agabass Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 ale piekne maleństwa dużo radości masz w domu teraz super Quote
olcha Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Jeeeeeeeeżuuuu ale fajne zmarszczki :D kochane. W domu byłoby jeszcze fajniej jakby nie zostawiały za sobą śliczych koop ;) Quote
Hania Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Łobuziaki nie chcą pozować do zdjęć. Mają teraz tyle rzeczy na głowie - naukę chodzenia, jedzenia z miski itp. No i dokuczanie Buchcie. Quote
mmbbaj Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Hania'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marlena924 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
bea100 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Haniu, jak one urosły :D I są coraz piękniejsze :angel: Quote
Teba Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: rozplynelam sie!!! sa boskie i te grubasne trojkatne uszka :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
anetta Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :loveu: :loveu: cudowne kluseczki a co jedza? Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 faktycznie bardzo urosly, male kluseczki :) [quote name='Hania'] "Kocham Cie, Mamusiu..." Quote
asher Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 O boziu, boziu, boziu rozpłynęłam sięęęęę :iloveyou: Prześliczne piesiaczki maślaczki :angel: Niech zdrowo rosną :drinking: Quote
Hania Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Aniołek: i diabełek ( zagadka - który to?? ): Quote
Hania Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Niektórzy kochają mamusię ( szczególnie gryźć) : Inni wolą medytacje: A ja nie oddam swojego misia!!: Quote
Sabina1 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Hania']i diabełek ( zagadka - który to?? ): Mnie się coś wydaje, że to ulubienica Bei :-D Quote
Hania Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Sabina1 napisał(a):Mnie się coś wydaje, że to ulubienica Bei :-D Sabina 100 punktów dla Ciebie!! Quote
Marysia_i_gończy Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Hania'] Inni wolą medytacje: Jakie cudne te Twoje maluchy:drinka: A ten medytujacy jest po prostu cudowny!:sweetCyb: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bea100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ale mi zrobiłaś frajdę Haniu, ta sunieczka z misiem to...TEŻ ,,żółta sunieczka" :-D Ma cudną mordeczkę ( piękną ,,głowę" :-D ) i ma wspaniały, nasycony kolor i ...wogóle jest beściara ;-) Jak już będą imiona ( a zdradzę , że miot będzie na literkę ,,K") to szybciutko porosimy Haniu o info. Chciałabym już móc nazywać ,,swoje" żółte cudo prawdziwym jej imieniem :sg168: Quote
Hania Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 bea100 napisał(a): Jak już będą imiona ( a zdradzę , że miot będzie na literkę ,,K") to szybciutko porosimy Haniu o info. Chciałabym już móc nazywać ,,swoje" żółte cudo prawdziwym jej imieniem :sg168: Jak na razie są widome dwa imiona - wybrali je przyszli właściciele - Knieja i Kraska. Ale do 13 styczniea nie bedzie wiadomo, która jest która. Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Boshe jakie śliczne maleństwa - cudowne mają pyszczki, proszę je wycałowac i wygłaskac :-D Quote
olcha Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ale bym sobie wyściskała takiego kluska. Piękne zdjęcia! Quote
bea100 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 W słowniku staropolszczyzny znalazłam ładnie brzmiące imiona ( może Ci się Haniu przyda): PSY: KANAK (naszyjnik), KANTYK (pieśń, hymn), KARCZ (pień po wykarczowaniu, ...ale ładnie brzmi), KOBUS (ptak drapieżny), KORBACZ (bicz), KADUK (hihihi diabełek ;-) ), KRASNY (urodziwy),KROLEWIC (królewicz), KUSZ (puchar) SUCZKI: KOGA (okręt..ale ładne brzmiienie), KOLĘDA (dar noworoczny...na czasie :) ), KOSZKA (futrzana czapeczka), KRASA (wdzięk), KRYNICA (żródło), KRZOSKA (krzesiwo), KSIENI (pani wysoko urodzona, księżna), KOŻA (skóra zwierzęca) Hmmm, do kaduka :sweetCyb: , chyba takich imion w Gończych Pl nie było? Quote
Hania Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 olcha napisał(a):Ale bym sobie wyściskała takiego kluska. Przyjeżdżaj :flasings: Quote
olcha Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 To ja się pakuję z moimi psami, kotem i rodziną i zaraz będziemy :D Quote
Sabina1 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 bea100 napisał(a):W słowniku staropolszczyzny znalazłam ładnie brzmiące imiona ( może Ci się Haniu przyda): PSY: KANAK (naszyjnik), KANTYK (pieśń, hymn), KARCZ (pień po wykarczowaniu, ...ale ładnie brzmi), KOBUS (ptak drapieżny), KORBACZ (bicz), KADUK (hihihi diabełek ;-) ), KRASNY (urodziwy),KROLEWIC (królewicz), KUSZ (puchar) SUCZKI: KOGA (okręt..ale ładne brzmiienie), KOLĘDA (dar noworoczny...na czasie :) ), KOSZKA (futrzana czapeczka), KRASA (wdzięk), KRYNICA (żródło), KRZOSKA (krzesiwo), KSIENI (pani wysoko urodzona, księżna), KOŻA (skóra zwierzęca) Hmmm, do kaduka :sweetCyb: , chyba takich imion w Gończych Pl nie było? Zaiste piękne imiona, do kaduka :flasings: Najbardziej podoba mi sie Krasny(może być i Krasna), Kobus, Koszka, Kolęda i Koga. Quote
Recommended Posts