mmbbaj Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Hania'] APSA - waży 400g i w poniedziałek skończył 7 tygodni. Świnki z hodowli są sprzedawane jak mają co najmniej miesiąc i 300g :crazyeye: to na świnkę trzeba czekać dłużej niż na psa :cool3: A ja myślałam, że dużo krócej :roll: Quote
APSA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Hania'] APSA - Do socjalizacji pewnie, że potrzebuję - może wreszcie mnie odwiedzisz :mad: A jakaś komunikacja publiczna do Ciebie jeździ? Albo jacyś zmotoryzowani znajomi z Warszwy? :cool3: Quote
bea100 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 APSA napisał(a):A jakaś komunikacja publiczna do Ciebie jeździ? Albo jacyś zmotoryzowani znajomi z Warszwy? :cool3: Wiem, że np spod ciepłowni Wola na Połczyńskiej (to wylotówka po trasie na Poznań) idzie do Ożarowa co godzina (niemal) autobusik. Ja się wybieram koniecznie zobaczyć jak świneczka się miewa no i ostatnia szansa zobaczyć gończaczki (Hania jeszcze nic nie wie, więc się właśnie niniejszym wpraszam ;) ), Apsa-o ile Hania zaprosi-będę jechała spod stacji kolejowej Wwa-Włochy (autobusy 129, 189,178,191 mają przystanek dosłownie u mnie pod domem) to możemy jakoś się zgrać (?) Quote
Hania Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Jak się zmówicie na sobotę rano to macie szansę zobaczyć świnkę i Certę :p Quote
bea100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Hania napisał(a):Jak się zmówicie na sobotę rano to macie szansę zobaczyć świnkę i Certę :p :loveu: Sobota jest OK (godzina do ustalenia), Apsa- masz pw Quote
APSA Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :cool3: Na dziś nie mam więcej siły. Zrobiłam około 250 bardzo rozmazanych zdjęć :evil_lol: i około 50, na których cokolwiek widać ;) Haniu, Beo, czy mogę wstawiać na forum zdjęcia z Wami? Quote
Hania Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ze mną możesz. Bardzo, bardzo dziękuję za odwiedziny i socjalizowanie moich bobasów psich i świnkowych :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aaaaa, cudny szczeniak i pięknie!! wyszedł Diablo!! :loveu: :loveu: :loveu: Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Quote
APSA Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kilka więcej jest u mnie ;) A resztą zajmę się jutro. Quote
bea100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Apsa, dzięki za fajne towarzystwo :p , oczywiście -i ze mną też możesz :eviltong: Sczeniurki były jeszcze 3, chociaż akurat przyjechali po suńkę ludzie z Kraka-ludzie bardzo fajni ale i tak straszne to chwile jak się trzeba rozstać a Hania i tak była bardzo dzielna (ze mną-pamietam-było znacznie gorzej:cool3: ). Piesek tak polubił moje kolana, że przez 2 godziny ich nie opuścił, jest cudownym szczeniakiem i wogóle nie umiałam się z nim rozstać :shake: A Diablo? Wspaniale rośnie i jest śliczny i w dodatku ma super charakter (jak się bardziej osiedli to Hania ma zamiar zacząć go klikać). Quote
Rauni Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja bardzo jestem ciekawa wyników klikania świniaczka... może mnie to zmobilizuje, by poklikać moje leniwe, gnuśne, rozpuszczone kotwory... Quote
Marysia_i_gończy Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hania pochwaliła się tylko w ogarzym wątku, a tu? ani mru mru! :mad: [quote name='Hania']A ja obrabiam fotki. Z piątku. Np takie: [quote name='Hania'] Fotki robione w czasie porodu. [quote name='Hania'][...] Basta i Hultaj dochowaly sie szostki maluchow. Jest pieciu chlopakow i jedna dziewczynka. Porod byl taki sobie. Basta rodzi dobrze, ale leniwie bardzo trwalo wszystko od 20.30 do 4 rano. Dwa musialam wyciagnac za lby bo stwierdzily, ze nie wychodza do konca a jednego wymasowac. Ale bywalo gorzej. Sa bardzo rowne - wazyly po 500 gramow, poza jednym pieskiem ( tym wymasowanym) - 350. Z niego bedzie niezly lobuz. Na chwile spuscilam je z oka to uciekl za szafe pancerna :diabloti: . Tym razem maluchy wychowuje Jurek :evil_lol: . Pozdrawiam! Wasz Czujny Donosiciel :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='APSA'] oj ciężko się rozstać z taką rozkosznością :loveu: Hania smutna :-( Zdjęcie śliczne :loveu: Jeszcze raz gratuluję nowych maluszków Haniu :lol: Będziemy mieć tu nowe foty :multi: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='APSA'] Jamnica piękna jak zwykle,a Swiniak też rewelacja! Nigdy nie widziałam tak niesamowitego świntuszka... niezwykły po prostu :loveu::loveu::loveu: A Kontra nie wyraża chęci zapolowania na niego? :razz: Quote
Hania Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Teklunia']Jamnica piękna jak zwykle,a Swiniak też rewelacja! Nigdy nie widziałam tak niesamowitego świntuszka... niezwykły po prostu :loveu::loveu::loveu: A Kontra nie wyraża chęci zapolowania na niego? :razz: A gdzie TY byłas jak Cie nie było?? Wklejałam fotki Kontry, żeby Cię zwabic i co???? Kontra ma pozytywny stosunek do innych zwierząt o ile nie jest to lis albo dzik. Apsa - bardzo dziękuję za fotki. Rauni - klikałam kota - tego czarnego i było to naprawdę super. Łapała szybciej niż psy i pożerała smakołyki, których z miski by nie ruszyła. Quote
Teklunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hania napisał(a):A gdzie TY byłas jak Cie nie było?? Wklejałam fotki Kontry, żeby Cię zwabic i co???? no i zwabiłaś :cool3: Quote
Rauni Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale fajnie, czarne z (prawie) białym :loveu: Nie lada wyzwanie dla fotografującego, a efekt super! Quote
bea100 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kapitalne fotki, widać na nich wielce szczęśliwe pieski :multi: Cytra ma niespożytą energię, ucieszyłam się, że ma takiego fajnego Russelkowego psiego towarzysza do szaleństw :lol: Quote
bea100 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Haniuuu, a gdzie ,,moje maluchy"?!? Dopominam się o fotki małych hultajków :modla: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pamiętacie maluchy z miotu "A" Olfactus? Noooo, troszkę wyrosły :loveu: AMON Olfactus: AKORD Olfactus I bracia razem: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts