Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hania']Zielony piesek dzisiaj na indywidualnej socjalizacji z kuchnią i dzieckiem :evil_lol::

Bardzo ładne maluchy!:loveu::loveu: Oj pewnie będzie trochę płaczu jak czekoladki odejdą do nowych domków;)

Posted

[quote name='bea100']Bardzo podobni :lol: i ,,wiekiem" i ,,pozą" i ,,w wyrazie" :lol:

:lol: :lol: :lol: miałam identyczne skojarzenie!

Śliczne mądre psiaczki, wspaniała galeria! Gratuluję. Uwielbiam tu zaglądać. Ale mi się zebrało na komplementy :roll:

Posted

Płaczu bedzie mnóstwo i to niestety już niedługo :-(. Już są wytatuowane i w przyszłą niedziele pierwsze wyjeżdżają :placz:.

Ale dzisiaj całe szczęście świeciło słońce. W związku z tym dla WAS wszystkich kilka nowych fotek:

Posted

Poprostu cudowne !!!
A w tej drugiej od góry fotce to się poprostu zakochałam :loveu: :loveu: :loveu:
(a może nie w fotce tylko w tych przeuroczych mordusiach?)
Ja też chcę takie :placz:

Posted

Ech, jak ten czas leci...nowe domy czekają a dla hodowcy to trudne chwile...serce bardzo boli i człek się martwi i wogóle...szkoda gadać :-(

A ja patrzyłam na dzisiejsze słońce i czułam, że Haniu porobisz nowe fotki ( czekałam cały czas na nie :p ).

Posted

[quote name='Hania']

coś pięknego!!!
brak mi słów,żeby napisać coś więcej...:loveu:

taka szkoda, że już niedługo wyjeżdżają :oops:

[quote name='Hania']

a to zdjęcie podoba mi się szczególnie :)
bo jest tu i cudny maluszek, i szorstka paróweczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']a to zdjęcie podoba mi się szczególnie :)
bo jest tu i cudny maluszek, i szorstka paróweczka :loveu::loveu::loveu:
To specjalnie dla Ciebie z dedykacją jeszcze jedno :lol: - pląsy przed Kontrą

Posted

[quote name='Hania']To specjalnie dla Ciebie z dedykacją jeszcze jedno :lol: - pląsy przed Kontrą

:multi:
dziękuję, dziękuję, dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:
świetnie razem wyglądają (szczególnie, że są w zasadzie tego samego wzrostu, a przecież to jeszcze małolaty... ;))
A Kontrusia ślicznie przyczajona :loveu:

Posted

[quote name='Hania']Płaczu bedzie mnóstwo i to niestety już niedługo :-(. Już są wytatuowane i w przyszłą niedziele pierwsze wyjeżdżają :placz:.

Haniu, zazdroszczę Ci w domu takiej zgranej i przepięknej bandy :mad: ale...kiedy przychodzi ten dzień, kiedy trzeba je oddać serce pewnie bardzo krwawi - współczuję :puppydog: . Mam nadzieję, że szczeniaczki znajdą godny i kochający dom. Trzymam kciuki :multi:

Posted

Haniu, jeśli maluchy już mają tatuaże, to i pewnie imiona? Jak je nazwaliście? Które pojechały już do nowych właścicieli?
A właściwie jak można przeżyć to, że jadą w świat :placz: ...?

Posted

:-( jakie one sa piekne.... chyba rozumiem, co czujesz, zaplakalabym sie :placz: Pozostaje miec nadzieje,ze trafia do dobrych domow.

Posted

[quote name='odJuki'] Które pojechały już do nowych właścicieli?

Dzisiaj pojechała pierwsza sunia - ulubienica Bei - z żółtą nitką, a potem kolorową obróżką - czyli teraz KRASKA Olfactus

Posted

[quote name='Hania']Dzisiaj pojechała pierwsza sunia - ulubienica Bei - z żółtą nitką, a potem kolorową obróżką - czyli teraz KRASKA Olfactus

Niech tej pięknej dziewczyneczce się szczęści :loveu:
Mam też nadzieję ją zobaczyć...na wystawach :p

Posted

[quote name='Hania']
ooo :D jest i jamnisia :loveu:

Przepraszam, ze ja tak nietypowo zachwycam sie jamnisia, ale to juz moje zboczenie. A szczeniolki to sie rozumie samo przez sie, ze sa zachwycajace:loveu:

Posted

Parę fotek z dzisiaj:

Czarny piesek - największy szczeniak i największy łobuziak z chłopców:

a reszty nie wkleję bo imageshack się nie otwiera :placz:

Posted

Czerwona suczka coś znalazła - czyżby lody?

Niebieski piesek i zielony piesek:

Niebieski piesek - czyli od niedzieli - KAPITAN Olfactus:

Zielona suczka i czarny piesek:

I zielony piesek:

Posted

ElGreco napisał(a):
Haniu, kiedy dostane na Pw jakas fotke maluchow zeby zmienic zdjecie na liscie dogtor-fil? Czuje sie pominieta osoba wrecz. :mad:

A mnie się podoba to co jest :evil_lol:. Tylko niedługo straci na aktualności :-(

Posted

Jeszcze jedna sunia - najmniejsza, ale straszny łobuz - na pierwszym planie:

A poza tym, to dzisiaj maluchy będą miały przyznane imiona :multi:
Już mniej więcej wiemy jakie będą ale musimy dopasować imię do szczeniaka.