Hania Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Pora na konkretniejsze przedstawienie maluchów. Najpierw dziewczynki: "brązowa" suczka (to ta, która urodziła się ostatnia): "żółta" suczka (urodziła się przedostatnia): "zielona" suczka "czerwona" suczka (najmniejsza): Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jakie rozne maja podpalania ! Sliczne sa, teraz czekam na facetow ;) Quote
Hania Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Chłopaki: "zielony" piesek: "czerwony" piesek: "niebieski" piesek: "różowy" piesek: "żółty" piesek: "brązowy" piesek: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Honey patrz i ucz się - tak właśnie robi się zdjęcia pojedynczym szczeniakom :evil_lol: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey patrz i ucz się - tak właśnie robi się zdjęcia pojedynczym szczeniakom :evil_lol: Dodaj jeszcze, ze z kazdej strony - z jednego boku, drugiego boku, z glowy strony i z d.. strony, z lotu ptaka i od spodu najlepiej... wrrr Juz u siebie napisalam - koniec zdjec ! Teraz tylko cudze fotki bede ogladac i podziwiac :evil_lol: Haniu, dziewczyny tez maja biale 'krawatki' ? Quote
Hania Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Honey napisał(a): Haniu, dziewczyny tez maja biale 'krawatki' ? Nie. Tylko dwóch chłopaków z czego jeden malutki. Trzeci chłopak ma disłownie kilka białyhc włosków. Quote
Hania Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Honey napisał(a):Jakie rozne maja podpalania ! No właśnie miałam napisać, żebyście zwrócili na to uwagę. Co prawda nie widać między nimi różnic w kolorze jak u :loveu: Twoich "kropkowanych" , ale są. Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Hania napisał(a):No właśnie miałam napisać, żebyście zwrócili na to uwagę. Co prawda nie widać między nimi różnic w kolorze jak u :loveu: Twoich "kropkowanych" , ale są. Jak sie im troche poprzygladasz, to wstazeczki juz nie beda potrzebne - kazdy jest ciut inny :loveu: Poza tym mysle, ze te wstazeczki to chyba bardziej dla nabywcow niz dla Ciebie , prawda ? Jak ja posoki rozrozniam, to i Ty napewno swoje bez problemu. Sliczne sa ! :loveu: (tfu, tfu, zeby nie zapeszyc ;) ) Quote
Ania W Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A ja proszę o oficjalne przedstawienie szczęśliwego ojca gromadki...Oczywiście mogę sobie sprawdzić na stronie klubowej ale ... fotkę chciałabym zobaczyć ;-) Mamę oczywiście w pełnej krasie też chętnie zobaczę, to będzie można porównać po kim jakie podpalania są ;-) Quote
Hania Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Nie mam dobrego zdjęcia Apisa :-(:oops: Tylko coś takiego: i Bajeczka: Quote
Ania W Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Zdjęcia bardzo ładne, artystyczne. Szybko wporównałam i według mnie najbardziej do mamy podobna czerwona sunia (najmniejsza) a do taty żółty piesek ...;-) Quote
bea100 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Tfu tfu na psa urok :loveu: ;) A mnie się najbardziej podobają dziewuszki :loveu: Bajka spisała się koncertowo :multi: Quote
Hania Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 W ramach rozmów z Marysią od Uny o polskich owczarkach nizinnych znalazłam takie dwie fotki. Stwierdziłam, że będą pasować do tematu galerii, chociaż robione x lat temu. Quote
Marysia_i_gończy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Hania']W ramach rozmów z Marysią od Uny o polskich owczarkach nizinnych znalazłam takie dwie fotki. Stwierdziłam, że będą pasować do tematu galerii, chociaż robione x lat temu. Aaaaa :smhair2: Wstawiłaś to!! Naprawdę wstawiłaś!! :jumpie: :jumpie: Wyglądacie fantastycznie!! :loveu: Ale super :thumbs: Nie ma to jak wcześnie zostawać hodowcą :razz: Pozdrawiam cieplutko i czekam na zdjęcia aktualnych szczeniaków :bigok: Marysia i Una Quote
Hania Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Mam nadzieję, że widać, że rosną :cool3: : Suczki: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ależ kluchy urosły! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
bea100 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Są zupełnie cudowne :multi: Masz Haniu moc troski i roboty...ale ja Ci tego zazdraszczam:loveu: Quote
Honey Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Haniu, czy mi sie wydaje, czy te roznice w podpalaniach sa coraz bardziej widoczne ? Kluski sa przesliczne ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A gdzie wspólne zdjęcia kluch? Przecież one lada moment oczy otworzą, to już są z nich niezłe pełzaki :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hop, hooop....Haniu ! Jestes tam ? :evil_lol: Wklej jakies zbiorcze fotki. Poza tym przez dwa dni maluchy juz troszke urosly, a ja stesknilam sie za ich widokiem :loveu: Quote
bea100 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Hania']... Wzruszyły mnie te stare fotki. Zamysliłam się. Za każdym z nas stoi pamięć. Za mną stoi pamięc o pewnym piesku, którego znalazłam na ulicy jako maluch i pokochałam a którego rodzice oddali po paru dniach (gdzie i komu?) bo nie było tzw warunków (?). Może za Tobą Haniu stoi pamięć o tych właśnie maluchach? Może dlatego jesteś wetem i hodujesz własne stadko...któż to wie. Quote
Hania Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 bea100 napisał(a):Może za Tobą Haniu stoi pamięć o tych właśnie maluchach? Może dlatego jesteś wetem i hodujesz własne stadko...któż to wie. To były szczeniaczki po moim pierwszym psie - PON-ce frytce. Urodzone latem odchowywały się w Sadłowicach u dziadków gdzie byliśmy na wakacjach. Podróż tam to było niezapomniane przeżycie - samochodem wujka pełnym szczeniąt i my wszyscy chorujący na ospę. Pamiętam, ze najbardziej lubiliśmy tego malucha, którego ściska moja siostra - był ślicznie czarno-biały. Quote
Hania Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Honey, Marysiu Ze zdjęciami chyba będzie, niesetety kilkudniowa przerwa. Pojawiły się jakieś szparki : a pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć bez lampy. Poza tym mój aparat w naprawie a pożyczony wyjeżdża na kilka dni ( może w związku z tym będą fotki małych ogarków ) z Ogarusów. Ale robię teraz porządek w "starych" zdjęciach. Jeśli chcecie to mogę Wam pokazać trochę "historycznych" fotek. Mam nawet kilka ze szczeniakami Kontry :cool3: Właśnie się wkurzam, bo okazało się, ze mój podpis zamiast do mojej galerii kieruje do strony głównej dogo i nie udaje mi się tego zmienić :angryy: . Quote
Hania Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Honey napisał(a):Haniu, czy mi sie wydaje, czy te roznice w podpalaniach sa coraz bardziej widoczne ? Tak :lol: . I zastanawiam się, czy któreś nie mają zamiaru po pradziadzku mieć podpalań "olsztyńskich" o których pisała Marysia u siebie w galerii. Quote
Recommended Posts