Hania Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='APSA']Bywamy, bywamy, tylko nie gadamy :) (u mnie chyba jest pod tym względem podobnie ;)) Bo zacznę się odzywać :evil_lol: . [quote name='Sabina1']Pytanie za 100 punktów: o co pyta Kontra? Schowana, pozująca i ambitna - świetne :multi: Jedne swietne, inne śliczne :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='JinnyAl']Jamnik schowany jest rzeczywiście bardzo... schowany :P A pozujący - jak Chuck Norris spoglądający w stronę słońca (z półobrotu:P) A wg mnie Kontra pyta "Upolowałaś coś? Nie? To idę szukać dalej." PS. Jak się wyczarowuje takie piękne słońca do zdjęć? Które wyglądają jak wiecznie zachodzące ;) Powiem Kontrze o tym Chucku. Ciekawe co ona na to. Odpowiedź - 100 pkt dla Ciebie . A słońce - wyszłam na spacer o odpowiedniej porze (specjalnie). [quote name='bea100']Ja też tu jestem :loveu: Sesja zdjęć z Kontrą w roli głównej- cudowna :multi: :multi: [quote name='Vogue']:loveu: Miodzio!!!:loveu::loveu: :loveu: [quote name='mmbbaj']:lol: Ślicznie. Poproszę jeszcze instrukcję jak to zrobiłaś. [quote name='Teklunia']FANKLUB CZUWA :multi: Tylko siedział cicho, bo nie było zdjęć jego idolki ;) Bo fanklub się mało domagał :mad: . Ale dzisiaj też coś dla fanklubu będzie. [quote name='dogaja']Ja, na szczęście, nie mam motywacji. :razz: A mnie nie jest źle z motywacją ;) To prawda. I gratuluję zwycięstwa w konkursie na najpiękniejszą fotę. Zapomniałam zagłosować, ale ta Twoja (kolegi?) była moim faworytem. :klacz: Bartek jest bardzo dumny. Ja obstawiałam "Stopklatkę" i byłąm pewna, że wygra. [quote name='Marysia_i_gończy']Haniu prześliczne zdjęcia!! :multi: :loveu: :multi: Wiesz jak ważna jest dla mnie Twoja opinia. [quote name='Żaneta']ja mam takie pytanko Hania ma tylko Kontre czy ma więcej jamników:rolleyes:, bo to że ogarki i gończe są to wiem:loveu: czasem mam wrażenie że Hania to ma wszystko co możliwe;), i kiedy ja zdąże jej dorównać:crazyeye:(chyba nigdy:-() Hania ma trzy jamniki. Kontrę, Gochę i Pestkę. Nie ma wszytskiego co możliwe. Poza psami ma jeszcze tylko papugi, koty, żółwie i swinki morskie. Jesteś pewna, że chcesz mi dorównywać ? Quote
Hania Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 W związku z tym, że czuję się zmotywowana - nowe fotki :p . Dzisiaj wyciągnełam Kontrę rano z łóżka (normalnie Kontra nie wstaje przed 9) i pojechałyśmy pokazac młodej jamniczce na czym polegają próby polowe. Jamniczka :loveu: ze wspaniałym charakterem, śliczna i do tego fotogeniczna :loveu: . Pełna energii i niewydelikacona :loveu: . Po prostu jamnicze królicze cudo :loveu: . Portrety: Co jest lepsze od jednego jamnika? Jamnik pracujący ;) I pozujący: Gdzie to było? Jakie bażanty? Kreta! Drugi Chuck Norris? :evil_lol: W biegu: Quote
mmbbaj Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hania napisał(a): Ślicznie. Poproszę jeszcze instrukcję jak to zrobiłaś. A masz Photoshopa? Quote
Hania Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 mmbbaj napisał(a):A masz Photoshopa? Mam. Muszę jeszcze coś dopisać , bo odpowiedź "mam" jest za krótka :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Hania'] Śliczna jest :loveu: [quote name='Hania'] Co jest lepsze od jednego jamnika? Wiadomo ;) [quote name='Hania'] Drugi Chuck Norris? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hania napisał(a):Mam To zaraz ci napiszę na PV Quote
Żaneta Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hania napisał(a):Hania ma trzy jamniki. Kontrę, Gochę i Pestkę. Nie ma wszytskiego co możliwe. Poza psami ma jeszcze tylko papugi, koty, żółwie i swinki morskie. Jesteś pewna, że chcesz mi dorównywać ? moze lepiej nie;), mnie wystarcza ogarki i jeden kanarek, a moze w przyszlosci jakis gonczy najwyzej jeszcze:cool1: Quote
musia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No to widzę , że Ajka będzie tropić - jak wy z Kontrą się tym zajęłyście:crazyeye: Quote
APSA Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Śliczna jamniora :loveu: i śliczna druga jamniora :loveu: ;) Quote
Bejka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 musia napisał(a):No to widzę , że Ajka będzie tropić - jak wy z Kontrą się tym zajęłyście:crazyeye: Hania i Kontra były wspaniałe! Wiatr wiał niczym halny, ręce miałyśmy czerwone z zimna, a one obie pokazywały Ajce, że polowanie to najprzyjemniejsze zajęcie pod slońcem! Taka "kontra" przeciwko pogodzie ;)Dziękujemy za wspaniała opiekę i zdjęcia ;) Haniu, obie macie wszechstronne talenty! A Chuck Norris rozbawił mnie do łez :lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Hania'] zakochałam się w "tej nowej" Kontre kocham jeszcze bardziej będę sięczęściej domagać też uważam, że lepsze od jamnika są tylko dwa jamniki ;)Pozdrawiam :) Quote
APSA Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Teklunia, a co w takim razie robi u Ciebie ten wielki futrzak? :eviltong: . Quote
Hania Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Znalazłam fotkę wszytskich trzech: Tak naprawdę to moja jest tylko Kontra, a Gocha i Pestka mojej siostry. Ale przez różne zawirowania rodzinne Gocha została z nami jak siostra się wyprowadzała. a Pestka stwierdziła, że nie jest w stanie na starość mieszkać w bloku. I w ten sposób nagle się okazało, że mam trzy jamniki. Quote
Ania W Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czyli masz opcję najlepszą! Bo to lepsze i od jednego jamnika i od dwóch tyż! ;-) Rudzielec z rozwianym włosem śliczny! Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Haniu prześliczne zdjęcia jamniczek!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że posłałaś je wiesz gdzie? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Wczoraj wybrałam się na bardzo reklaksującą wycieczkę do Janowa Podlaskiego :p . Moim celem nie był jednak koniki. Chciałam zobaczyc jak rośnie Cytra (zobaczyłam, ale nie udało mi się zrobić jej ani jednej ładnej fotki): I bardzo, bardzo chciałam odwiedzić Agag i zobaczyć :loveu: : Gawra próbowała odnaleźć sie w roli babci :evil_lol: : A ja trwałąm w zachwycie :loveu: . Szczególnie jeden brzdąc przypadł mi do gustu (z wzajemnością). Mam nadzieję, że trafi tak, że będę mogła obserwować dalszy jej rozwój i karierę ;) : Więcej fotek wieczorem albo jutro :p . Musze się jeszcze pochawilić, że wczoraj gończy z naszej hodowli - LAS-ER skończył championat pracy :multi: . Jest to dla mnie duże wyróżnienie bo jak na razie championów w pracy w Polsce jest około trzydziestu. Quote
JinnyAl Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gratulki za LAS-ERa :) A małe szalone są suuuper! Ten jaśniutki może będzie jak tatuś :loveu: Twoja ulubiona, to ta, która się urodziła z gwiazdka na czole? Dalej ma te białe znaczenia? Bo nie widzę na tym zdjęciu. Chyba, ze to inny piesek :) Cudofne maluchy :loveu: Quote
Hania Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Nie - to nie "Gwiazdeczka". U niej widać jeszcze trochę plamkę, ale niestety znika :shake: : Quote
Żaneta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 mi juz podbił serce ten jaśniutki:loveu:-podobaja mi się takie ogarki:loveu: on jest śliczny:loveu::loveu: gratulacje dla Lasera Quote
Rauni Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Piękne jamnicze fotki! :loveu: :loveu: A małe ogarki to wiadomo, że cudne są :loveu: Quote
Aneek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 HANIU!!!! CO ZA RADOŚĆ DLA OKA !!! WIĘCEJ WIĘCEJ PROSZĘ JAŚMINOWYCH DZIECIACZKÓW :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Haniu znowu śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: I ogromne gratulacje dla LAS-ERA :multi: :multi: :multi: Aneek GRATULUJĘ Jaśminkowi :multi: Quote
bea100 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Haniu- GRATULACJE OGROMNE -taki Ch Pracy- to ho ho ho :multi: OOOOOOOOOooooooo...fotki :multi: fotki :multi: fotki:multi: ...więcej fotek...plizzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!! Quote
agag22 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Aneek nie możemy się już doczekać niedzieli i spotkania z Tatusiem! Haniu bardzo dziękujemy Tobie i Jurkowi za wczorajszy dzień! Było suuuper! Quote
Recommended Posts