Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj odwiedzili mnie znajomi w celu podziwiania świnek. Kolega jest maniakiem focenia w związku z tym mam śliczne zdjęcia moich prosiaków mimo zepsutego aparatu. Na razie jedno:

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iiiiiiiiiiiiiiii :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Hania']
To zdjęcie jest genialne. Natychmiast na konkurs.Tylko tytuł musiałby być przebojowy. Kontrunia z syneczkiem, fantastyczne :loveu: I oba coronety:lol: :lol: :lol:

Posted

Tylko autor fotki nie bywa na dogo - w zwiazku z tym na konkurs raczej iść nie może.

A z tym syneczkiem :evil_lol: . Pisałam, ze Farta pod kolor wybierałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Hania']I jeszcze Diablo. Ten jest super modelem - tylko patrzy gdzie jest obiektyw :evil_lol: i się ustawia:

Diablo bardzo sie zmienił. Ogromnie urósł i zpoważniał. Oba świniaczki sa piękne. A jak mu futerko urosło.Pyszczunio białe strasznie msię podoba. Ciekawe, czy świnki umieja sie usmiechać:loveu:

Posted

APSA napisał(a):
Śliczne zdjęcia

Żadne zdjęcia mi się nie otwierają :placz: Ani na tej ani na poprzedniej stronie, mimo, że wcześniej tamte się otwierały :mad: Dlaczego??? :placz::placz::placz:

Posted

Hania milczy bo była w Alteri i zajmowała się pilnie szkoleniem Gawry :p .
Jesteście bardzo kochani i bardzo, bardzo Wam dziękuję :loveu: . Autor zdjęcia też jest bardzo dumny.

Posted

Byłąm dzisiaj zobaczyć małe czołgi :evil_lol: .
Jeżeli któryś czołg siedzi, nie rusza się i ma obrażoną minę to na pewno jest to Dasza:

Hultaj usiłuje się znaleźć jako ojciec.

Pierwsze męskie rozmowy:

I zabawy w siłowanie:

Te trudniejsze tematy z cyklu: "Co ty tam masz?"

Ratunku! Basta! Co mam robić??

Aaaaaaaaa! Pomocy, pomocy!

A ja będę samodzielny:

Posted

Haniu hura!! :multi: :multi: :multi: Kapitalne małe ogarki!! :multi: :multi: :multi:

Hania napisał(a):
Pierwsze męskie rozmowy:

To jest chyba naj, naj! ale wszystkie są kapitalne!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A jak z imionami? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Haniu jestem zachwycona zdjęciami. Maluszki są fantastyczne. Niech rosną zdrowo bo to najważniejsze. Ahhh cudowne...więcej takich zdjęć. Oczka mają niesamowite.