Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Honey napisał(a):
Dla mnie to fotka na dzien dobry ;) , ale faktycznie emanuje z niej spokoj i senna atmosfera. Sliczny srajdel, ktory to?

Cnota :evil_lol:

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj odebrałam mój aparat z serwisu :multi: :multi: :multi::multi: :multi: .
Od razu, kożystając z ładnej pogody pobiegłam do ogródka porobić maluchom zdjęcia. Porobiłam śliczne fotki a potem z tego zachwytu przez pomyłkę je skasowałam :placz: :angryy: .

Ale dzisiaj miałam też okazję porobić zdjęcia innym gończym maluszkom - z hodowli Domini Canes:

Posted

Honey - ja najbardziej chyba lubię takie jak ma Cytra - czyli dawniej "brązowa", a teraz suczka z niebieską obróżką we wzorki ( na schodkowej fotce po lewej). Nie za duże, ale dobrze widoczne. No mogłaby mieć jeszcze małą białą plamkę. Ale tak naprawdę to podpalania jeśli są to tak mało dla mnie znaczą, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam.

Jupi - dzięki

Sabina 1 - mam nadzieję :loveu:
bigos - dla Cnoty wiele nowych dyscyplin :diabloti: . Dzisiejsza nazywa się "uwielbiam tatuowanuie"

aska2517 - wpadnę jak tylko będę miałą chwilę:p . Bardzo dziękuję za zaproszenie.

Teklunia - rosną - niedługo będą wysokości Kontry

lewka - jeszcze dwa tygodnie są ze mną - możesz wpaść, żeby Ci posapały :p

mmbbaj - nie są słodsze od Zagraja ;)

bea100 - przyszli własciciele zdecydowali, ze będzie Certa.

Alicjarydzewska - sama słodycz jak tak grzecznie siedzą - jak biegają już mniej:evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):

Od razu, kożystając z ładnej pogody pobiegłam do ogródka porobić maluchom zdjęcia. Porobiłam śliczne fotki a potem z tego zachwytu przez pomyłkę je skasowałam :placz: :angryy: .

O żesz...:diabloti: Musowo powtórka :evil_lol:

Hania napisał(a):
Ale dzisiaj miałam też okazję porobić zdjęcia innym gończym maluszkom - z hodowli Domini Canes:

Cudowne są Haniu :loveu: A te brązowe to już cud malina z miodem i orzeszkami :loveu::loveu::loveu: A Kontra na tym przedostatnim zdjęciu boska! Ależ ona ma cirpliwość do tych maluchów :lol:

Hania napisał(a):

mmbbaj - nie są słodsze od Zagraja ;)

No oczywiście, że nie :loveu::loveu::loveu: :lol:

Posted

Hania napisał(a):
Domini Canes:

Oprócz tego, że szczeniątka śliczne, to po prostu urzekła mnie sama nazwa hodowli. Jak kiedyś marzyłam, ze założe hodowlę, to własnie tylko taka nazwa przychodziła mi do głowy, nie wchodziła w gre zadna inna. Życzę wszystkiego, co najlepsze dla hodowli Domni Canes.

Posted

:lol: a ja własnie czekam na maluszka z Domini Canes. I milo mi bardzo zobaczyc tutaj zdjecia szczeniaczkow z tego miotu, ciekawe czy ktorys z nich to akurat ten moj :-)

Posted

jejku!
Haniu,proszę daj więcej fotek maluchów z DomoniCanes. Mam nadzieje,że nie będziesz zazdrosna, ale pierwszy raz mam okazję je widzieć jak stoją na własnych nóżkach,Ty jedyna masz utrwalone ich wizerunki:)

Posted

Jednak te skasowane zdjęcia były najlepsze :angryy: :angryy: :angryy: .
Poza tym maluchy nie chcą współpracować i są za szybkie. Jak im robic fotki jak wszystkie chcą siedzieć u mnie na kolanach :evil_lol: . O pojedynczych zdjęciach to chyba w ogóle mogę zapomnieć - tylko takie bardzo z łapanki:

Cytra, Certa i zza krzaka Cudna:

Cięty:

Cedr ( czyli "Włochatek"):

Certa:

Cudna i Certa:

Posted

ale naj,naj, najlepszą ciocią jest Irga. Jak tylko ją widzą to jest nimin obklejona. Uwielbiaja sie zresztą z wzajemnością i z moich psów ona ma do nich największą cierpliwość:

można ją podgryzać:

poprzytulać się:

naszeptać do uszka:

pocałować:

tylko mleka brak (niestety miałam fatalne swiatło do tej fotki :placz: ):

Posted

Hania napisał(a):
Wpadam tylko na chwile z fotkana dobranoc.

Teraz zrozumiałem dlaczego Hania ma dobre efekty w szkoleniu swoich piesków. Taż Zagrajkowi będziemy wkładać podręczniki z zakresu szkolenia pod głowę. To przecież sprawdzony przez studentów sposób - książka pod poduszkę i wiedza sama do głowy wchodzi:multi:
A tak naprawdę to wszystkie fotki super, a szczeniaczki mniamutne.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Zazdraszczam

A ja poprosze o geneze w/w slowka :diabloti:
Najpierw myslalam, ze to pomylka, ale pomylic sie moze jedna, dwie osoby, a to brzydko wygladajace slowko spotykam na kazdym kroku, feee....

Posted

rekma napisał(a):
Teraz zrozumiałem dlaczego Hania ma dobre efekty w szkoleniu swoich piesków. Taż Zagrajkowi będziemy wkładać podręczniki z zakresu szkolenia pod głowę. To przecież sprawdzony przez studentów sposób - książka pod poduszkę i wiedza sama do głowy wchodzi:multi:
A tak naprawdę to wszystkie fotki super, a szczeniaczki mniamutne.

Wiesz na czym ona leży :evil_lol: ? Na Willisie "Genetyka w praktyce" :evil_lol: .

Ania W napisał(a):
Jak ciocia Irga jest taka fajna to może trzeba wykorzystac jej instynkty macierzyńskie ;-)

A masz pomysł jak? Naprawdę baardzo mi się przydaje jako niania :loveu:

Marysia_i_gończy napisał(a):
Uroocze :loveu: Zresztą wszystkie są urocze i trudno wybrać którą zacytować :lol:
Zazdraszczam też takich możliwości socjalizacji... :)

Pozdrawiam cieplutko
Marysia i Una

Dziękuję bardzi i też bardzo pozdrawiam :lol: . Unę też bardzo :lol:

Honey napisał(a):
Haniu, cudowne te Twoje gonczaki :loveu: :loveu: :loveu:

Moje wczoraj skonczyly 8 tygodni i wiekszosc sie juz rozjechala...

A Twoje to nie cudne ;) . Moje kończą 7 w środe i zaczynają wyjeżdżać w niedzielę :placz:

Rauni napisał(a):
Aż nie wiem, co powiedzieć... :loveu: :loveu: :loveu:

Nic nie mów :lol: . Tylko bardzo poprosze o adres do dobrego przedszkola we Wrocławiu, bo Ty chyba jesteś z tych okolic a mój ukochany Włochatek tam jedzie.

Posted

Hania napisał(a):

A masz pomysł jak? Naprawdę baardzo mi się przydaje jako niania :loveu:
.

nooo mam :cool3:
Skoro jest taką świetną nianią ...to wyobraź sobie jaką będzie matką! :p
Ja wiem, że Irga jeszcze młoda jest, ale może warto już polanować powiększenie rodziny;)

Posted

Nic nie mów :lol: . Tylko bardzo poprosze o adres do dobrego przedszkola we Wrocławiu, bo Ty chyba jesteś z tych okolic a mój ukochany Włochatek tam jedzie.

Ja chodziłam na przedszkole, szkolenie i teraz trenuję w Szkole dla Psów Leszka Kalisza.

Posted

APSA napisał(a):
Chudą! :eviltong:

Myślę, że w pierwszym okresie macierzyństwa (ciąża) jedna będzie zaokrąglona...przynajmniej lekko :p
A poza tym mam wiadomości z dzisiaj - Irga przytyła!:eviltong: