Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widać, że Sabina ma i podejście i rękę do maluchów :lol:
Nie ,,demolowały", nie ,,dokuczały" i jeszcze ,,grzecznie spały"...no no, zastanów się Sabinko nad otworzeniem żłobka (lub przedszkola) :jumpie:

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po powrocie do domu, psy obwąchały mnie starannie: "- Gdzie byłaś ? Czuć cię obcymi psami:-o Jak mogłaś! :evilbat: "
Musiałam im trochę poopowiadać. Byłam w......raju. Na dworze było pochmurno i wietrznie, a ja siedziałam w pokoju, wygodnie, na podłodze. Na moich nogach spały cieplutkie, aksamitne, wręcz welurowe w dotyku czekoladowe śliczności (w dużuch ilościach). Wokół pogodne, radosne starsze psy. Malutka Kontra doglądała wszystkiego , żółw pukał swoim domkiem w bok terrarium. Dochodził mnie śpiew ptaków. To piękne kolorowe papugi gaworzyły i śpiewały po swojemu, dalej wysoko w klateczce żółcił się kanarek, pełna ufności koszatniczka przyglądała mi się okrągłymi oczkami - no i czy ja nie byłam w raju?
Byłam w odwiedzinach u serdecznej i gościnnej Hani - po prostu.
:laola:

Posted

Haniu powiedz mi jakim cudem dopiero teraz zajrzałam do Twojej galeri? :o
Jejku z zapartym tchem oglądałam WSZYSTKIE zdjęcia, maluchy są poprostu cudowne, prześliczne, urocze no aż nie wiem co więcej napisać!

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

Dosiego Roku !!!!
I niech ten 2006 będzie również dobry dla małych czekoladeczek :loveu:
Niech zdrowo i wspaniale rosną i niech znajdą cudowne i pełne miłości domy!

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za życzenia i zaglądanie na ten topic.
Pogoda niestety bardzo mało fotograficzna w tej chwili i do tego maluchy coraz bardziej wymagaja zajęcia się nimi a nie siedzenia z aparatem.

Posted

W pierwszy dzień roku rodzinka jak zwykle pobiegła zwiedzac ogródek. Zapowiadały się super zabawy i miły, beztroski spacerek:

Nagle Buchta coś usłyszała:

Zapomniała policzyć dzieci!! Płacz był straszliwy:

Ale od czego jest ciocia Kontra - znajdzie, pocieszy, przyprowadzi:

Szczęśliwe zakończenie - znowu razem można łobuzować (idziemy ukraść wycieraczkę):

Posted

Haniu, śmieszne zdjęcia Twoich ślicznych maluszków :loveu: Widać, że pieski czują się u Ciebie wspaniale.
Dużo zdrówka w nowym roku i oby szczeniorki znalazły ciepłe i kochające domy :buzi:
:klacz: Duże brawka dla Ciebie Haniu za TAKĄ !!! hodowlę :multi:

Posted

Haniu, jestem zakochana w Twoich maluchach, co najgorsze mój syn ciągle się rozczula oglądając zdjęcia (a normalnie to już "facet") i patrząc mi słodko w oczy, pyta czy możemy mieć jeszcze choć jednego gończego... Chyba muszę mu zabronić wchodzić na Dogomanię, ale dla mnie... proszę jeszcze trochę zdjęć:loveu: !!!
Dużo, dużo radości w Nowym Roku!

Posted

Jak one sie wyrywaja w ten wielki, ciekawy świat. Jeszcze bezpieczne, z mamusia i jeszcze w dodatku z ciocią. Takie śliczne. To nie na moje nerwy. Nawet jakbym odchowała takie piękności, nawet gdyby mi sie udało....to pożegnac sie z nimi....Raz je widziałam i pamietam te cieplutkie i mieciutkie słoneczka. Miały także swój taki miły szczenięcy zapach.....to nie na moje nerwy.