Ania W Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Gratuluję powiększenia psiej rodzinki !:happy1: Oj, lubisz dzieci ;) Nie dość że "własne" rodzisz, to jeszcze przysposabiasz Zagraja (wiem , że tymczasowo ale na stanie jest;) ). Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Haniu, mam nadzieje, ze odezwiesz sie dzisiaj i dasz znac jak sie maja male kluski :p Quote
Hania Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Honey napisał(a):Haniu, mam nadzieje, ze odezwiesz sie dzisiaj i dasz znac jak sie maja male kluski :p Odezwę. Ale na razie lecę wymieniac pieluchy :evil_lol: Quote
Hania Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 To już dzisiajsza fotka - całej rodzinki. Postaram się coś jeszcze wkleić wieczorem. Poród trwał ok 15 godzin, ale bez komplikacji. Ze szczeniorów tylko jeden wymagał reanimacji. Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :shake:nie umię policzyć ....czy nadal9 czy więcej:razz: Gratulacje dla Mamci i Akuszerki:p Quote
Marysia_i_gończy Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie umię policzyć ....czy nadal9 czy więcej:razz: Jest 10 :loveu: :loveu: :loveu: Gratulacje!! :multi: :multi: :multi: Quote
Hania Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Ania W napisał(a): Oj, lubisz dzieci ;) Nie dość że "własne" rodzisz, to jeszcze przysposabiasz Zagraja (wiem , że tymczasowo ale na stanie jest;) ). Oj Zagraj to takie bardzo, bardzo nieplanowane "dziecko". Ale bardzo miłe. Quote
Sabina1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hania napisał(a):Oj Zagraj to takie bardzo, bardzo nieplanowane "dziecko". Czwarty syn mojej prababci, też był nieplanowany, a najbardziej ją kochał i nawet do Ameryki zabrał :lol: Quote
bea100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kapitalnie , 10 to wspaniały miot...taki STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ :multi: :multi: :multi: Haniu. WIELKIE GRATULKI i niech się zdrowo i dobrze chowają !!!!! Quote
odJuki Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gratulacje :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: ! Niech rosną zdrowo! Quote
Hania Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy za życzenia i gratulacje. Maluchy czują się dobrze, Bajka też. Z ostatnią suczką zrobiął niespodziankę - co prawda podejrzewałam, ze coś tam jeszcze jest, ale przerwa trwała ok 6 godzin. Fotka porównawcza - łapki maleństwa i mamusi Najmniejsza sunia: Quote
bea100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Haniu, jesteście z Bajką obie baaardzo dzielne. Ależ cudna gromadka 9* :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a dla najmniejszej suni szczególne :loveu: Quote
olcha Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 aaaaa ja chce psa :loveu: :loveu: :loveu: Najmniejsza a ciągnie za dwoje :lol: Niech się zdrowo chowają kluseczki! Quote
Marysia_i_gończy Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Haniu maluszki są cudne! :loveu: :loveu: [quote name='Hania'] :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja tez Wam jeszcze raz pogratuluje ! :multi: Niech zdrowo rosna ! :loveu: Quote
Poświata Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Gratulacje od Poświatowskich !!!! Niech maluszki pieknie rosną i zdrowo się chowają . Quote
Teklunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Haniu, jakie śliczności :loveu: I to ile? :crazyeye: 10!:crazyeye: ale szczeniaki szczeniakami, a ja poproszę o Kontrę...;):oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Teklunia']ale szczeniaki szczeniakami, a ja poproszę o Kontrę...;):oops: O Ty zachłanna jamniczaro!! :mad: Na specjalną prośbę Hani wklejam Kontrę wystawową, dorwaną w Krośnie, łooo, z półtora roku temu :-o Zwróćcie uwagę jaka zapatrzona w pańcię :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una PS Haniu, a gdzie fotki czarnych szczeniurów?? :cool3: Quote
Hania Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Teklunia'] ale szczeniaki szczeniakami, a ja poproszę o Kontrę...;):oops: Proszę bardzo. Właśnie znalazłam jakies fotki z fundacyjnego spaceru latem. Mam nadzieje, ze jeszcze ich tu nie było. z Irgą i z Maszą ( to jej siostrzenica przyrodnia ) Nowy znajomy A tak w ogóle to Kontra 21.11 skończyła 8 lat i stała się "weteranem". Z tej okazji dostała dużą miękką piłkę z którą teraz muszę spać ;) . Quote
Marysia_i_gończy Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ale się zaKontrzyło! :-o To ja na urodziny jeszcze :razz: Ale szczeeeniaaaaakiiii teraz proszę! :mad: Quote
Hania Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Ale szczeeeniaaaaakiiii teraz proszę! :mad: Marysiu bardzo, bardzo dziękujemy. A fotki maluchów obiecuję na jutro. Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Haniu i Marysiu - bardzo bardzo dziękuję :) Kontruniu - sto psi lat z okazji urodzin!!! [quote name='Hania'] ona jest prześłiczna! :loveu: a już dwa jamniki na raz to rozkosz dla mojej duszy:loveu: :p a jakby jeszcze Gocha była z nimi...:cool3: ;) [quote name='Marysia_i_gończy']O Ty zachłanna jamniczaro!! :mad: :oops::oops::oops: nieuleczalna jamniczara - to cała ja :oops: Quote
Recommended Posts