Hania Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Z dedykacją (nie umiem przerobić tych niebieskich oczu:angryy: ): Dokąd idziesz tatusiu? Biegnę! UPS! Quote
mmbbaj Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Hania']Z dedykacją (nie umiem przerobić tych niebieskich oczu:angryy: ): Ja zdjęć niestety nadal nie widzę :placz:, ale oczy możesz po prostu przyciemnić w PhotoShopie ;) Quote
Żaneta Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Hania'] UPS! ja myślę że to nie żadne ups tylko pierwsza próba wykonania waruj:evil_lol:, troche tylko tyły zostały;) Quote
Sabina1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Hania'] Tym razem chyba nie jest to Farcik :lol: Quote
bea100 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Hania']... Biegnę! UPS! Ojej...cudowne, rozczuliłam się :loveu: Quote
dogaja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Hania']Musze Cię zmartwić, ale Dasza ma zupełnie inna głowę, wyraz twarzy i białe znaczenie. To są dwa pieski - zielony i niebieski albo czarny. Mylisz się, Haniu: jeden jest miodowo-czekoladowy, a drugi czekoladowo-miodowy. Na 100%! :mdrmed: [quote name='Hania'] Mam pytanie do weterynarza: Jak się robi takie odrazuprawiewarujące ogarki? Gaja jest tym poważnie zainteresowana.:dog::eek: Quote
Sabina1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 : Jak się robi takie odrazuprawiewarujące ogarki? Gaja jest tym poważnie zainteresowana.:dog::eek: Jak sie je już robi, to zależy od pozycji - logiczne Quote
Teklunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Hania']Z dedykacją (nie umiem przerobić tych niebieskich oczu:angryy: ): czyżby dla mnie? :p :oops: ona jest absolutnie powalająca :loveu: szczeniaczki, owszem, ładne są, ale ONA...ach... :loveu: Quote
dogaja Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [quote name='Sabina1']: Jak się robi takie odrazuprawiewarujące ogarki? Gaja jest tym poważnie zainteresowana.:dog::eek: Jak sie je już robi, to zależy od pozycji - logiczne To jak ma się upozować? :niewiem: Quote
Hania Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dzisiaj w ramach świątecznego wolnego czasu i przyjazdu mojej siostry z aparatem porobiłam filmiki. Filmik z dedykacją dla Jinnyall (w podzięce za piłeczki) i Dogaji (przynosi) : http://www.zippyvideos.com/1558101026863486/dscn1625/ Filmik z dedykacją dla Marysi - dostawianie do nogi (z przerwą na kichanie bo wszyscy w domu zakatarzeni): http://www.zippyvideos.com/7034015336863516/dscn1627/ I filmik z dedykacją dla wszystkich zakatarzonych - przynoszenie paczki chusteczek (to w tej chwili ulubiona zabawa Gabrysia z Gawrą - nawet można mu wtedy dać lekarstwa): http://www.zippyvideos.com/2502860716863446/dscn1626/ Quote
bea100 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Super Haniu, z przyjemnością obejrzałam :multi: Quote
JinnyAl Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Super filmiki! Ale tam na nich wietrznie ;) Pewnie do tego wiatru złapaliście katary :) Gawra ślicznie i z pasją ćwiczy, widać, że jej to sprawia przyjemnosć. A tempo ma jak nie ogar ;) Quote
Rauni Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Fantastyczne! Uwielbiam patrzeć, jak pies robi coś, a przy tym ogon mu się o mało nie urwie z radości :loveu: Quote
Hania Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Tymczasem maluchy dorosły i przed świętami pojechał do nowych domów. Teraz żyję w oczekiwaniu na meile i telefony. No i mogę napisać Wam jak ostatecznie zostały nazwane: DASZA DROP DROZD DUNAJ DERKACZ DJ BRYŚ Postaram się wkleić jakieś fotki z ostatnich dni Quote
Ania W Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Nieważne ile miotów "przeżyję" jestem nieustannie zadziwiona jak ten czas szybko płynie i jak szybko "dzieciaki" rosną... A kiedy będą następne ? ;-) Quote
dogaja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hania napisał(a): Filmik z dedykacją dla Jinnyall (w podzięce za piłeczki) i Dogaji (przynosi) Przynosi. Jestem pod wrażeniem! :klacz::klacz::klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Haniu filmiki super! :loveu: Gawra jest tak cudownie entuzjastyczna! :loveu: Dostawianie powaliło mnie z nóg! Jak to zrobiłaś, że ona to robi tak szybko?? :loveu: Małe ogarki, które już wcale nie są małe - są cudne!! :loveu: :loveu: :loveu: Jaki piękny kłusak! I buziaki! I galopy! I... ech :) :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Haniu, nadrobilam zaleglosci ( przyznaje sie - tak z grubsza :oops: ), ogarki cudowne, chcialam zacytowac najladniejsze zdjecie, ale nie udalo mi sie takiego wybrac... wszystkie sa przepiekne ! Imiona jak zawsze idealne, podobaja mi sie bardzo. Filmiki super, a dostawianie poprostu swietne ! ide, bo mi przymiotnikow zabraknie :lol: Quote
Hania Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Czwartek i piątek spędziłyśmy z Gawrą w Brzeźnicy. Tradycyjnie w piątek rano, jak wszyscy jeszcze śpią idziemy na spacer. Tym razem z dodatkową motywacją bo - Gawra poszła wcześnie spać i już o 6 waliła łapą w klatkę, była piękna pogoda i miałam nieoczekiwanie pożyczony aparat :loveu: . Brzeźnica rano wygląda tak : Quote
Goshka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Hania'] Genialne!!! :lol: Hm, coś mi ta postawa przypomina;) :evil_lol: Haniu, one są CUDOWNE, naprawdę!! :loveu:A czy któryś pozostał u ciebie? Moja wyzłowa rodzinka też się powiększy niedługo... :cool3: JUż nie mogę się doczekać...:p Quote
Hania Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Reszta spaceru to monotematyczne fotki ;) : Poranny portret Gawry: Gawra węsząca: Gawra uciekająca z kadru: Gawra nad wielką wodą: Gawra oplająca się : Portret z trzciną: Poza moim psem próbowałam też focić kwiatki: Quote
mmbbaj Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Haniu!!!!!!!!! Gratuluję ci zajęcia 1-szego miejsca w marcowej edycji na "najpiękniejsze zdjęcie marca" :multi: "Dzikarze" wygrały! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:, a ja na nie głosowałam też! :lol: Wielkie :klacz::klacz::klacz: Quote
Recommended Posts