Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hania napisał(a):
Maluchy rosną:

Niestety niedługo wejdziemy w okres "bezzdjęciowy" jak będą otwierać oczy.

Haniu, powiedz szczerze - czy to jest jakas nowa rasa psów? PIES DOMOWY POZUJACY?
Bo wszystkie fotki, ktore tu wstawilas sa jakby robione na jakiejs profesjonalnej sesji, z profesjonalnymi modelami :)
...albo chociaz przez fotografof National Geografic...

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):

Haniu, powiedz szczerze - czy to jest jakas nowa rasa psów? PIES DOMOWY POZUJACY?

Szczerze to się bardzo cieszę, że mam wreszcie aparat cyfrowy i nic mnie nie kosztuje wyrzucanie zdjęć do kosza :D . Niestety ze szczeniaczkami mam tak, ze na jedno udane zdjęcie jest kilkanaście do wyrzucenia - zazwyczaj przemieszczają się w zbyt nieprzewidywalny sposób :wink:

Posted

Rozkoszujemy się ostatnimi chwilami spokoju - przed totalną demolką, gdy ktoś odkryje, ze fajnie jest biegać:

Oczka już szykują sie do otwarcia:

Posted

souris napisał(a):
Mnie się żadko szczeniaki podobają, ale te są najpiękniejsze jakie w życiu widziałam. Naprawdę :D Mnie się w ogóle Buchta straszliwie podoba i gdybym miała możliwość i gdybym się nadała to jedną suczkę miałabyś zaklepaną Haniu :D

Mam nadzieję, ze to nie ostatni miot Buchty :wink:

Posted

jeeeeeeeeeżżżżżżżuuuuu jakie śliczne robaczki! Czemu okres bez zdjęciowy :puppydog: dobre oświetlenie i wyłączyć/zasłonić flesza i będzie dobrze! Ja chcę takiego duuużego psa :( Może kiedyś.... :roll:

Posted

olcha napisał(a):
Czemu okres bez zdjęciowy :puppydog: dobre oświetlenie i wyłączyć/zasłonić flesza i będzie dobrze!

Będę się starać, ale mam dość ciemno w pokoju i pora roku też niesprzyjająca. Latem robiłam normalnie maluchom zdjęcia bez lampy i było dobrze. A dzisiaj próbowałam i efekty są mało ciekawe :-? .
A już u dwójki sa szparki.

Posted

Hania napisał(a):
...A już u dwójki sa szparki.

No to okres bezzdjęciowy przed nami, wiadomo, ja też tego przestrzegam przy maluszkach, poczekamy, one tak szybko rosną ...i są coraz, coraz słodsze :D )

Posted

Hania napisał(a):
A inni rosną - tylko tak jakoś mało proporcjonalnie :-? :

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Haniu śliczne zdjęcia :D jak zwykle zresztą :D

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Hania napisał(a):
A inni rosną - tylko tak jakoś mało proporcjonalnie :-? :

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: swietne :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Jejku jakie śliczne :o :D Ja raz mialam bardzo podobne szczeniecie czekoladki bo moj Spike identycznie za pierwszych dni wygladal, tez taka mordka, identyczny odcien czekolady tylko on mial gdzie niegdzie krecone wloski :wink:

Posted

Hania napisał(a):
bea100 napisał(a):

Mam pytanko: czy ,,moja" żółta czekoladka otworzyła oczka?

Tak - na przedostatniej i ostatniej fotce to ona.

ZUCH dziewczynka :angel:

Posted

Czyli fotek już niet ? :( :( :( :( :(
Mnie brakuje tych ślicznych maluszków ! :cry:

Haniu ja też mam przeogromną nadzieję że to nie ostatni miot Buchty. Chociaż kto wie co będzie za 2 miesiące :wink: