bea100 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Widać, że Sabina ma i podejście i rękę do maluchów :lol: Nie ,,demolowały", nie ,,dokuczały" i jeszcze ,,grzecznie spały"...no no, zastanów się Sabinko nad otworzeniem żłobka (lub przedszkola) :jumpie: Quote
Sabina1 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Po powrocie do domu, psy obwąchały mnie starannie: "- Gdzie byłaś ? Czuć cię obcymi psami:-o Jak mogłaś! :evilbat: " Musiałam im trochę poopowiadać. Byłam w......raju. Na dworze było pochmurno i wietrznie, a ja siedziałam w pokoju, wygodnie, na podłodze. Na moich nogach spały cieplutkie, aksamitne, wręcz welurowe w dotyku czekoladowe śliczności (w dużuch ilościach). Wokół pogodne, radosne starsze psy. Malutka Kontra doglądała wszystkiego , żółw pukał swoim domkiem w bok terrarium. Dochodził mnie śpiew ptaków. To piękne kolorowe papugi gaworzyły i śpiewały po swojemu, dalej wysoko w klateczce żółcił się kanarek, pełna ufności koszatniczka przyglądała mi się okrągłymi oczkami - no i czy ja nie byłam w raju? Byłam w odwiedzinach u serdecznej i gościnnej Hani - po prostu. :laola: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 te maluszki są przesłodziutkie, nie mogę oczu oderwać od tych kruszynek są takie kochaniutkie :loveu: :loveu: Quote
Hania Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Żeby nie być gołosłownym - Sabina z całą siódemką : Quote
Daga_i_Oskar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Hania']Żeby nie być gołosłownym - Sabina z całą siódemką : fotki świetne i tylko pozazdrościćSabince że miała taką okazję potrzymać te wszystkie maluszki naraz :) Quote
bea100 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ja też zzieleniałam z zazdrości :niedowia: Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Sabinko , wstyd się przyznać , ale ZAZDROSZCZĘ CI tych doznań , spotkania w tak miłym domku z tymi przeuroczymi Małymi Czekoladkami :great: Quote
anetta Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 PIEKNE!!!!:loveu: http://img364.imageshack.us/img364/5704/271211yb.jpg cukiereczek :puppydog: Sabina, szczesciaro 8) Quote
Koma Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Haniu powiedz mi jakim cudem dopiero teraz zajrzałam do Twojej galeri? :o Jejku z zapartym tchem oglądałam WSZYSTKIE zdjęcia, maluchy są poprostu cudowne, prześliczne, urocze no aż nie wiem co więcej napisać! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
bea100 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Dosiego Roku !!!! I niech ten 2006 będzie również dobry dla małych czekoladeczek :loveu: Niech zdrowo i wspaniale rosną i niech znajdą cudowne i pełne miłości domy! Quote
Sabina1 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wiele Szczęścia i Pomyślności w Nowym Roku 2006 życzy hodowczyni czekoladek i czaprakowatych, Sabina1 Quote
Hania Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za życzenia i zaglądanie na ten topic. Pogoda niestety bardzo mało fotograficzna w tej chwili i do tego maluchy coraz bardziej wymagaja zajęcia się nimi a nie siedzenia z aparatem. Quote
Hania Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 W pierwszy dzień roku rodzinka jak zwykle pobiegła zwiedzac ogródek. Zapowiadały się super zabawy i miły, beztroski spacerek: Nagle Buchta coś usłyszała: Zapomniała policzyć dzieci!! Płacz był straszliwy: Ale od czego jest ciocia Kontra - znajdzie, pocieszy, przyprowadzi: Szczęśliwe zakończenie - znowu razem można łobuzować (idziemy ukraść wycieraczkę): Quote
Patka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 maluchy są boskie nie moge czekoladki przesłodkie :) :multi: I do tego Świetnie umieją opowiadac ... ;) Quote
KUMPELka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Haniu, śmieszne zdjęcia Twoich ślicznych maluszków :loveu: Widać, że pieski czują się u Ciebie wspaniale. Dużo zdrówka w nowym roku i oby szczeniorki znalazły ciepłe i kochające domy :buzi: :klacz: Duże brawka dla Ciebie Haniu za TAKĄ !!! hodowlę :multi: Quote
odJuki Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Haniu, jestem zakochana w Twoich maluchach, co najgorsze mój syn ciągle się rozczula oglądając zdjęcia (a normalnie to już "facet") i patrząc mi słodko w oczy, pyta czy możemy mieć jeszcze choć jednego gończego... Chyba muszę mu zabronić wchodzić na Dogomanię, ale dla mnie... proszę jeszcze trochę zdjęć:loveu: !!! Dużo, dużo radości w Nowym Roku! Quote
Sabina1 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Jak one sie wyrywaja w ten wielki, ciekawy świat. Jeszcze bezpieczne, z mamusia i jeszcze w dodatku z ciocią. Takie śliczne. To nie na moje nerwy. Nawet jakbym odchowała takie piękności, nawet gdyby mi sie udało....to pożegnac sie z nimi....Raz je widziałam i pamietam te cieplutkie i mieciutkie słoneczka. Miały także swój taki miły szczenięcy zapach.....to nie na moje nerwy. Quote
bea100 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Bardzo dziekuję Haniu za ( i rozczulające i zabawne) opowiadanie...no jakbym tam była :loveu: Quote
Recommended Posts