Hania Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dzisiaj odwiedzili mnie znajomi w celu podziwiania świnek. Kolega jest maniakiem focenia w związku z tym mam śliczne zdjęcia moich prosiaków mimo zepsutego aparatu. Na razie jedno: Quote
APSA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 iiiiiiiiiiiiiiii :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
Sabina1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Hania'] To zdjęcie jest genialne. Natychmiast na konkurs.Tylko tytuł musiałby być przebojowy. Kontrunia z syneczkiem, fantastyczne :loveu: I oba coronety:lol: :lol: :lol: Quote
Hania Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tylko autor fotki nie bywa na dogo - w zwiazku z tym na konkurs raczej iść nie może. A z tym syneczkiem :evil_lol: . Pisałam, ze Farta pod kolor wybierałam :evil_lol: Quote
Hania Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 I jeszcze Diablo. Ten jest super modelem - tylko patrzy gdzie jest obiektyw :evil_lol: i się ustawia: Quote
Sabina1 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Hania']I jeszcze Diablo. Ten jest super modelem - tylko patrzy gdzie jest obiektyw :evil_lol: i się ustawia: Diablo bardzo sie zmienił. Ogromnie urósł i zpoważniał. Oba świniaczki sa piękne. A jak mu futerko urosło.Pyszczunio białe strasznie msię podoba. Ciekawe, czy świnki umieja sie usmiechać:loveu: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 APSA napisał(a):Śliczne zdjęcia Żadne zdjęcia mi się nie otwierają :placz: Ani na tej ani na poprzedniej stronie, mimo, że wcześniej tamte się otwierały :mad: Dlaczego??? :placz::placz::placz: Quote
bea100 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tytuły:,,Para mieszana", ,,Tacy sami?"...jeszcze pogłówkuję... Quote
Marysia_i_gończy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zdjęcie jest GENIALNE!! :loveu: :loveu: :loveu: SUPER pomysł i SUPER wykonanie!! :loveu: :loveu: :loveu: APSA tytuł to ciężka sprawa ;) Może "maść dzicza"? :lol: Tylko przy nominowaniu trzeba pamiętać, że to nie Hania robiła... Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
pwlkpsnk Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A ja myślę, że "dzikarze":evil_lol: będzie dobre Quote
bea100 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja jeszcze dorzucam ,,Oba Cfaj" :evil_lol: a Marysi ,,Maść dzicza"- super pomysł :multi: Sabinki ,,Toczka w toczkę"- też, niech Hania wybierze :lol: Quote
Sabina1 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja obstawiam "Dzikarze", Pana Pawła. Uważam , że świetny tytuł :multi: Quote
Hania Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Hania milczy bo była w Alteri i zajmowała się pilnie szkoleniem Gawry :p . Jesteście bardzo kochani i bardzo, bardzo Wam dziękuję :loveu: . Autor zdjęcia też jest bardzo dumny. Quote
kasiawro Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jak tu nie być dumnym z takich fotosów. Haniu Diablo jest rewelacyjny i urósł sporo. Quote
APSA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Do usług :lol: A ja ponowię pytanie o prosiakową wystawę :) Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hania napisał(a): Kontra:loveu::loveu::loveu::loveu: Chwała temu koledze, bo dzięki niemu mam zdjęcie KOntruni :) Quote
Hania Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Byłąm dzisiaj zobaczyć małe czołgi :evil_lol: . Jeżeli któryś czołg siedzi, nie rusza się i ma obrażoną minę to na pewno jest to Dasza: Hultaj usiłuje się znaleźć jako ojciec. Pierwsze męskie rozmowy: I zabawy w siłowanie: Te trudniejsze tematy z cyklu: "Co ty tam masz?" Ratunku! Basta! Co mam robić?? Aaaaaaaaa! Pomocy, pomocy! A ja będę samodzielny: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Haniu hura!! :multi: :multi: :multi: Kapitalne małe ogarki!! :multi: :multi: :multi: Hania napisał(a):Pierwsze męskie rozmowy: To jest chyba naj, naj! ale wszystkie są kapitalne!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A jak z imionami? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Czołgi umieją już spać :evil_lol: : Bawić się: Myśleć: Quote
Hania Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Chodzić tyralierą: Atakować :evil_lol: : Zamęczać Hultaja: Zjadać krzaki: Ups: Braciszek woli na leżąco: Quote
Hania Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Patrzeć po "ogarzemu": Czaić się: Wyglądać "słodko" :loveu: Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Haniu jestem zachwycona zdjęciami. Maluszki są fantastyczne. Niech rosną zdrowo bo to najważniejsze. Ahhh cudowne...więcej takich zdjęć. Oczka mają niesamowite. Quote
Recommended Posts