Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam same dobre wieści. Gończe rosną :p , ogary rosną :p , Diablo rośnie :p :

A że świnki morskie bardzo źle znoszą samotność to odwczoraj dzieli z nim klatke maluch urodzony pierwszego stycznia - FART Pompon. Śmieję, się, że Farta dobierałam kolorem do Kontry ;) :

Posted

Fart kolorek ma kapitalny! Zmieni sie jeszcze troche, czy taki zostanie ?

Nie wiem czy zauwazylas, ze najtrudniej sie pierwszy raz zdecydowac na powiekszenie "inwentarza". Wszystkie kolejne decyzje przychodza juz duzo latwiej :evil_lol:

Posted

Byłam też dzisiaj u Jurka i wreszcie porobiłam szczeniakom fotki ( dzieki temu, że Pwlkpsnk pożyczyła ma aparat ).

sunia:

piesek "fioletowy":

piesek "zielony":

piesek "żółty":

piesek "czerwony":

piesek "niebieski":

Posted

musia napisał(a):
No to "zeszłaś na świnie..." Haniu

Psy, Kuma, ropucha, wróbliczki, świnie. Pewnie coś pominęłam hmmm

Żaba rogata niestety już za TM :-( .
Ale trochę pominęłaś :evil_lol: - żółwie, nimy i koty :evil_lol: .

Honey napisał(a):
Fart kolorek ma kapitalny! Zmieni sie jeszcze troche, czy taki zostanie ?

Nie wiem czy zauwazylas, ze najtrudniej sie pierwszy raz zdecydowac na powiekszenie "inwentarza". Wszystkie kolejne decyzje przychodza juz duzo latwiej :evil_lol:

Mam nadzieję, ze kolorek się nie zmieni. W przyszłości może być tylko trochę bardziej lśniący. Świnka złota aguti była moim marzeniem od dawna :p .

Przychodzą dużo łatwiej :evil_lol: . Ale na razie postanowiłam zastopować :evil_lol: .

Posted

Napisz coś o Kumie, jak tam ona.

Bo u nas ...

Senegalec powoli mówi "Egon" ciut nie wyraźnie jeszcze , ale do zrozumienia. A mój szanowny małżonek podjął się nowego wyzwania. hihihi

- Kabaret "Ani mru mru" i sławetne " Open the door, open the door..." z charakterystycznym machaniem rękoma.

No i Andrzej staje przed klatką "Openuje" - Egon macha powoli skrzydłami i mój TZ otwiera klatkę.

Tylko , kto tu kogo uczy...

Posted

Sliczne maluchy!
Ojej to one już widzą! Jak ten czas leci!
Farcik też niczego sobie ;-)Prawdę mówiąc jak usłyszałam , że będzie druga świnka , to pomyślałam - oho ! Będzie hodowla!
No i jestem nieco zawiedziona że to facecik....A czy one nie będa rywalizowały ze sobą?

Posted

Ania W napisał(a):
Farcik też niczego sobie ;-)Prawdę mówiąc jak usłyszałam , że będzie druga świnka , to pomyślałam - oho ! Będzie hodowla!

A marzyłaś o małej śwince ?? :evil_lol:

Posted

[quote name='Hania']A że świnki morskie bardzo źle znoszą samotność to odwczoraj dzieli z nim klatke maluch urodzony pierwszego stycznia - FART Pompon. Śmieję, się, że Farta dobierałam kolorem do Kontry ;) :
Ojej, znów się trzeba będzie wprosić na socjalizację :evil_lol:

Posted

APSA napisał(a):
Ojej, znów się trzeba będzie wprosić na socjalizację :evil_lol:

Koniecznie!!
I kibicowac chłopakom na pierwszej wystawie :p .
Strasznie jestem ciekawa tej świnkowej wystawy :p

Posted

[quote name='Hania']...
sunia:

piesek "fioletowy":

piesek "zielony":

piesek "żółty":

piesek "czerwony":

piesek "niebieski":

Bardzo piękny miot Haniu :loveu: Basta i Hultaj świetnie się spisali :multi:
Oczywiście sunia- jedynaczka to moja faworytka ( jakże by inaczej :lol: ) i chłopaki świetne- podoba mi się najbardziej piesek żółty (chociaż fotki są mylące)

A świntuchy- kapitalne i wielce fotogieniczne a Diablo urósł (mam nadzieję, że poza wzajemnym strzyżeniem- nie będą się lały? :razz: )- diabelski fart mają nawzajem, że znalazły się razem u Ciebie:evil_lol:

Posted

[quote name='bea100']
A świntuchy- kapitalne i wielce fotogieniczne a Diablo urósł (mam nadzieję, że poza wzajemnym strzyżeniem- nie będą się lały? :razz: )- diabelski fart mają nawzajem, że znalazły się razem u Ciebie:evil_lol:

Chłopaki świnki bez samicy zazwyczaj żyją bardzo zgodnie.
A to wtrzyżenie odpukaj!!! Ja się ciągle stresuję, ze przed wystawą się wygryzą :shake:

Posted

Hania napisał(a):
Koniecznie!!
I kibicowac chłopakom na pierwszej wystawie :p .
Strasznie jestem ciekawa tej świnkowej wystawy :p
A właśnie! Kiedy ta wystawa?

Który z maluchów wlazł za szafę pancerną?

Posted

Zostawiłam dzisiaj chorą Dumeczkę z Tatą i pojechałam obfocić maluchy. Na początek portrety:

DASZA:

"czerwony" - jedyny "synek Basty" z podobną do niej głową ;) - reszta to synkowie Hultaja :evil_lol:

"fioletowy":

"niebieski":

"zielony":

"żółty" - nie chciał się obudzić na sesję :loveu: :

Posted

PRZEPRASZAM, CZY KTOŚ MOŻE WYBIERA SIĘ W STRONĘ MAREK:placz:
Haniu, śliczne te ogórki. Po prostu palce lizać, aż zazdroszcze ich przyszłym właścicielom:cool3:
Z charakteru najbardziej pasuje mi żółty:eviltong:
Nie mogę się doczekać kiedy je wysmyram (a mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi):mad: