Hania Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Zielony piesek dzisiaj na indywidualnej socjalizacji z kuchnią i dzieckiem :evil_lol:: Quote
mmbbaj Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Hania']Zielony piesek dzisiaj na indywidualnej socjalizacji z kuchnią i dzieckiem :evil_lol:: Bardzo ładne maluchy!:loveu::loveu: Oj pewnie będzie trochę płaczu jak czekoladki odejdą do nowych domków;) Quote
bea100 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Hania'] Bardzo podobni :lol: i ,,wiekiem" i ,,pozą" i ,,w wyrazie" :lol: Quote
olcha Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='bea100']Bardzo podobni :lol: i ,,wiekiem" i ,,pozą" i ,,w wyrazie" :lol: :lol: :lol: :lol: miałam identyczne skojarzenie! Śliczne mądre psiaczki, wspaniała galeria! Gratuluję. Uwielbiam tu zaglądać. Ale mi się zebrało na komplementy :roll: Quote
KUMPELka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='bea100']Bardzo podobni :lol: i ,,wiekiem" i ,,pozą" i ,,w wyrazie" :lol: Rzeczywiście bardzo podobni :lol: Haniu - piękne zdjęcia Quote
Hania Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Płaczu bedzie mnóstwo i to niestety już niedługo :-(. Już są wytatuowane i w przyszłą niedziele pierwsze wyjeżdżają :placz:. Ale dzisiaj całe szczęście świeciło słońce. W związku z tym dla WAS wszystkich kilka nowych fotek: Quote
Honey Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Poprostu cudowne !!! A w tej drugiej od góry fotce to się poprostu zakochałam :loveu: :loveu: :loveu: (a może nie w fotce tylko w tych przeuroczych mordusiach?) Ja też chcę takie :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 boshe jakie to jest cudne, Kochane, miooooooooooodzio :loveu: :loveu: Quote
bea100 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ech, jak ten czas leci...nowe domy czekają a dla hodowcy to trudne chwile...serce bardzo boli i człek się martwi i wogóle...szkoda gadać :-( A ja patrzyłam na dzisiejsze słońce i czułam, że Haniu porobisz nowe fotki ( czekałam cały czas na nie :p ). Quote
Teklunia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Hania'] coś pięknego!!! brak mi słów,żeby napisać coś więcej...:loveu: taka szkoda, że już niedługo wyjeżdżają :oops: [quote name='Hania'] a to zdjęcie podoba mi się szczególnie :) bo jest tu i cudny maluszek, i szorstka paróweczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Hania Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='Teklunia']a to zdjęcie podoba mi się szczególnie :) bo jest tu i cudny maluszek, i szorstka paróweczka :loveu::loveu::loveu: To specjalnie dla Ciebie z dedykacją jeszcze jedno :lol: - pląsy przed Kontrą Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Hania']To specjalnie dla Ciebie z dedykacją jeszcze jedno :lol: - pląsy przed Kontrą :multi: dziękuję, dziękuję, dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: świetnie razem wyglądają (szczególnie, że są w zasadzie tego samego wzrostu, a przecież to jeszcze małolaty... ;)) A Kontrusia ślicznie przyczajona :loveu: Quote
KUMPELka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Hania']Płaczu bedzie mnóstwo i to niestety już niedługo :-(. Już są wytatuowane i w przyszłą niedziele pierwsze wyjeżdżają :placz:. Haniu, zazdroszczę Ci w domu takiej zgranej i przepięknej bandy :mad: ale...kiedy przychodzi ten dzień, kiedy trzeba je oddać serce pewnie bardzo krwawi - współczuję :puppydog: . Mam nadzieję, że szczeniaczki znajdą godny i kochający dom. Trzymam kciuki :multi: Quote
odJuki Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Haniu, jeśli maluchy już mają tatuaże, to i pewnie imiona? Jak je nazwaliście? Które pojechały już do nowych właścicieli? A właściwie jak można przeżyć to, że jadą w świat :placz: ...? Quote
Iv Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :-( jakie one sa piekne.... chyba rozumiem, co czujesz, zaplakalabym sie :placz: Pozostaje miec nadzieje,ze trafia do dobrych domow. Quote
Hania Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='odJuki'] Które pojechały już do nowych właścicieli? Dzisiaj pojechała pierwsza sunia - ulubienica Bei - z żółtą nitką, a potem kolorową obróżką - czyli teraz KRASKA Olfactus Quote
Hania Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Rodzeństwo jak widać nie przejęło się zbytnio: ale może dlatego, że było zmęczone po pożegnalnych szaleństwach: Quote
bea100 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Hania']Dzisiaj pojechała pierwsza sunia - ulubienica Bei - z żółtą nitką, a potem kolorową obróżką - czyli teraz KRASKA Olfactus Niech tej pięknej dziewczyneczce się szczęści :loveu: Mam też nadzieję ją zobaczyć...na wystawach :p Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Hania'] ooo :D jest i jamnisia :loveu: Przepraszam, ze ja tak nietypowo zachwycam sie jamnisia, ale to juz moje zboczenie. A szczeniolki to sie rozumie samo przez sie, ze sa zachwycajace:loveu: Quote
Hania Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Jeszcze parę dzisiajszych fotek: KRASKA usiłuje położyć łosia spać: i parę śpiącego rodzeństwa: Quote
Hania Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Parę fotek z dzisiaj: Czarny piesek - największy szczeniak i największy łobuziak z chłopców: a reszty nie wkleję bo imageshack się nie otwiera :placz: Quote
Hania Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Czerwona suczka coś znalazła - czyżby lody? Niebieski piesek i zielony piesek: Niebieski piesek - czyli od niedzieli - KAPITAN Olfactus: Zielona suczka i czarny piesek: I zielony piesek: Quote
Hania Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 ElGreco napisał(a):Haniu, kiedy dostane na Pw jakas fotke maluchow zeby zmienic zdjecie na liscie dogtor-fil? Czuje sie pominieta osoba wrecz. :mad: A mnie się podoba to co jest :evil_lol:. Tylko niedługo straci na aktualności :-( Quote
Hania Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Jeszcze jedna sunia - najmniejsza, ale straszny łobuz - na pierwszym planie: A poza tym, to dzisiaj maluchy będą miały przyznane imiona :multi: Już mniej więcej wiemy jakie będą ale musimy dopasować imię do szczeniaka. Quote
Recommended Posts