Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Hania'] :loveu::loveu::loveu: prawidlowo - dziewczynka ma szaliczek bo zima jest ;) Quote
bea100 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hania napisał(a):Kontra jest uosobieniem wszystkiego co w psie może być najlepsze.,, No bo ona wychowana przez ogary, przebywa z ogarami i co najważniejsze...czuje się OGAREM :lol: To dlatego jest taka wyjątkowa bo taki mix nooo..:p jest jedyny w swoim rodzaju i wspaniały :loveu: A Gocha na balu miała super fryzurę /na Irokeza/hahaha...!!!! Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dzien dobry! Czy moge liczyc an jakies nowe fotki Kontry? :oops: Sa jeszcze u Was szczeniaczki, czy wszystkie wyjechaly...? :-( Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='ElGreco']Tym razem z Gochą DZIEKUJE DZIEKUJE!!! :BUZI: ale poprosze o jeszcze :oops: nie ma nic piekniejszego na swiecie niz jamniczek szorstkowlosy i jego krzywe przednie lapki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maxi3 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Psinki sa cudowne!!!!!!!!!!!!! sczeniaczki:loveu: zapiesciochac by mozna. Och jak ja kocham czekoladki hihihihihi takie psie,sama mam jedna czekoladke Jamniolka. MILKA-czekoladowa cholera/w przetlumaczeniu na polski/ hihihihi bylam zdziwiona tym przydomkiem,ale teraz po 6 latach sie niedziwie dlaczego taki hihihihi. Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Hania']Pozująca Gocha: cudna, piekna!!! uwielbiam jak jamniolki maja takie zamyslone minki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziekuje Haniu za nowa porcje paroweczek :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Hania']Pozująca Gocha: piękne kudłate kluseczki :loveu: Quote
bea100 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Haniu, a jak się miewają gończe czekoladki w nowych domkach? Masz jakieś wieści (może fotki?)? A jak się miewa moja ulubienica? Napisz coś plizzz :cool1: Quote
souris Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A jak sie miewa najśliczniejsza gończa mamunia na świecie ? 8) :wink: Quote
Hania Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 bea100 napisał(a):A jak się miewa moja ulubienica? Napisz coś plizzz :cool1: Jej najbardziej aktualną, dzisiejszą ( przepraszam-wczorajszą ) fotke masz w galerii gończych :lol: Quote
bea100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ależ urosła :loveu: Haniu, to teraz ten temat dzieci czekoladkowych ,,podzieliłaś" na 2 wątki? ;) Coś mi sie wydaje, że tak i teraz by sobie pooglądać foteczki, trzeba śledzić oba :p Quote
Hania Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Jak jamniki - to jeszcze jamnik mojego znajomego, w tej chwili 5-miesięczny Weto Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ależ piękna fotka :loveu: doskonała jak ja lubię szorstkuny ... Quote
Jupi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 śliczne psy i małe i duże:loveu: zdjęcia rewelayjne!!!:klacz: jestem zachwycona:lol::loveu::lol: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Hania']Jak jamniki - to jeszcze jamnik mojego znajomego, w tej chwili 5-miesięczny Weto Haniu, dziekuje dziekuje dziekuje!!!! Za jamnicze fotki oczywiscie... Ten jest slodziuchny :loveu::loveu: Quote
Hania Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Nadrabiam zaległości we wklejaniu jamniczych fotek :p. Dzisiaj byłyśmy na spacerku z nasza znajomą jamniczką Maszą: Zazwyczaj bardzo zajętą: Z Irgą: Masza znalazła patyczek i próbowała go zabrać do domu: Wietrzenie uszu: Z poznanym na spacerze kolegą: Spacerowanie: i bieganie: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Haniu - ja nie lubię jamników :evil_lol: A Ty mi tu takie foteczki pokzaujesz, że... :loveu: Zwłaszcza to ostanie :klacz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Kontrze też się bardzo na spacerku podobało: Chociaż trzeba było pilnować smarkatego ogara: No i trzeba doły kopać, kopać: Dobrze, że czasem nadchodzi pomoc - nieoceniona Masza: I można było z kolegą biegać: Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Haniu, wreszcie jestes. juz od paru dni mysle o Tobie... i Kontrze ;) Widze ze zmienilas tytul galerii. bardzo mi sie taki podoba :cool3: [quote name='Hania']Kontrze też się bardzo na spacerku podobało: Moj aKontrunia slodziuchna :loveu: Inne jamnicze panny tez przecudne! Skad Ty mas ztyle znajomosci wsrod jamnikow? Szczerze zazdroszcze :oops: Quote
KUMPELka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Hania'] Chociaż trzeba było pilnować smarkatego ogara: Haniu, zdjęcie cudowne, chyba zachoruję na takiego szorstkiego jamniorka :loveu: Quote
Hania Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 KUMPELka napisał(a):Haniu, zdjęcie cudowne, chyba zachoruję na takiego szorstkiego jamniorka :loveu: Tylko to jest nieuleczalna choroba :loveu: Quote
Recommended Posts