Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Z takiej pary to powinno być potomstwo! :multi:
Gdzie fotki szczeniaków? :mad:
Marysiu to już masz u mnie wygrane drugie piwo :evil_lol:
Fotki - hmmm - na razie jedna, bo jakoś nie mam czasu robić.

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są, są są są !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Szczęśliwa ogarkowa siódemka przyszła na ten świat!
Haniu bardzo, bardzo gratuluję :multi:
To się nazywa wspaniały prezent na imieniny :laola:

Posted

Bede sie tlumaczyc. Troche fotek robie, ale nie mam cyasu ich obrabiac i wklejac. Maluje pokoj, zachwycam sie szczeniakami, waze je itp, pomagam opiekowac sie siostrzencami

Gabrys

Jas

Jeszcze komp mnie nie lubi :shake:
Postaram sie za kilka dni nadrobic zaleglosci.

Posted

KUMPELka napisał(a):
Niesamowicie chłopaki są podobni do siebie :crazyeye: A Gabryś ma buźkę po cioci Hani :cool3:

Gabryś urodził się dokładnie tego samego dnia co ciocia Hania i o tej samej godzinie ( niby 5 minut różnicy - ale to się mieści w granicy błędu :razz:), tylko 30 lat później.

Posted

Hania napisał(a):
Gabryś urodził się dokładnie tego samego dnia co ciocia Hania i o tej samej godzinie ( niby 5 minut różnicy - ale to się mieści w granicy błędu :razz:), tylko 30 lat później.

To w taki razie wcale się nie dziwię :lol: i pewnie ciocia Hania jest mamusią chrzestną :cool3:

Posted

Hania napisał(a):

Ho ho....No to ja prorokuję, że zostanie wetem i pociągnie dalej hodowlę Olfactus:cool1:

Posted

KUMPELka napisał(a):
To w taki razie wcale się nie dziwię :lol: i pewnie ciocia Hania jest mamusią chrzestną :cool3:

A jakże by mogło być inaczej :cool3:

Posted

[quote name='bea100']Ho ho....No to ja prorokuję, że zostanie wetem i pociągnie dalej hodowlę Olfactus:cool1:

Zwierzaki lubi, ale na szczenbiaki mówi, że to myszy :roll: i trochę się ich boi.
Jak na razie interesują go bardzo męskie zajęcia:

To nowy regł cioci Hani

Posted

[quote name='Hania']Jak na razie interesują go bardzo męskie zajęcia:

To nowy regł cioci Hani
Ale masz profesjonalnego fachmena :cool3: :lol: Dobrze, niech pomaga cioci tym bardziej teraz kiedy się rozchorowałaś :-(
Gabryś jest słodziutki :loveu: Haniu, Ty masz tam u siebie raj na ziemi: słodkie dzieciaczki i szczeniaczki biegające po placu :multi: :multi: Super sprawa :p
Szybkiego powrotu do zdrowia Haniu :loveu:

Posted

No popatrz...a ja sądziłam, że Gabryś zbija nowy kojec dla ogarczątek ;)
,,Myszy"? A to dobre, dzieciaki mają niesamowite skojarzenia, ale jakby się tak bardziej zastanowić...hmmm, to porównanie szczeniaczków do myszy ma coś na rzeczy :evil_lol:
Haniu, trzymaj się :loveu: bo mało, że masz furę roboty to jeszcze gorączka w taki upał to pełen kanał :cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']Sliczne dzieci:loveu: I te ludzkie i te psie :)

A jakis jamniorek nie zaplatal sie na jedno zdjecie chociaz? :oops:

Dla Ciebie zawsze:

Gocha rano

Posted

[quote name='Hania']Dla Ciebie zawsze:

Gocha rano

:loveu:
dziekuje slicznie :)

jaki slodki spioszek-leniuszek :loveu:
i jak przystalo na szanujaca sie jamniczke - w poscileli :lol:

Moja jamnica spala na podlodze tylko wtedy, gdy sie na nas obrazala... Siadala wtedy tylem albo zwijala sie w jakims kąciku i udawala nieszczesliwego, stlamszonego przez zlych ludzi psa :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
:loveu:

jaki slodki spioszek-leniuszek :loveu:
i jak przystalo na szanujaca sie jamniczke - w poscileli :lol:

No właśnie Gocha sporadycznie sypia w pościeli - dosłownie kilka razy do roku. To historyczne zdjęcia :evil_lol:.

Posted

Hania napisał(a):
No właśnie Gocha sporadycznie sypia w pościeli - dosłownie kilka razy do roku. To historyczne zdjęcia :evil_lol:.
no to jestem w szoku:-o :evil_lol: