Hania Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Z takiej pary to powinno być potomstwo! :multi: Gdzie fotki szczeniaków? :mad: Marysiu to już masz u mnie wygrane drugie piwo :evil_lol: Fotki - hmmm - na razie jedna, bo jakoś nie mam czasu robić. Quote
bea100 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Są, są są są !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Szczęśliwa ogarkowa siódemka przyszła na ten świat! Haniu bardzo, bardzo gratuluję :multi: To się nazywa wspaniały prezent na imieniny :laola: Quote
anetta Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Aaaaaaaaa :loveu: Jakie kochane malenstwa :loveu: Skald moze byc z siebie dumny :grins: Quote
KUMPELka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Hania']Fotki - hmmm - na razie jedna, bo jakoś nie mam czasu robić. Przesłodkie :loveu: :loveu: Quote
Hania Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Bede sie tlumaczyc. Troche fotek robie, ale nie mam cyasu ich obrabiac i wklejac. Maluje pokoj, zachwycam sie szczeniakami, waze je itp, pomagam opiekowac sie siostrzencami Gabrys Jas Jeszcze komp mnie nie lubi :shake: Postaram sie za kilka dni nadrobic zaleglosci. Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ale cudne ogarkowe chomiczki:loveu: ludziowe dzieciaczki też słodkie;) Quote
KUMPELka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Niesamowicie chłopaki są podobni do siebie :crazyeye: A Gabryś ma buźkę po cioci Hani :cool3: Quote
Hania Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 KUMPELka napisał(a):Niesamowicie chłopaki są podobni do siebie :crazyeye: A Gabryś ma buźkę po cioci Hani :cool3: Gabryś urodził się dokładnie tego samego dnia co ciocia Hania i o tej samej godzinie ( niby 5 minut różnicy - ale to się mieści w granicy błędu :razz:), tylko 30 lat później. Quote
KUMPELka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Hania napisał(a):Gabryś urodził się dokładnie tego samego dnia co ciocia Hania i o tej samej godzinie ( niby 5 minut różnicy - ale to się mieści w granicy błędu :razz:), tylko 30 lat później. To w taki razie wcale się nie dziwię :lol: i pewnie ciocia Hania jest mamusią chrzestną :cool3: Quote
bea100 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Hania napisał(a):Gabryś urodził się dokładnie tego samego dnia co ciocia Hania i o tej samej godzinie ( niby 5 minut różnicy - ale to się mieści w granicy błędu :razz:), tylko 30 lat później. Ho ho....No to ja prorokuję, że zostanie wetem i pociągnie dalej hodowlę Olfactus:cool1: Quote
Hania Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 KUMPELka napisał(a):To w taki razie wcale się nie dziwię :lol: i pewnie ciocia Hania jest mamusią chrzestną :cool3: A jakże by mogło być inaczej :cool3: Quote
Hania Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='bea100']Ho ho....No to ja prorokuję, że zostanie wetem i pociągnie dalej hodowlę Olfactus:cool1: Zwierzaki lubi, ale na szczenbiaki mówi, że to myszy :roll: i trochę się ich boi. Jak na razie interesują go bardzo męskie zajęcia: To nowy regł cioci Hani Quote
KUMPELka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Hania']Jak na razie interesują go bardzo męskie zajęcia: To nowy regł cioci Hani Ale masz profesjonalnego fachmena :cool3: :lol: Dobrze, niech pomaga cioci tym bardziej teraz kiedy się rozchorowałaś :-( Gabryś jest słodziutki :loveu: Haniu, Ty masz tam u siebie raj na ziemi: słodkie dzieciaczki i szczeniaczki biegające po placu :multi: :multi: Super sprawa :p Szybkiego powrotu do zdrowia Haniu :loveu: Quote
bea100 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No popatrz...a ja sądziłam, że Gabryś zbija nowy kojec dla ogarczątek ;) ,,Myszy"? A to dobre, dzieciaki mają niesamowite skojarzenia, ale jakby się tak bardziej zastanowić...hmmm, to porównanie szczeniaczków do myszy ma coś na rzeczy :evil_lol: Haniu, trzymaj się :loveu: bo mało, że masz furę roboty to jeszcze gorączka w taki upał to pełen kanał :cool3: Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Sliczne dzieci:loveu: I te ludzkie i te psie :) A jakis jamniorek nie zaplatal sie na jedno zdjecie chociaz? :oops: Quote
Hania Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Teklunia']Sliczne dzieci:loveu: I te ludzkie i te psie :) A jakis jamniorek nie zaplatal sie na jedno zdjecie chociaz? :oops: Dla Ciebie zawsze: Gocha rano Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Hania']Dla Ciebie zawsze: Gocha rano :loveu: dziekuje slicznie :) jaki slodki spioszek-leniuszek :loveu: i jak przystalo na szanujaca sie jamniczke - w poscileli :lol: Moja jamnica spala na podlodze tylko wtedy, gdy sie na nas obrazala... Siadala wtedy tylem albo zwijala sie w jakims kąciku i udawala nieszczesliwego, stlamszonego przez zlych ludzi psa :evil_lol: Quote
Hania Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Teklunia napisał(a)::loveu: jaki slodki spioszek-leniuszek :loveu: i jak przystalo na szanujaca sie jamniczke - w poscileli :lol: No właśnie Gocha sporadycznie sypia w pościeli - dosłownie kilka razy do roku. To historyczne zdjęcia :evil_lol:. Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Hania napisał(a):No właśnie Gocha sporadycznie sypia w pościeli - dosłownie kilka razy do roku. To historyczne zdjęcia :evil_lol:.no to jestem w szoku:-o :evil_lol: Quote
Hania Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Dzisiaj nadzsedł czas na dokłądniejsze porzedstawienie Wam maluchów. Najpierw chłopcy: "zielony" "brązowy" "niebieski" Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Hania'] wygladaja jak kreciki :lol: Quote
Behemot Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Hania'] "zielony" "brązowy" "niebieski" Jakie cudniaste pędraki! :loveu::loveu::loveu: Quote
KUMPELka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Hania']"niebieski" Duża okrągła mordka i takie 2 jakby niepasujące sterczące malutkie ucholki :loveu: Przesłodkie :multi: Quote
Hania Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 I suczki: "różowa" "czerwona" "jasna" "żółta" Quote
bea100 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 7*:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts