Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem coś o tym,

Jestem panią jednego psa. To znaczy , że nie wyobrażam sobie jednocześnie mieć i kochać 2 psy. Taka już jestem:shake:

Jedynym odstępstwem od tej zasady jest posiadanie przy Opusie szczotki standardu lub miniatury - jeszcze się wacham ku mini.

Mój Andrzej jedynie przy szczotce gwałtownie nie protesuje.

Toteż jak zrealizuję plany na najbliższe miesiace, i rozpocznę nowe zasilanie różowej świnki, a on nie będzie się zapierał zadnimi, to kto wie.??

Zaproponowano mi ostatnio rozpatrzenie węgierskich szorstkich standardów.
Kto wie, kto wie???

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
oj, tak...

Narazie jestem na etapie zauroczenia i dla dobra mojej całej rodziny mam zamiar przynajmniej przez najbliższe 2 lata w takim stanie pozostać :evil_lol:
A potem...niech się dzieje ;)

Posted

KUMPELka napisał(a):
Narazie jestem na etapie zauroczenia i dla dobra mojej całej rodziny mam zamiar przynajmniej przez najbliższe 2 lata w takim stanie pozostać :evil_lol:
A potem...niech się dzieje ;)
czyli jeszcze pezw 2 lata nie zaznasz tego niesamowitego przezycia jakim jest mieszkanie pod jednym dachem z jamniolkiem ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
czyli jeszcze pezw 2 lata nie zaznasz tego niesamowitego przezycia jakim jest mieszkanie pod jednym dachem z jamniolkiem ;)

Póki co, wystarczy mi ogórek :cool3: A szczoteczka musi poczekać :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Teklunia napisał(a):
Haniu, pojawilas sie i od razu zniknelas :shake:
A Kontra dla jamnikofiolow gdzie? ;)

Muszę jej jakieś fajne zdjęcia porobić. A ostatnio u mnie baaardzo ciężko z czasem.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
To musi być.... :hmmmm: Kraska!?!? :cool3:

Pozdrawiam
Marysia z połamańcem

Marysiu zupełnie nie wiem jak na to wpadłas :diabloti:

Posted

Hania napisał(a):
To jeszcze jedna Kraska:

Haniu, jaka piękna, duża i groźna (zarąbiste spojrzenie :razz: ) Kraska :crazyeye: Wspaniała :multi: :multi: :cool3:
Ale najbardziej podobają mi sie jej uchole - takie wielkie (trochę jak u wyżła weimarskiego)

Posted

olcha napisał(a):
A mnie zawsze u szczeniorków i źrebaków rozbrajają te wielkie łapska nie pasujące do reszty :loveu:

To prawda :evil_lol: Kraska wygląda jak terminator, nawet to spojrzenie mi pasuje, takie diaboliczne :diabloti: Piękna panna i zapowiada się na dużą i uroczą kobiałkę :multi:

Posted

[quote name='Hania']To dzisiejsza fotka, zeby wszystkich zadowolić i pogodzić:

Takie zdjęcia od pewnego czasu mnie rozczulają: Szorstek i gończak (ogar/gończy) :loveu: WSPANIAŁE psy i ujęcie :cool3: . Pełna współpraca :multi:
Haniu, masz przepiękne psy i wspaniale ułożone (to widać najbardziej na zdjęciach) :-o
Chciałabym wyrazić swój nieskończony podziw dla Twojej wspaniałej pracy :klacz: :Rose: :modla:

Posted

:lol: [quote name='Hania']To dzisiejsza fotka, zeby wszystkich zadowolić i pogodzić:

Pogodzeni i zadowoleni bardzo dziękują :lol:
Popatrzcie na ich...ogony...równolegle zwycięskie :lol: , nooo faktycznie Kontra czuje się OP/GP (nawet mokra hehehe!)

Posted

"Marysia i gończy" napisała kiedyś, że nie lubi jamników. Tak samo ja mogłabym powiedzieć. No, ale jakie ja jamniki widziałam w życiu? Mogłabym przytoczyć parę wstrętnych epitetów, ale nie chcę, bo poznałam Kontrę. Nie dość, że jest słodka, delikatna, widziałam jak opiekuje sie szczeniaczkami, jak pozwala cierpliwie im na wszystko, nie dość, że jest najmilsza siostrzyczką na dogoterapii, to jeszcze przy tym wszystkim....jest ogarem :lol:

Posted

[quote name='Hania']I coś dla fanklubu z pozdrowieniami od bardzo szczęśliwej i wybieganej dziś Kontry:

Haniu, dziekuje slicznie :multi::multi::multi:
taki widok potafi czlowiekowi od razu humor poprawic... nawet ten najpodlejszy...
moja Kontrusia :loveu::loveu::loveu: