mmbbaj Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hania napisał(a): Cytra, Certa i zza krzaka Cudna: Cięty: Cedr ( czyli "Włochatek"): Certa: Cudna i Certa: Haniu, boskie te fotki, a maluchy cuuuuudo :loveu:, wszystkie jak małe Zagrajki :eviltong:....:evil_lol: Włochatek przeuroczy :loveu::loveu::loveu: A Irga jako ciocia powala :loveu: Ale jej będzie smutno jak powyjeżdżają :-(, nie mówiąc o tobie :placz: bea100 napisał(a):Ranyyy...:cool3: a ja nie widzę ani jednej fotki z tych ostatnio zamieszczonych ( i wogóle dzisiaj dogo chodzi jak :shake: ) Nie widzisz? To ja ci powiem... cuda :loveu::loveu::loveu:....:eviltong: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 W dzisiajszy piękny zimowy dzień ;) było momentami całkiem, całkiem niezłe słoneczko do fotek. Nieststy właśnie w tych momentach szczeniaki przemieszczały sie z prędkością bliską prędkości światła, albo siedziały mi wszystkie naraz na kolanach. Cis: Cwał: Cios: Cedr-Cedrik - przyszły mieszkaniec Wrocławia: Cios i Cis: i jeszcze raz Cedr: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 I zaniedbana wczoraj ciocia Kontra: i z Cnotą: Quote
mmbbaj Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hania napisał(a): i jeszcze raz Cedr: Cudne ma te jasne plamki nad oczami :loveu: I wogóle wszystkie są cudne :loveu: A jednak udało ci się Haniu zrobić śliczne zdjęcia :lol: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 mmbbaj napisał(a):Cudne ma te jasne plamki nad oczami :loveu: I wogóle wszystkie są cudne :loveu: A jednak udało ci się Haniu zrobić śliczne zdjęcia :lol: Cedr to mój ulubieniec :loveu: - wygląda jak pluszowy niedźwiadek, ma niesamowicie grube łapki i jest bardzo miły - prawie jak nie gończy;) . Czy się udało - hmmm - udało się parę wybrać z ponad 80 zrobionych :p . Ale jeszcze brakuje fotek Cnoty i Celnego. Quote
mmbbaj Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hania napisał(a):Cedr - wygląda jak pluszowy niedźwiadek, ma niesamowicie grube łapki i jest bardzo miły No właśnie mnie też skojarzył się z pluszowym misiem :lol: Słodki jest :loveu: Quote
bigos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ło jojjjjjjjjjjjjj, jakie piękne, mleczne pralinki:loveu::loveu::loveu: Quote
odJuki Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Maluchy są fantastyczne i wprost sama słodycz :buzi:! Haniu, a może jakieś zdjęcia maluchów z mamą...? Quote
bea100 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hania napisał(a):...udało się parę wybrać z ponad 80 zrobionych :p . Ale jeszcze brakuje fotek Cnoty i Celnego. ...oraz Cudnej :p Quote
Hania Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 odJuki napisał(a):Maluchy są fantastyczne i wprost sama słodycz :buzi:! Haniu, a może jakieś zdjęcia maluchów z mamą...? Bardzo bym chciała - ale Bajka jak tylko moze to od nich ucieka. Stwierdziłą widocznie, że teraz do opieki sa ciocie. Quote
Marysia_i_gończy Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Hania'] Rozszarpią ja!!! :eek2: Haniu - są cudne :loveu: zdjęcia też niezgorsze :loveu: czekam na więcej :iloveyou: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Haniu - są cudne :loveu: zdjęcia też niezgorsze :loveu: czekam na więcej :iloveyou: Pozdrawiam Marysia i Una Jak którejś nocy wytnę wszystkie drzewa w ogródku to będą dobre.;) Nie będę wtedy ucinac psom tyłeczków i ogonów bo mi pnie wchodzą ( jak na przykłąd na tym zdjęciu gdzie są dwa) Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hania napisał(a):Jak którejś nocy wytnę wszystkie drzewa w ogródku to będą dobre.;) Nie będę wtedy ucinac psom tyłeczków i ogonów bo mi pnie wchodzą ( jak na przykłąd na tym zdjęciu gdzie są dwa) Haniu, a dlaczego w nocy ? Nie lepiej za dnia wycinac ? :evil_lol: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Honey napisał(a):Haniu, a dlaczego w nocy ? Nie lepiej za dnia wycinac ? :evil_lol: Chcę to przeżyć. A mój Ojciec jakoś jest przywiązany do tych drzewek ;) Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hania napisał(a):Chcę to przeżyć. A mój Ojciec jakoś jest przywiązany do tych drzewek ;) A tak - rano powiesz, ze jakies lobuzy wyciely ? :evil_lol: Quote
anetta Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Aaahahahahaa biedna Kontra http://img208.imageshack.us/img208/6100/15017vd3.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prawdziwy bosu z niego http://img216.imageshack.us/img216/9973/15011zp8.jpg :cool1: Quote
zuzka7 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 GDY WIDZE TEMAE PSIÓRKI TO PŁAKAĆ MI SIĘ CHCE ( SĄ chyba bardzo dobrze zadbane :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p z pozdrowieniami zuzka 7;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
Hania Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Nie chcą pozować małe łobuzy. Wolą obgryzać moje spodnie. Ale parę fotek dziewczynek udało się dzisiaj zrobić Cytra: Cudna i Cytra: Na życzenie Bei- Cudna: I z serii "Raz na wozie, raz pod wozem" Cudna i Cnota: Już jutro trzy wyjeżdżają :placz: :placz: :placz: Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cnota to chyba kawal baby jest ? Czy tylko tak na zdjeciu wyszla ? PS. Nie placz, mi juz tylko 3 zostaly...... Quote
mmbbaj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Hania'] Cytra: Cudna i Cytra: Na życzenie Bei- Cudna: I z serii "Raz na wozie, raz pod wozem" Cudna i Cnota: Haniu, one są takie śliczne, że nie sposób którąś ominąć :loveu: A Cudna, jest cudna i chyba troszkę nieśmiała? Więcej fotek! :multi: Mam niedosyt :p [quote name='Hania'] Już jutro trzy wyjeżdżają :placz: :placz: :placz: Buuuuuuuuuuuu :placz:, ale będzie ci smutno :shake: To jest ten trudny moment u hodowcy :roll: Pociecha, że do dobrych domków..., ale i tak smutno :-( Quote
Hania Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Honey napisał(a):Cnota to chyba kawal baby jest ? Czy tylko tak na zdjeciu wyszla ? PS. Nie placz, mi juz tylko 3 zostaly...... Cnota przez baaaardzo długi czas była największa z miotu. Teraz Cios ją przerósł. To mozemy obie popłakac :placz: . I Włochatek jutro jedzie :placz: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hania napisał(a):I Włochatek jutro jedzie :placz: :placz::placz::placz: Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hania napisał(a):Cnota przez baaaardzo długi czas była największa z miotu. Teraz Cios ją przerósł. To mozemy obie popłakac :placz: . I Włochatek jutro jedzie :placz: Oj, daj jeszcze jakies zdjecie wlochatka, on mi od razu wpadl w oko, taki puchaty :loveu: Quote
Hania Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Włochatek nie chciał dzis pozowac: I Cios: Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 mam nadzieje, ze z wlascicielami wlochatka bedziesz miala kontakt, bo strasznie jestem ciekawa jego zdjec jak dorosnie :) A Cios jest piekny :loveu: bardzo mi sie podoba. Quote
Recommended Posts