Behemot Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 nasz nowy sąsiad:smile: Ohoho! Bliskie spotkanie 3-go stopnia! Jak Becia reaguje na koty? Sonia chyba by szmergla dostała, gdy jakiś kocur śmiał zaglądać na JEJ balkon :evil_lol: Quote
mila_2 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 hmmmm..trudno określić jak reaguje, bo na dworzu goni koty - wiadomo, coś ucieka to trzeba gonić, ale myślę, że to ma to raczej charakter zabawowy. Jeśli spotka na spacerze kota, który idzie dostojnie lub wygrzewa się w słoneczku - spojrzy na niego i to wszystko. A kicia Sąsiadki - budzi zainteresowanie, ale nie agresję:) Quote
BORA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ale grzybków :cool3: Też takie jadłam w niedzielę, świeżo zebrane i usmażone :lol: Quote
mila_2 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 my tym razem "na później" je zostawiliśmy..część Jacek zamarynował a część zapasteryzował. Podobno jeden jeszcze wypad i będzie koniec grzybowych "przetworów". Kolejne zbiory to już tylko do suszenia;) a tu fotelowe zdjęcia Beczki:) Quote
beria Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Beta świetnie wygląda w nowej fryzurze :loveu: :multi: I fotel ma odpowiedni do rozmiarów :evil_lol: [quote name='mila_2'] To się nazywa grzybobranie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BTW, miała być fotka lampy :razz: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jaki odważny ten kotecek :loveu: :loveu: :loveu: mmniamii ale grzybków :multi: a łysa Beczka słodka :loveu: Quote
shangri_la Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 łosz ale grzybkow :lol: ciekawe kto je bedzie robil wszystkie :cool3: , hehe a tam w tle widac Becie za oknem pozdrawiam Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 co do grzybów...Jacek jest grzybomaniakiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lubi je zbierać, czyścić, "przetwarzać" i konsumować:):) co do koteczka...dzisiaj odwiedził Beczkę, przelazł przez balkon i odwiedził nas w mieszkaniu. Beta zdała egzamin na kota celująco:):) a to gorące zdjęcia sprzed ok. godziny:) a tu sąsiadka przyszła po zgubę:) btw. lampa będzie jutro :D:D:D - obiecuję Quote
simbik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='mila_2'] a to gorące zdjęcia sprzed ok. godziny:) a tu sąsiadka przyszła po zgubę:) No to pełna kultura :lol: - gratulujemy dobrego zachowania. U nas nie jest tak pięknie jak idziemy do mamy gdzie jest kot. Zarówno Opka jak i Teufel ubóstwiają go szukać i gonić. On jest ciekawy i je zaczepia. Niby nic złego się nie dzieję, ale żeby się jakoś kochały, albo lubiły to chyba niekoniecznie. Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 no wiesz...w domu pełna kultura a na dworzu dzicz;) btw. zatem dziś się spotykamy:) poczekajcie na nas...Z Moniką (Myszon) jestem o 16.45 pod castoramą umówiona (tą przy Zgierskiej) więc przebicie się przez miasto może nam troche czasu zająć:( Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 pierwszy postój Panda od Moniki (Myszon) Becia i Beria na wspólnym wypasie;) Teufel i Tayson i sama Becia Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='mila_2'] Becia i Beria na wspólnym wypasie;) Beria :cool3: Mila, kiedy robisz wieczór panieński na dogomanii :cool3: Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Tofik i Tola od Julity:) Teufel:) a tu Zgraja nad wodą;) pływająca Becia:multi: :multi: :multi: Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 beria napisał(a):Beria :cool3: Mila, kiedy robisz wieczór panieński na dogomanii :cool3: a co to znaczy??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może na jutro się umówimy??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dobra wpadnę tu jutro wieczorem :eviltong: :drinking: :drink1: :cunao: [quote name='mila_2'] Becia i Beria na wspólnym wypasie;) Ale zaintrygował mnie ten podpis :cool3: Ta suczka obok Bety ma na imię Beria :cool3: Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 beria napisał(a):Dobra wpadnę tu jutro wieczorem :eviltong: :drinking: :drink1: :cunao: Ale zaintrygował mnie ten podpis :cool3: Ta suczka obok Bety ma na imię Beria :cool3: to czekam:D:D:D tak - to Rodezjanka o przepięknym imieniu BERIA:loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jeeeaaahh rewelacyjne foty :klacz: zawsze bawią mnie do łez mokre sznaucery :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 powolnym spacerkiem do domu... i portrecik:) (światło zastane) zabawy na "do widzenia" a tu niespodzianka - Becia;) i na dzisiaj finito:eviltong: :eviltong: :eviltong: btw. Lampa jest już obcykana, ale dziś już nie mam siły nad nią "popracować"... Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ale mieliscie super spotkanko :multi: :multi: :multi: Nawet kąpiel była :cool3: [quote name='mila_2']to czekam:D:D:D tak - to Rodezjanka o przepięknym imieniu BERIA:loveu: :loveu: :loveu: Będę na pewno :cool3: :cool3: :cool3: A to moja kochana Beria... Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Beria - to Twoja poprzednia?? Jacek własnie spojrzał i mówi wypisz, wymaluj Laćka:) Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 To moja Berunia. Mój ideał. Kiedyś, może jeszcze zdecyduję się na olbrzymka :roll: Quote
myszon Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mila - super foty :loveu: jeszcze raz wielkie dzięki za podwózkę wczoraj ! cieszę się, że nasze panny ...hm... tolerują się :cool3: Quote
Recommended Posts