Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']mam nadzieje, ze z wlascicielami wlochatka bedziesz miala kontakt, bo strasznie jestem ciekawa jego zdjec jak dorosnie :)

A Cios jest piekny :loveu: bardzo mi sie podoba.

Właścicielka włochatka jest fotografem :p .

Już trzy maluchy pojechały - Cedr-włochatek do Wrocławia a Cios i Celny do Opola.

Cedr-Cedrik-Włochatek:

I w ramionach nowej właścicielki:

Cytra:

Cis:

Kto się domagał fotek z Bajką? :

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hania']Właścicielka włochatka jest fotografem :p .

Już trzy maluchy pojechały - Cedr-włochatek do Wrocławia a Cios i Celny do Opola.

Cedr-Cedrik-Włochatek:

I w ramionach nowej właścicielki:

Cytra:

Cis:

Kto się domagał fotek z Bajką? :

Dziękuję ślicznie :buzi: za zdjęcia Bajki z maluchami! ONA jest piękna!
Maluszkom w ich nowych domach wszystkiego najlepszego :kiss_2: !

Posted

[quote name='Hania']....Na życzenie Bei- Cudna:

I z serii "Raz na wozie, raz pod wozem" Cudna i Cnota:

...
Są coraz wspanialsze (no i Cudna coraz bardziej zasługuje na swoje imię :multi: ).
Haniu...tak być musi ale to taki trudny czas dla Ciebie, wiem, trzymaj się :loveu:

Posted

odJuki napisał(a):
Dziękuję ślicznie :buzi: za zdjęcia Bajki z maluchami! ONA jest piękna!
Maluszkom w ich nowych domach wszystkiego najlepszego :kiss_2: !

Bajka miała dzisiaj rozdwojenie jaźni ;) - bo z jednej strony byli goście, a goście są super, bo są mili, pogłaszczą pieska, pochawlą. A z drugiej strony top jak blisko podeszła to od razu wisiały na niej szczeniaki :evil_lol: . W związku z tym nie mogła się zdecydować, siadała za odległością krytyczną ( ale to byłą wczorajsza odległość krytyczna - dzisiaj maluchy zwiększyły ja o kilka metrów ) i patrzyła wymownym wzrokiem.

Posted

Niby jeszcze coś zostało. Ale nie wiem czy to gończe, bałwanki śniegowe czy krety. Śniegiem są zachwycone - służy do rycia nor i nurkowania - tyle, że pod śniegiem się trudno foci:

Cudna:

W domu tylko Cięty stwierdził, że posowanie mu się podoba - robi nawet miny do aparatu. Pozostała piątka wiesdza się na moich spodniach, ew innych częsciach garderoby, włazi na kolana, albo dostaje głupawki (Cięty też - ale nie w czasie sesji)

Cięty:

Posted

Hania napisał(a):
Niby jeszcze coś zostało. Ale nie wiem czy to gończe, bałwanki śniegowe czy krety. Śniegiem są zachwycone - służy do rycia nor i nurkowania - tyle, że pod śniegiem się trudno foci:

Cudna:

Balwanki :evil_lol: Sliczne :loveu:

Kapitalne zdjecia ! A maluchom widze, ze zadne warunki atmosferyczne nie sa straszne :)

Posted

Hania napisał(a):

Cudna:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...., a że to Cudna, to pozostaje nam uwierzyć :lol:

Hania napisał(a):
W domu tylko Cięty stwierdził, że posowanie mu się podoba

Cięty:

:loveu::loveu::loveu: pozuje tak chętnie jakby był bratem modela Zagrajka :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...., a że to Cudna, to pozostaje nam uwierzyć :lol:

Jak się dobrze przyjżysz to na górnej fotce Cudnej widać czerwoną obróżkę :evil_lol:

Posted

Dobrze mnie zmotywowaliście, pogoda się dołączyła i poszłam zrobić jeszcze parę fotek.

Cięty:

Cwał:

Cis rozrabia najbardziej i lubi niezbadane tereny:

Dorosłe też szaleję:

Posted

Hania napisał(a):

Śniegowe przecinaki są boooskie!! Rany, takie małe zacięte śniegowe kulki :loveu: :loveu: :loveu: Najbardziej podoba mi się to z Irgą :loveu:

Łóżkowy model jest cudny :multi: Stroi genialne miny! :multi:

Hania napisał(a):

Seria słoneczna też świetna! To powyższe poruszyło mnie najbardziej, ale wszystkie są kapitalne! :loveu: :loveu: :loveu:

Czekam na ciąg dalszy :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Witaj Vogue - miło mi bardzo, ze zglądasz :p .

A Cudna, która miała dzisiaj jechac do swojego domu zwichnęła biodro :shake: . W zwiazku z tym i ona i Cis zostają tydzień dłuzej. Certa jedzie jutro i Cięty w poniedziełek-do Niemiec.

Posted

Hania napisał(a):
Witaj Vogue - miło mi bardzo, ze zglądasz :p .

A Cudna, która miała dzisiaj jechac do swojego domu zwichnęła biodro :shake: . W zwiazku z tym i ona i Cis zostają tydzień dłuzej. Certa jedzie jutro i Cięty w poniedziełek-do Niemiec.

Fatalnie!!!
Ja właśnie zajrzałam do galerii maluchów z nadzieją , że zobaczę nowe fotki (dzisiaj piękna pogoda była) a tu takie wieści:shake:
Szybkiego powrotu do zdrówka dla małej!

Posted

Hania napisał(a):

A Cudna, która miała dzisiaj jechac do swojego domu zwichnęła biodro :shake:

Okropnie się zmartwiłam! Biedna malutka :-( Jak się teraz czuje Haniu? :roll:

Posted

Hania napisał(a):
Cudna ma sie już zupełnie dobrze i dokazuje na całego ( no - na tyle na ile jej pozwalam ).

Dostałam właśnie fotkę Cytry w nowym domu:

Kanapowiec ! :razz: :evil_lol:

Posted

Szczeniaczki się rozjeżdżają. Dzisiaj Cis pojechał do Niemiec, w sobotę wyjeżdża Certa, Cudna i Cięty.
Ale dzisiaj przywiozłam do domu nowego domownika :p . Takiego na stałe. Zdradzę na razie, że nie jest to pies, na imię ma Diablo i anielski charakter :loveu: .

Posted

Hania napisał(a):
Szczeniaczki się rozjeżdżają. Dzisiaj Cis pojechał do Niemiec, w sobotę wyjeżdża Certa, Cudna i Cięty.
Ale dzisiaj przywiozłam do domu nowego domownika :p . Takiego na stałe. Zdradzę na razie, że nie jest to pies, na imię ma Diablo i anielski charakter :loveu: .

Ja chyba wiem kto to :cool3:
Baaardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia :p

Posted

Hania napisał(a):

A ja wiem, a ja wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i czekam na foteczki, bardzo niecierpliwie :sg168: