Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hania napisał(a):

Cytra, Certa i zza krzaka Cudna:

Cięty:

Cedr ( czyli "Włochatek"):

Certa:

Cudna i Certa:

Haniu, boskie te fotki, a maluchy cuuuuudo :loveu:, wszystkie jak małe Zagrajki :eviltong:....:evil_lol: Włochatek przeuroczy :loveu::loveu::loveu: A Irga jako ciocia powala :loveu: Ale jej będzie smutno jak powyjeżdżają :-(, nie mówiąc o tobie :placz:

bea100 napisał(a):
Ranyyy...:cool3: a ja nie widzę ani jednej fotki z tych ostatnio zamieszczonych ( i wogóle dzisiaj dogo chodzi jak :shake: )

Nie widzisz? To ja ci powiem... cuda :loveu::loveu::loveu:....:eviltong:

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dzisiajszy piękny zimowy dzień ;) było momentami całkiem, całkiem niezłe słoneczko do fotek. Nieststy właśnie w tych momentach szczeniaki przemieszczały sie z prędkością bliską prędkości światła, albo siedziały mi wszystkie naraz na kolanach.

Cis:

Cwał:

Cios:

Cedr-Cedrik - przyszły mieszkaniec Wrocławia:

Cios i Cis:

i jeszcze raz Cedr:

Posted

Hania napisał(a):

i jeszcze raz Cedr:

Cudne ma te jasne plamki nad oczami :loveu: I wogóle wszystkie są cudne :loveu: A jednak udało ci się Haniu zrobić śliczne zdjęcia :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Cudne ma te jasne plamki nad oczami :loveu: I wogóle wszystkie są cudne :loveu: A jednak udało ci się Haniu zrobić śliczne zdjęcia :lol:

Cedr to mój ulubieniec :loveu: - wygląda jak pluszowy niedźwiadek, ma niesamowicie grube łapki i jest bardzo miły - prawie jak nie gończy;) .

Czy się udało - hmmm - udało się parę wybrać z ponad 80 zrobionych :p . Ale jeszcze brakuje fotek Cnoty i Celnego.

Posted

Hania napisał(a):
Cedr - wygląda jak pluszowy niedźwiadek, ma niesamowicie grube łapki i jest bardzo miły

No właśnie mnie też skojarzył się z pluszowym misiem :lol: Słodki jest :loveu:

Posted

odJuki napisał(a):
Maluchy są fantastyczne i wprost sama słodycz :buzi:!
Haniu, a może jakieś zdjęcia maluchów z mamą...?

Bardzo bym chciała - ale Bajka jak tylko moze to od nich ucieka. Stwierdziłą widocznie, że teraz do opieki sa ciocie.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
Haniu - są cudne :loveu: zdjęcia też niezgorsze :loveu: czekam na więcej :iloveyou:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Jak którejś nocy wytnę wszystkie drzewa w ogródku to będą dobre.;) Nie będę wtedy ucinac psom tyłeczków i ogonów bo mi pnie wchodzą ( jak na przykłąd na tym zdjęciu gdzie są dwa)

Posted

Hania napisał(a):
Jak którejś nocy wytnę wszystkie drzewa w ogródku to będą dobre.;) Nie będę wtedy ucinac psom tyłeczków i ogonów bo mi pnie wchodzą ( jak na przykłąd na tym zdjęciu gdzie są dwa)

Haniu, a dlaczego w nocy ? Nie lepiej za dnia wycinac ? :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Haniu, a dlaczego w nocy ? Nie lepiej za dnia wycinac ? :evil_lol:

Chcę to przeżyć. A mój Ojciec jakoś jest przywiązany do tych drzewek ;)

Posted

Hania napisał(a):
Chcę to przeżyć. A mój Ojciec jakoś jest przywiązany do tych drzewek ;)

A tak - rano powiesz, ze jakies lobuzy wyciely ? :evil_lol:

Posted

GDY WIDZE TEMAE PSIÓRKI TO PŁAKAĆ MI SIĘ CHCE ( SĄ chyba bardzo dobrze zadbane :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

z pozdrowieniami zuzka 7;) ;) ;) ;) ;) ;)

Posted

Nie chcą pozować małe łobuzy. Wolą obgryzać moje spodnie. Ale parę fotek dziewczynek udało się dzisiaj zrobić

Cytra:

Cudna i Cytra:

Na życzenie Bei- Cudna:

I z serii "Raz na wozie, raz pod wozem" Cudna i Cnota:

Już jutro trzy wyjeżdżają :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Hania']

Cytra:

Cudna i Cytra:

Na życzenie Bei- Cudna:

I z serii "Raz na wozie, raz pod wozem" Cudna i Cnota:

Haniu, one są takie śliczne, że nie sposób którąś ominąć :loveu: A Cudna, jest cudna i chyba troszkę nieśmiała? Więcej fotek! :multi: Mam niedosyt :p

[quote name='Hania'] Już jutro trzy wyjeżdżają :placz: :placz: :placz:

Buuuuuuuuuuuu :placz:, ale będzie ci smutno :shake: To jest ten trudny moment u hodowcy :roll: Pociecha, że do dobrych domków..., ale i tak smutno :-(

Posted

Honey napisał(a):
Cnota to chyba kawal baby jest ? Czy tylko tak na zdjeciu wyszla ?

PS. Nie placz, mi juz tylko 3 zostaly......

Cnota przez baaaardzo długi czas była największa z miotu. Teraz Cios ją przerósł.

To mozemy obie popłakac :placz: . I Włochatek jutro jedzie :placz:

Posted

Hania napisał(a):
Cnota przez baaaardzo długi czas była największa z miotu. Teraz Cios ją przerósł.

To mozemy obie popłakac :placz: . I Włochatek jutro jedzie :placz:

Oj, daj jeszcze jakies zdjecie wlochatka, on mi od razu wpadl w oko, taki puchaty :loveu:

Posted

mam nadzieje, ze z wlascicielami wlochatka bedziesz miala kontakt, bo strasznie jestem ciekawa jego zdjec jak dorosnie :)

A Cios jest piekny :loveu: bardzo mi sie podoba.