a lustrzanka, cóż trzeba będzie spłacać;) Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Z lustrzanką to dopiero będą fotki :cool3: Quote
mila_2 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 :eviltong::eviltong::eviltong: to jeszcze Wam coś powiem. Nasz Przyjaciel zrobi Beci profesjonalną sesję zdjęciową:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 fiu fiu mam nadzieję że zobaczymy efekty :multi: Quote
Recommended Posts