Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hania']Z dedykacją (nie umiem przerobić tych niebieskich oczu:angryy: ):

Ja zdjęć niestety nadal nie widzę :placz:, ale oczy możesz po prostu przyciemnić w PhotoShopie ;)

Posted

[quote name='Hania']Musze Cię zmartwić, ale Dasza ma zupełnie inna głowę, wyraz twarzy i białe znaczenie. To są dwa pieski - zielony i niebieski albo czarny.

Mylisz się, Haniu: jeden jest miodowo-czekoladowy, a drugi czekoladowo-miodowy. Na 100%! :mdrmed:

[quote name='Hania']

Mam pytanie do weterynarza: Jak się robi takie odrazuprawiewarujące ogarki?
Gaja jest tym poważnie zainteresowana.:dog::eek:

Posted

[quote name='Hania']Z dedykacją (nie umiem przerobić tych niebieskich oczu:angryy: ):

czyżby dla mnie? :p :oops:
ona jest absolutnie powalająca :loveu:

szczeniaczki, owszem, ładne są, ale ONA...ach... :loveu:

Posted

[quote name='Sabina1']: Jak się robi takie odrazuprawiewarujące ogarki?
Gaja jest tym poważnie zainteresowana.:dog::eek:
Jak sie je już robi, to zależy od pozycji - logiczne

To jak ma się upozować? :niewiem:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj w ramach świątecznego wolnego czasu i przyjazdu mojej siostry z aparatem porobiłam filmiki.

Filmik z dedykacją dla Jinnyall (w podzięce za piłeczki) i Dogaji (przynosi) :

http://www.zippyvideos.com/1558101026863486/dscn1625/

Filmik z dedykacją dla Marysi - dostawianie do nogi (z przerwą na kichanie bo wszyscy w domu zakatarzeni):

http://www.zippyvideos.com/7034015336863516/dscn1627/

I filmik z dedykacją dla wszystkich zakatarzonych - przynoszenie paczki chusteczek (to w tej chwili ulubiona zabawa Gabrysia z Gawrą - nawet można mu wtedy dać lekarstwa):

http://www.zippyvideos.com/2502860716863446/dscn1626/

Posted

Super filmiki! Ale tam na nich wietrznie ;) Pewnie do tego wiatru złapaliście katary :) Gawra ślicznie i z pasją ćwiczy, widać, że jej to sprawia przyjemnosć. A tempo ma jak nie ogar ;)

Posted

Tymczasem maluchy dorosły i przed świętami pojechał do nowych domów. Teraz żyję w oczekiwaniu na meile i telefony.
No i mogę napisać Wam jak ostatecznie zostały nazwane:

DASZA
DROP
DROZD
DUNAJ
DERKACZ
DJ BRYŚ

Postaram się wkleić jakieś fotki z ostatnich dni

Posted

Nieważne ile miotów "przeżyję" jestem nieustannie zadziwiona jak ten czas szybko płynie i jak szybko "dzieciaki" rosną...
A kiedy będą następne ? ;-)

Posted

Hania napisał(a):

Filmik z dedykacją dla Jinnyall (w podzięce za piłeczki) i Dogaji (przynosi)

Przynosi. Jestem pod wrażeniem! :klacz::klacz::klacz:

Posted

Haniu filmiki super! :loveu: Gawra jest tak cudownie entuzjastyczna! :loveu: Dostawianie powaliło mnie z nóg! Jak to zrobiłaś, że ona to robi tak szybko?? :loveu:

Małe ogarki, które już wcale nie są małe - są cudne!! :loveu: :loveu: :loveu: Jaki piękny kłusak! I buziaki! I galopy! I... ech :) :loveu:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Haniu, nadrobilam zaleglosci ( przyznaje sie - tak z grubsza :oops: ), ogarki cudowne, chcialam zacytowac najladniejsze zdjecie, ale nie udalo mi sie takiego wybrac... wszystkie sa przepiekne ! Imiona jak zawsze idealne, podobaja mi sie bardzo.

Filmiki super, a dostawianie poprostu swietne !

ide, bo mi przymiotnikow zabraknie :lol:

Posted

Czwartek i piątek spędziłyśmy z Gawrą w Brzeźnicy. Tradycyjnie w piątek rano, jak wszyscy jeszcze śpią idziemy na spacer. Tym razem z dodatkową motywacją bo - Gawra poszła wcześnie spać i już o 6 waliła łapą w klatkę, była piękna pogoda i miałam nieoczekiwanie pożyczony aparat :loveu: .

Brzeźnica rano wygląda tak :

Posted

[quote name='Hania']

Genialne!!! :lol: Hm, coś mi ta postawa przypomina;) :evil_lol:

Haniu, one są CUDOWNE, naprawdę!! :loveu:A czy któryś pozostał u ciebie?
Moja wyzłowa rodzinka też się powiększy niedługo... :cool3: JUż nie mogę się doczekać...:p

Posted

Reszta spaceru to monotematyczne fotki ;) :

Poranny portret Gawry:

Gawra węsząca:

Gawra uciekająca z kadru:

Gawra nad wielką wodą:

Gawra oplająca się :

Portret z trzciną:

Poza moim psem próbowałam też focić kwiatki:

Posted

Haniu!!!!!!!!! Gratuluję ci zajęcia 1-szego miejsca w marcowej edycji na "najpiękniejsze zdjęcie marca" :multi: "Dzikarze" wygrały! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:, a ja na nie głosowałam też! :lol: Wielkie :klacz::klacz::klacz: