bea100 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No to (jak już dopasujecie) to ja poproszę w każdym przypadku...o foteczkę z imieniem :p Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Hania'] jakie ciapciaki kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
Hania Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Ostatnie chwile razem - Kania, Kuna i Knieja I coś dla wielbicieli jamników :evil_lol:: Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Hania']I coś dla wielbicieli jamników :evil_lol:: [SIZE=+2]Dziękuję :buzi: I prosze o wiecej, jesli masz :) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Haniu - piękne te Twoje maluchy :loveu: choć już nie takie małe :crazyeye: Oby im było dobrze w nowych domach... a jak nie... :mad: Pozdrawiam i ściskam :p Marysia i Una Quote
Hania Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Dawno mnie nie było - miałam zepsuty monitor :mad: a zastępczy nie nadawał sie do obróbki zdjęć. Jest już nowy i w zwiążku z tym wczorajsze fotki z Irgą: Quote
bea100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Haniu, trzymam kciuki :loveu: Oby wszystkie czekladki były szczęsliwe i oby wszystkie miały kochające domy i bym...spotkała je wkrótce na wystawach :p Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 a ja myslalam ze juz wszystkie malenstwa sie wyprowadzily :-o a tu mila niespodzianka :D a czy dostane jakies zdjecie pieknej Kontry??? :oops: :p:p:p Quote
bea100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a): ... a czy dostane jakies zdjecie pieknej Kontry??? :oops: :p:p:p No to ja widzę Haniu, że Kontra ma tu swoich..fanów :lol: Nie zostaje Ci nic innego, niż załozyc jej tu osobną galerię prawda? Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='bea100']No to ja widzę Haniu, że Kontra ma tu swoich..fanów :lol: Nie zostaje Ci nic innego, niż załozyc jej tu osobną galerię prawda? TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!! Quote
Hania Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia'] a czy dostane jakies zdjecie pieknej Kontry??? :oops: :p:p:p No własnie miało być w tym drugim meilu " i tradycyjnie", ale nie wiem dlaczego się nie otwiera :mad: fotka. Spróbuję jeszcze raz: Quote
Hania Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a):a ja myslalam ze juz wszystkie malenstwa sie wyprowadzily :-o a tu mila niespodzianka :D Wczoraj wyjechała Kania - to był fotki tuż przed wyjazdem. Został jeszcze Kniaź - najprawdopodobniej wyjedzie w tym tygodniu. Przez tą pogodę trochę się to wszystko opóźniło, a maluchy po całej Polsce się rozjadą:placz: Quote
Hania Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Specjalnie dla fanclubu Kontry :lol: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Hania']No własnie miało być w tym drugim meilu " i tradycyjnie", ale nie wiem dlaczego się nie otwiera :mad: fotka. Spróbuję jeszcze raz: ochhhh :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: KOntrunia jest uosobienie psiej urody :loveu: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Hania']Specjalnie dla fanclubu Kontry :lol: moje cudo cudowne :lol: to znaczy ze w fanclubie jamnisi jest jeszcze ktos poza mna? jesli tak, to ten ktos ma swietny gust ;) Quote
Hania Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a):ochhhh :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: KOntrunia jest uosobienie psiej urody :loveu: Kontra jest uosobieniem wszystkiego co w psie może być najlepsze. Przeraża mnie tylko to, że jest jedyna w swoim rodzaju i nie wiem czy jakikolwiek inny jamnik będzie w stanie ją kiedyś zastąpić. Quote
Marysia_i_gończy Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Hania'] Nie ma to jak dobra socjalizacja szczeniaków :lol: No i zdjęcie Kontry mniamuśne :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hania napisał(a):Kontra jest uosobieniem wszystkiego co w psie może być najlepsze. Przeraża mnie tylko to, że jest jedyna w swoim rodzaju i nie wiem czy jakikolwiek inny jamnik będzie w stanie ją kiedyś zastąpić.znam to uczucie , miałam tak z moim boksiem który odszedł 1,5 roku temu , nie mam 2 boksia bo bałam się że się zawiodę i ucierpi na tym psiak :shake: Wszystki twoje psiaczki koffane:loveu: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hania napisał(a):Kontra jest uosobieniem wszystkiego co w psie może być najlepsze. Przeraża mnie tylko to, że jest jedyna w swoim rodzaju i nie wiem czy jakikolwiek inny jamnik będzie w stanie ją kiedyś zastąpić. powiem ci tylko ze moja jamniczka szorstkowlosa Keja tez byla idealem psa... wiec moze jamniki zawsze sa wspaniale i przekochane? :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Hania']KANIA: haniu...ślicznotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hania Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 To jak tak rozmnawiamy o jamnikach :evil_lol: ( w końcu to też maluchy ) to własnie znalazłam fotkę Gochy z sobotniej dogoterapii - byliśmy na balu przebieranców. Kontra też miała taki szaliczek, ale nie chciała pozowac do zdjęć : Quote
Recommended Posts