Hania Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Honey']mam nadzieje, ze z wlascicielami wlochatka bedziesz miala kontakt, bo strasznie jestem ciekawa jego zdjec jak dorosnie :) A Cios jest piekny :loveu: bardzo mi sie podoba. Właścicielka włochatka jest fotografem :p . Już trzy maluchy pojechały - Cedr-włochatek do Wrocławia a Cios i Celny do Opola. Cedr-Cedrik-Włochatek: I w ramionach nowej właścicielki: Cytra: Cis: Kto się domagał fotek z Bajką? : Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :loveu::loveu::loveu:Cudna jest po prostu ..................cudna Quote
odJuki Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Hania']Właścicielka włochatka jest fotografem :p . Już trzy maluchy pojechały - Cedr-włochatek do Wrocławia a Cios i Celny do Opola. Cedr-Cedrik-Włochatek: I w ramionach nowej właścicielki: Cytra: Cis: Kto się domagał fotek z Bajką? : Dziękuję ślicznie :buzi: za zdjęcia Bajki z maluchami! ONA jest piękna! Maluszkom w ich nowych domach wszystkiego najlepszego :kiss_2: ! Quote
bea100 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Hania']....Na życzenie Bei- Cudna: I z serii "Raz na wozie, raz pod wozem" Cudna i Cnota: ... Są coraz wspanialsze (no i Cudna coraz bardziej zasługuje na swoje imię :multi: ). Haniu...tak być musi ale to taki trudny czas dla Ciebie, wiem, trzymaj się :loveu: Quote
Hania Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 odJuki napisał(a):Dziękuję ślicznie :buzi: za zdjęcia Bajki z maluchami! ONA jest piękna! Maluszkom w ich nowych domach wszystkiego najlepszego :kiss_2: ! Bajka miała dzisiaj rozdwojenie jaźni ;) - bo z jednej strony byli goście, a goście są super, bo są mili, pogłaszczą pieska, pochawlą. A z drugiej strony top jak blisko podeszła to od razu wisiały na niej szczeniaki :evil_lol: . W związku z tym nie mogła się zdecydować, siadała za odległością krytyczną ( ale to byłą wczorajsza odległość krytyczna - dzisiaj maluchy zwiększyły ja o kilka metrów ) i patrzyła wymownym wzrokiem. Quote
Honey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Haniu, nie zostalo nic, co mozna by bylo ufocic ?... :razz: Quote
Hania Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Niby jeszcze coś zostało. Ale nie wiem czy to gończe, bałwanki śniegowe czy krety. Śniegiem są zachwycone - służy do rycia nor i nurkowania - tyle, że pod śniegiem się trudno foci: Cudna: W domu tylko Cięty stwierdził, że posowanie mu się podoba - robi nawet miny do aparatu. Pozostała piątka wiesdza się na moich spodniach, ew innych częsciach garderoby, włazi na kolana, albo dostaje głupawki (Cięty też - ale nie w czasie sesji) Cięty: Quote
Rauni Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hania napisał(a): Cudna: Jaka dzielna mała kluseczka! :loveu: Quote
Honey Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hania napisał(a):Niby jeszcze coś zostało. Ale nie wiem czy to gończe, bałwanki śniegowe czy krety. Śniegiem są zachwycone - służy do rycia nor i nurkowania - tyle, że pod śniegiem się trudno foci: Cudna: Balwanki :evil_lol: Sliczne :loveu: Kapitalne zdjecia ! A maluchom widze, ze zadne warunki atmosferyczne nie sa straszne :) Quote
mmbbaj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hania napisał(a): Cudna: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...., a że to Cudna, to pozostaje nam uwierzyć :lol: Hania napisał(a): W domu tylko Cięty stwierdził, że posowanie mu się podoba Cięty: :loveu::loveu::loveu: pozuje tak chętnie jakby był bratem modela Zagrajka :evil_lol: Quote
Hania Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...., a że to Cudna, to pozostaje nam uwierzyć :lol: Jak się dobrze przyjżysz to na górnej fotce Cudnej widać czerwoną obróżkę :evil_lol: Quote
Hania Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dobrze mnie zmotywowaliście, pogoda się dołączyła i poszłam zrobić jeszcze parę fotek. Cięty: Cwał: Cis rozrabia najbardziej i lubi niezbadane tereny: Dorosłe też szaleję: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hania napisał(a): Śniegowe przecinaki są boooskie!! Rany, takie małe zacięte śniegowe kulki :loveu: :loveu: :loveu: Najbardziej podoba mi się to z Irgą :loveu: Łóżkowy model jest cudny :multi: Stroi genialne miny! :multi: Hania napisał(a): Seria słoneczna też świetna! To powyższe poruszyło mnie najbardziej, ale wszystkie są kapitalne! :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na ciąg dalszy :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zagladam tu czesto ze wzgledu na Kontre. Dzis musze zabrac glos, bo zdjecia maluchow swietne!! Jak one sobie dzielnie radza w tym sniegu!! Quote
bea100 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hania napisał(a): Cudna: ... Buhahahaha a co to za zwierzaczek, kto zgadnie? :lol: :multi: kapitalne ujęcia!! Quote
Honey Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dobrze mnie zmotywowaliście, pogoda się dołączyła i poszłam zrobić jeszcze parę fotek. Motywacja dobra rzecz ! :evil_lol: Quote
Hania Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Witaj Vogue - miło mi bardzo, ze zglądasz :p . A Cudna, która miała dzisiaj jechac do swojego domu zwichnęła biodro :shake: . W zwiazku z tym i ona i Cis zostają tydzień dłuzej. Certa jedzie jutro i Cięty w poniedziełek-do Niemiec. Quote
Ania W Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hania napisał(a):Witaj Vogue - miło mi bardzo, ze zglądasz :p . A Cudna, która miała dzisiaj jechac do swojego domu zwichnęła biodro :shake: . W zwiazku z tym i ona i Cis zostają tydzień dłuzej. Certa jedzie jutro i Cięty w poniedziełek-do Niemiec. Fatalnie!!! Ja właśnie zajrzałam do galerii maluchów z nadzieją , że zobaczę nowe fotki (dzisiaj piękna pogoda była) a tu takie wieści:shake: Szybkiego powrotu do zdrówka dla małej! Quote
bea100 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hania napisał(a):... A Cudna, która miała dzisiaj jechac do swojego domu zwichnęła biodro :shake: . ... Biedna malutka, teraz to się zmartwiłam :roll: Quote
mmbbaj Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hania napisał(a): A Cudna, która miała dzisiaj jechac do swojego domu zwichnęła biodro :shake: Okropnie się zmartwiłam! Biedna malutka :-( Jak się teraz czuje Haniu? :roll: Quote
Hania Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Cudna ma sie już zupełnie dobrze i dokazuje na całego ( no - na tyle na ile jej pozwalam ). Dostałam właśnie fotkę Cytry w nowym domu: Quote
Honey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hania napisał(a):Cudna ma sie już zupełnie dobrze i dokazuje na całego ( no - na tyle na ile jej pozwalam ). Dostałam właśnie fotkę Cytry w nowym domu: Kanapowiec ! :razz: :evil_lol: Quote
Hania Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Szczeniaczki się rozjeżdżają. Dzisiaj Cis pojechał do Niemiec, w sobotę wyjeżdża Certa, Cudna i Cięty. Ale dzisiaj przywiozłam do domu nowego domownika :p . Takiego na stałe. Zdradzę na razie, że nie jest to pies, na imię ma Diablo i anielski charakter :loveu: . Quote
Ania W Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hania napisał(a):Szczeniaczki się rozjeżdżają. Dzisiaj Cis pojechał do Niemiec, w sobotę wyjeżdża Certa, Cudna i Cięty. Ale dzisiaj przywiozłam do domu nowego domownika :p . Takiego na stałe. Zdradzę na razie, że nie jest to pies, na imię ma Diablo i anielski charakter :loveu: . Ja chyba wiem kto to :cool3: Baaardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia :p Quote
mmbbaj Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hania napisał(a): Ale dzisiaj przywiozłam do domu nowego domownika :p . Takiego na stałe. Zdradzę na razie, że nie jest to pies, na imię ma Diablo i anielski charakter :loveu: . A ja wiem, a ja wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i czekam na foteczki, bardzo niecierpliwie :sg168: Quote
Recommended Posts