Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hania']

APSA - waży 400g i w poniedziałek skończył 7 tygodni. Świnki z hodowli są sprzedawane jak mają co najmniej miesiąc i 300g

:crazyeye: to na świnkę trzeba czekać dłużej niż na psa :cool3: A ja myślałam, że dużo krócej :roll:

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hania']
APSA -
Do socjalizacji pewnie, że potrzebuję - może wreszcie mnie odwiedzisz :mad: A jakaś komunikacja publiczna do Ciebie jeździ? Albo jacyś zmotoryzowani znajomi z Warszwy? :cool3:

Posted

APSA napisał(a):
A jakaś komunikacja publiczna do Ciebie jeździ? Albo jacyś zmotoryzowani znajomi z Warszwy? :cool3:

Wiem, że np spod ciepłowni Wola na Połczyńskiej (to wylotówka po trasie na Poznań) idzie do Ożarowa co godzina (niemal) autobusik.
Ja się wybieram koniecznie zobaczyć jak świneczka się miewa no i ostatnia szansa zobaczyć gończaczki (Hania jeszcze nic nie wie, więc się właśnie niniejszym wpraszam ;) ),
Apsa-o ile Hania zaprosi-będę jechała spod stacji kolejowej Wwa-Włochy (autobusy 129, 189,178,191 mają przystanek dosłownie u mnie pod domem) to możemy jakoś się zgrać (?)

Posted

:cool3:

Na dziś nie mam więcej siły. Zrobiłam około 250 bardzo rozmazanych zdjęć :evil_lol: i około 50, na których cokolwiek widać ;)
Haniu, Beo, czy mogę wstawiać na forum zdjęcia z Wami?

Posted

Aaaaa, cudny szczeniak i pięknie!! wyszedł Diablo!! :loveu: :loveu: :loveu:
Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej! Więcej!

Posted

Apsa, dzięki za fajne towarzystwo :p , oczywiście -i ze mną też możesz :eviltong:
Sczeniurki były jeszcze 3, chociaż akurat przyjechali po suńkę ludzie z Kraka-ludzie bardzo fajni ale i tak straszne to chwile jak się trzeba rozstać a Hania i tak była bardzo dzielna (ze mną-pamietam-było znacznie gorzej:cool3: ).
Piesek tak polubił moje kolana, że przez 2 godziny ich nie opuścił, jest cudownym szczeniakiem i wogóle nie umiałam się z nim rozstać :shake:

A Diablo? Wspaniale rośnie i jest śliczny i w dodatku ma super charakter (jak się bardziej osiedli to Hania ma zamiar zacząć go klikać).

Posted

Hania pochwaliła się tylko w ogarzym wątku, a tu? ani mru mru! :mad:

[quote name='Hania']A ja obrabiam fotki. Z piątku. Np takie:

[quote name='Hania']

Fotki robione w czasie porodu.

[quote name='Hania'][...] Basta i Hultaj dochowaly sie szostki maluchow. Jest pieciu chlopakow i jedna dziewczynka. Porod byl taki sobie. Basta rodzi dobrze, ale leniwie bardzo trwalo wszystko od 20.30 do 4 rano. Dwa musialam wyciagnac za lby bo stwierdzily, ze nie wychodza do konca a jednego wymasowac. Ale bywalo gorzej. Sa bardzo rowne - wazyly po 500 gramow, poza jednym pieskiem ( tym wymasowanym) - 350. Z niego bedzie niezly lobuz. Na chwile spuscilam je z oka to uciekl za szafe pancerna :diabloti: . Tym razem maluchy wychowuje Jurek :evil_lol: .

Pozdrawiam!
Wasz Czujny Donosiciel :evil_lol:

Posted

[quote name='APSA']

oj ciężko się rozstać z taką rozkosznością :loveu: Hania smutna :-( Zdjęcie śliczne :loveu:

Jeszcze raz gratuluję nowych maluszków Haniu :lol: Będziemy mieć tu nowe foty :multi:

Posted

[quote name='APSA']

Jamnica piękna jak zwykle,a Swiniak też rewelacja! Nigdy nie widziałam tak niesamowitego świntuszka... niezwykły po prostu :loveu::loveu::loveu:

A Kontra nie wyraża chęci zapolowania na niego? :razz:

Posted

[quote name='Teklunia']Jamnica piękna jak zwykle,a Swiniak też rewelacja! Nigdy nie widziałam tak niesamowitego świntuszka... niezwykły po prostu :loveu::loveu::loveu:

A Kontra nie wyraża chęci zapolowania na niego? :razz:

A gdzie TY byłas jak Cie nie było?? Wklejałam fotki Kontry, żeby Cię zwabic i co????

Kontra ma pozytywny stosunek do innych zwierząt o ile nie jest to lis albo dzik.

Apsa - bardzo dziękuję za fotki.

Rauni - klikałam kota - tego czarnego i było to naprawdę super. Łapała szybciej niż psy i pożerała smakołyki, których z miski by nie ruszyła.

Posted

Kapitalne fotki, widać na nich wielce szczęśliwe pieski :multi: Cytra ma niespożytą energię, ucieszyłam się, że ma takiego fajnego Russelkowego psiego towarzysza do szaleństw :lol: