Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluchy miały dzien pełen ważych przeżyć:

Odwiedziny Sabinki (ech, te uszy to są stworzone do miętolenia):

Zapoznawanie sie z tunelem:

Zabawy z Kontrą to już zasadniczo codziennośc:

A wieczorem poza masą gości przyjechał ... ( Teklunia mam nadzieję, ze siedzisz) ... kuzyn Kontry - Towdy. Nie wiem jak nazwać to pokrewieństwo - ale jego pradziadek i Kontry ojciec to ten sam pies :

Towdy jest starszy o ok 2 tygodnie:

Posted

A wracając do imon ( bo juz mji się nie chce fotek obrabiac :cool3: ).
Chłopaki będą:
CEDR, CIS, CWAŁ, CELNY, CIOS, CIĘTY
Suczki:
CUDNA, CNOTA, CYTRA i ???

To na razie na 90% poza Cudną - bo ona jest po prostu Cudna :lol: .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Bardzo ładne imiona Bea, tylko mnie trochę Cewka peszy. Nie wiem, czy nie przywoływałabym ją szeptem :evil_lol:

Ta Cewka to pewnie od sarniej nogi. Ale to tak jak z Irga - wszyscy myślą, że to od ziemniaka.

Posted

APSA napisał(a):
Śliczne szczeniaczki :loveu: (uwielbiam szczeniaczki - na zdjęciach :evil_lol:)
Faktycznie mają różne uszka - albo czarne, albo żółte od spodu :)

Jak je uwielbiasz poza zdjęciami to zapraszam na mizianie. Potrzebuję dużo różnych ludzi do socjalizacji :evil_lol:

Posted

[quote name='Hania']
A wieczorem poza masą gości przyjechał ... ( Teklunia mam nadzieję, ze siedzisz) ... kuzyn Kontry - Towdy. Nie wiem jak nazwać to pokrewieństwo - ale jego pradziadek i Kontry ojciec to ten sam pies :

:loveu:

Jak je uwielbiasz poza zdjęciami to zapraszam na mizianie. Potrzebuję dużo różnych ludzi do socjalizacji :evil_lol:

A gdzie to trzeba jechać na to mizianie?

Posted

Rauni napisał(a):

A gdzie to trzeba jechać na to mizianie?

Ty pod Warszawę będziesz miała dość daleko :(.
Ale Cedr jedzie do Wrocławia :p .

Posted

Hania napisał(a):
...CNOTA

Noooo...tylko jak to imię wróży jej przyszłym związkom małżeńskim? :evil_lol: ;) I ja bym chyba wołała na nią szeptem ..tak jak Sabina na Cewkę :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Widzę, że nauka agility juz od najmłodszych lat:cool3::cool3::cool3:

Obawiam się, że z tego miotu żaden nie będzie biegał :shake: . Ale staram się, zeby były przyzwyczajone do różnych dziwnych rzeczy . Najlepsza w tym jest żółta, która nie ma żadnych życiowych opporów - łącznie z tym, że potrafi wspiąc się po siatce na wysokość ok pół metra :diabloti:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Noooo...tylko jak to imię wróży jej przyszłym związkom małżeńskim? :evil_lol: ;) I ja bym chyba wołała na nią szeptem ..tak jak Sabina na Cewkę :evil_lol:

W historii gończych była już Cnota - i zostawiła parę miotów :razz: , więc mam nadzieję, ze ta też nie będzie miała problemów:evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):
Obawiam się, że z tego miotu żaden nie będzie biegał :shake: ....
łącznie z tym, że potrafi wspiąc się po siatce na wysokość ok pół metra :diabloti:

W związku z powyższym trzeba będzie wymyslić jakąś nowa dyscyplinę:evil_lol:

Jakby tu ja nazwać hmmmm:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):
Szybka fotka z dzisiejszego ranka:

Haniu, sliczne te Twoje maluchy. :loveu:
Jedynie sie zdecydowac nie moge, jakie podpalania mi sie lepiej podobaja ;) A jakie ty preferujesz ?

Posted

Hania napisał(a):
Szybka fotka z dzisiejszego ranka:

nie moge na nie patrzeć spokojnie. pieski cudne, :loveu: zdjęcie cudne i jak przypomne sobie to słodkie sapanie do mojego ucha, dzielne maszerowanie, gromadne siusianie to zapominam, że nie wolno mi nawet marzyć o dużym psie.

Posted

Hania napisał(a):
Wpadam tylko na chwile z fotkana dobranoc.

Dla mnie to fotka na dzien dobry ;) , ale faktycznie emanuje z niej spokoj i senna atmosfera. Sliczny srajdel, ktory to?