Vogue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :loveu: :loveu: Piekne zdjecie:loveu: Fajnie, ze Cytra ma takiego russelkowego kumpla:loveu: Quote
Hania Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Mam same dobre wieści. Gończe rosną :p , ogary rosną :p , Diablo rośnie :p : A że świnki morskie bardzo źle znoszą samotność to odwczoraj dzieli z nim klatke maluch urodzony pierwszego stycznia - FART Pompon. Śmieję, się, że Farta dobierałam kolorem do Kontry ;) : Quote
musia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No to "zeszłaś na świnie..." Haniu Psy, Kuma, ropucha, wróbliczki, świnie. Pewnie coś pominęłam hmmm Quote
Honey Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Fart kolorek ma kapitalny! Zmieni sie jeszcze troche, czy taki zostanie ? Nie wiem czy zauwazylas, ze najtrudniej sie pierwszy raz zdecydowac na powiekszenie "inwentarza". Wszystkie kolejne decyzje przychodza juz duzo latwiej :evil_lol: Quote
Hania Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Byłam też dzisiaj u Jurka i wreszcie porobiłam szczeniakom fotki ( dzieki temu, że Pwlkpsnk pożyczyła ma aparat ). sunia: piesek "fioletowy": piesek "zielony": piesek "żółty": piesek "czerwony": piesek "niebieski": Quote
Hania Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 musia napisał(a):No to "zeszłaś na świnie..." Haniu Psy, Kuma, ropucha, wróbliczki, świnie. Pewnie coś pominęłam hmmm Żaba rogata niestety już za TM :-( . Ale trochę pominęłaś :evil_lol: - żółwie, nimy i koty :evil_lol: . Honey napisał(a):Fart kolorek ma kapitalny! Zmieni sie jeszcze troche, czy taki zostanie ? Nie wiem czy zauwazylas, ze najtrudniej sie pierwszy raz zdecydowac na powiekszenie "inwentarza". Wszystkie kolejne decyzje przychodza juz duzo latwiej :evil_lol: Mam nadzieję, ze kolorek się nie zmieni. W przyszłości może być tylko trochę bardziej lśniący. Świnka złota aguti była moim marzeniem od dawna :p . Przychodzą dużo łatwiej :evil_lol: . Ale na razie postanowiłam zastopować :evil_lol: . Quote
musia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Napisz coś o Kumie, jak tam ona. Bo u nas ... Senegalec powoli mówi "Egon" ciut nie wyraźnie jeszcze , ale do zrozumienia. A mój szanowny małżonek podjął się nowego wyzwania. hihihi - Kabaret "Ani mru mru" i sławetne " Open the door, open the door..." z charakterystycznym machaniem rękoma. No i Andrzej staje przed klatką "Openuje" - Egon macha powoli skrzydłami i mój TZ otwiera klatkę. Tylko , kto tu kogo uczy... Quote
Ania W Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Sliczne maluchy! Ojej to one już widzą! Jak ten czas leci! Farcik też niczego sobie ;-)Prawdę mówiąc jak usłyszałam , że będzie druga świnka , to pomyślałam - oho ! Będzie hodowla! No i jestem nieco zawiedziona że to facecik....A czy one nie będa rywalizowały ze sobą? Quote
Marysia_i_gończy Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ooo, druga świnia! :multi: Kolorek powiedziałabym mało fotogeniczny :eviltong: Ogórki urosły niesamowicie!! :loveu: Na jaką literkę będą imiona? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ania W napisał(a):Farcik też niczego sobie ;-)Prawdę mówiąc jak usłyszałam , że będzie druga świnka , to pomyślałam - oho ! Będzie hodowla! A marzyłaś o małej śwince ?? :evil_lol: Quote
APSA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Hania']A że świnki morskie bardzo źle znoszą samotność to odwczoraj dzieli z nim klatke maluch urodzony pierwszego stycznia - FART Pompon. Śmieję, się, że Farta dobierałam kolorem do Kontry ;) : Ojej, znów się trzeba będzie wprosić na socjalizację :evil_lol: Quote
Hania Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 APSA napisał(a):Ojej, znów się trzeba będzie wprosić na socjalizację :evil_lol: Koniecznie!! I kibicowac chłopakom na pierwszej wystawie :p . Strasznie jestem ciekawa tej świnkowej wystawy :p Quote
bea100 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Hania']... sunia: piesek "fioletowy": piesek "zielony": piesek "żółty": piesek "czerwony": piesek "niebieski": Bardzo piękny miot Haniu :loveu: Basta i Hultaj świetnie się spisali :multi: Oczywiście sunia- jedynaczka to moja faworytka ( jakże by inaczej :lol: ) i chłopaki świetne- podoba mi się najbardziej piesek żółty (chociaż fotki są mylące) A świntuchy- kapitalne i wielce fotogieniczne a Diablo urósł (mam nadzieję, że poza wzajemnym strzyżeniem- nie będą się lały? :razz: )- diabelski fart mają nawzajem, że znalazły się razem u Ciebie:evil_lol: Quote
Hania Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='bea100'] A świntuchy- kapitalne i wielce fotogieniczne a Diablo urósł (mam nadzieję, że poza wzajemnym strzyżeniem- nie będą się lały? :razz: )- diabelski fart mają nawzajem, że znalazły się razem u Ciebie:evil_lol: Chłopaki świnki bez samicy zazwyczaj żyją bardzo zgodnie. A to wtrzyżenie odpukaj!!! Ja się ciągle stresuję, ze przed wystawą się wygryzą :shake: Quote
APSA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hania napisał(a):Koniecznie!! I kibicowac chłopakom na pierwszej wystawie :p . Strasznie jestem ciekawa tej świnkowej wystawy :pA właśnie! Kiedy ta wystawa? Który z maluchów wlazł za szafę pancerną? Quote
Hania Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 APSA napisał(a):A właśnie! Kiedy ta wystawa? Który z maluchów wlazł za szafę pancerną? Pod koniec marca :p Niebieski :evil_lol: Quote
Hania Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Zostawiłam dzisiaj chorą Dumeczkę z Tatą i pojechałam obfocić maluchy. Na początek portrety: DASZA: "czerwony" - jedyny "synek Basty" z podobną do niej głową ;) - reszta to synkowie Hultaja :evil_lol: "fioletowy": "niebieski": "zielony": "żółty" - nie chciał się obudzić na sesję :loveu: : Quote
Ania W Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bosze!!! Jaki błękit w oczach!!! Żółty to patrzy z takim wyrzutem, że ja już bym go więcej do zdjęć nie budziła ;-) Quote
pwlkpsnk Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 PRZEPRASZAM, CZY KTOŚ MOŻE WYBIERA SIĘ W STRONĘ MAREK:placz: Haniu, śliczne te ogórki. Po prostu palce lizać, aż zazdroszcze ich przyszłym właścicielom:cool3: Z charakteru najbardziej pasuje mi żółty:eviltong: Nie mogę się doczekać kiedy je wysmyram (a mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi):mad: Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 gdzie Kontrunia? ja chce Kontruni :evil_lol: Quote
bea100 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pwlk: JA SIĘ WYBIERAM :p No po prostu nie wytrzymam!!!! :razz: Mogę jakoś się do Ciebie dopasować...? Dasza, Daszeńka :loveu: Quote
Hania Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dostałam fotki :multi: :multi: :multi: Oto Cedr-Cedrik-Włochatek :loveu: : Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Hania']Dostałam fotki :multi: :multi: :multi: Oto Cedr-Cedrik-Włochatek :loveu: : Rany, jak wypiękniał :loveu: :loveu: :loveu: No i zdjęcie wygląda profi :cool3: nie przysłali więcej? :cool3: Quote
Recommended Posts