Sabina1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Bardzo ładne imiona Bea, tylko mnie trochę Cewka peszy. Nie wiem, czy nie przywoływałabym ją szeptem :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A to zdjęcie do tematu maluchy, pasuje prawda? :lol: Quote
Hania Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Maluchy miały dzien pełen ważych przeżyć: Odwiedziny Sabinki (ech, te uszy to są stworzone do miętolenia): Zapoznawanie sie z tunelem: Zabawy z Kontrą to już zasadniczo codziennośc: A wieczorem poza masą gości przyjechał ... ( Teklunia mam nadzieję, ze siedzisz) ... kuzyn Kontry - Towdy. Nie wiem jak nazwać to pokrewieństwo - ale jego pradziadek i Kontry ojciec to ten sam pies : Towdy jest starszy o ok 2 tygodnie: Quote
Hania Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='mmbbaj']A to zdjęcie do tematu maluchy, pasuje prawda? :lol: Bardzo, bardzo dziękuję :loveu: Quote
Hania Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 A wracając do imon ( bo juz mji się nie chce fotek obrabiac :cool3: ). Chłopaki będą: CEDR, CIS, CWAŁ, CELNY, CIOS, CIĘTY Suczki: CUDNA, CNOTA, CYTRA i ??? To na razie na 90% poza Cudną - bo ona jest po prostu Cudna :lol: . Quote
Hania Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Sabina1 napisał(a):Bardzo ładne imiona Bea, tylko mnie trochę Cewka peszy. Nie wiem, czy nie przywoływałabym ją szeptem :evil_lol: Ta Cewka to pewnie od sarniej nogi. Ale to tak jak z Irga - wszyscy myślą, że to od ziemniaka. Quote
Hania Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 APSA napisał(a):Śliczne szczeniaczki :loveu: (uwielbiam szczeniaczki - na zdjęciach :evil_lol:) Faktycznie mają różne uszka - albo czarne, albo żółte od spodu :) Jak je uwielbiasz poza zdjęciami to zapraszam na mizianie. Potrzebuję dużo różnych ludzi do socjalizacji :evil_lol: Quote
Rauni Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Hania'] A wieczorem poza masą gości przyjechał ... ( Teklunia mam nadzieję, ze siedzisz) ... kuzyn Kontry - Towdy. Nie wiem jak nazwać to pokrewieństwo - ale jego pradziadek i Kontry ojciec to ten sam pies : :loveu: Jak je uwielbiasz poza zdjęciami to zapraszam na mizianie. Potrzebuję dużo różnych ludzi do socjalizacji :evil_lol: A gdzie to trzeba jechać na to mizianie? Quote
Hania Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Rauni napisał(a): A gdzie to trzeba jechać na to mizianie? Ty pod Warszawę będziesz miała dość daleko :(. Ale Cedr jedzie do Wrocławia :p . Quote
mmbbaj Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hania napisał(a):...CNOTA Noooo...tylko jak to imię wróży jej przyszłym związkom małżeńskim? :evil_lol: ;) I ja bym chyba wołała na nią szeptem ..tak jak Sabina na Cewkę :evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Widzę, że nauka agility juz od najmłodszych lat:cool3::cool3::cool3: Quote
Hania Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 bigos napisał(a):Widzę, że nauka agility juz od najmłodszych lat:cool3::cool3::cool3: Obawiam się, że z tego miotu żaden nie będzie biegał :shake: . Ale staram się, zeby były przyzwyczajone do różnych dziwnych rzeczy . Najlepsza w tym jest żółta, która nie ma żadnych życiowych opporów - łącznie z tym, że potrafi wspiąc się po siatce na wysokość ok pół metra :diabloti: Quote
Hania Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 mmbbaj napisał(a):Noooo...tylko jak to imię wróży jej przyszłym związkom małżeńskim? :evil_lol: ;) I ja bym chyba wołała na nią szeptem ..tak jak Sabina na Cewkę :evil_lol: W historii gończych była już Cnota - i zostawiła parę miotów :razz: , więc mam nadzieję, ze ta też nie będzie miała problemów:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hania napisał(a):Szybka fotka z dzisiejszego ranka: ale z nich już olbrzymy! rosną jak na drożdżach :) Quote
bigos Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hania napisał(a):Obawiam się, że z tego miotu żaden nie będzie biegał :shake: .... łącznie z tym, że potrafi wspiąc się po siatce na wysokość ok pół metra :diabloti: W związku z powyższym trzeba będzie wymyslić jakąś nowa dyscyplinę:evil_lol: Jakby tu ja nazwać hmmmm:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hania napisał(a):Szybka fotka z dzisiejszego ranka: Cudna schowała główkę, ale reszta ma minki :"My wam jeszcze pokazemy" Haniu, one sa coraz ładniejsze :loveu: Quote
Jupi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hania napisał(a):Szybka fotka z dzisiejszego ranka: śliczności:loveu: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hania napisał(a):Szybka fotka z dzisiejszego ranka: Haniu, sliczne te Twoje maluchy. :loveu: Jedynie sie zdecydowac nie moge, jakie podpalania mi sie lepiej podobaja ;) A jakie ty preferujesz ? Quote
lewka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hania napisał(a):Szybka fotka z dzisiejszego ranka: nie moge na nie patrzeć spokojnie. pieski cudne, :loveu: zdjęcie cudne i jak przypomne sobie to słodkie sapanie do mojego ucha, dzielne maszerowanie, gromadne siusianie to zapominam, że nie wolno mi nawet marzyć o dużym psie. Quote
mmbbaj Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hania napisał(a):Szybka fotka z dzisiejszego ranka: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ania W Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dla żółtej ze sportów najlepszy byłby bungee jumping :-) Quote
bea100 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ach, jak one szybko rosną...na schwał :multi: To może imię ,,Carewna" ? Chyba takiej gończuszki dotąd nie było? Quote
Hania Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Wpadam tylko na chwile z fotkana dobranoc. Quote
Honey Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hania napisał(a):Wpadam tylko na chwile z fotkana dobranoc. Dla mnie to fotka na dzien dobry ;) , ale faktycznie emanuje z niej spokoj i senna atmosfera. Sliczny srajdel, ktory to? Quote
Recommended Posts