Hania Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Najpierw był On - czyli Major. Jak tylko zobaczyłam go pierwszy raz wiedziałam, że bardzo będę chciała użyć go kiedyś do hodowli: Quote
Hania Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Mniej więcej pół roku później na świecie pojawiła się Ona - czyli moja parę lat wyczekiwana Buchta : Miała dwóch braci - Bajera i Bigosa : Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Haniu piękne :iloveyou: Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy 8) zwłaszcza, że trochę go znam 8) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Rośli, mężnieli, jeździli na wystawy i konkursy: Major: Buchta: Quote
Hania Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Przechodząc do sedna - Major przyjechał do nas na tydzień w odwiedziny. a po dwóch miesiącach: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ach w odwiedziny przyjechał?? 8) Zbereźnik jeden!! :lol: Hania napisał(a): Niemniej efekty zbereźnictwa są rozczulające :P :angel: Pozdrowienia dla całej czekoladowej gromadki gończych :lol: Marysia i Una Quote
Sabina1 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 :Dog_run: Do mnie też kiedys ktos w odwiedziny przyjechał. Zawsze lubiłam gosci. :oops: :oops: Cudnie zaczęła sie galeria. Pan Major - ho,ho, Buchta miała gust :multi: Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Haniu, cudowna mama :iloveyou: , cudowny tatuś :iloveyou: i cudowne dzieci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nawet nie mogłam się zdecydowac, które zdjęcie zacytować bo wszystkie są śliczne, ale wiadomo, że jesteś specjalistką :D :wink: Jestem zachwycona i serdecznie gratuluję! :P Sypią Ci się maluchy jak z rogu obfitości i oby tak dalej! :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 cudne!!! Takie kruszynki malutkie! :angel: buziaczki w nochalki dla mamy i dzieciatek :lol: Quote
Pasavera Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Haniu prześliczne maluchy w prześlicznych kadrach :angel: :iloveyou: :angel: Czekamy na dalszy ciąg tej fantastycznej opowieści :angel: Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 :angel: Cudowne , a historyjk awciąga , oj wciaga :wink: Quote
Teklunia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Hania napisał(a): to chyba najpiekniejsze zdjecia szczeniaczkow, jakie widzialam :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 dokładnie tak jak pisze Teklunia :laola: REWELACJA!!! ja sie tu wprowadzam na stałe 8) :lol: Quote
daga10011 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Agga napisał(a): Jakie słodkie bąbelki.. :angel: to zdjecie na jakis konkurs sie nadaje-jest niesamowite :iloveyou: .duzo zdrowia dla maluszkow zycze-ono jest najwazniejsze. Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Oj, Hania, Hania ! Ale masz cudny zwierzyniec ! A to zdjęcie ... poprostu - szkoda gadać :angel: Quote
Hania Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Plan był prosty - zrobić całej gromadce zdjęcie grupowe. Nie wiem dlaczego im sie nie spodobała ta koncepcja. Zazdrość? Chęć sławy? W każdym razie był przepychanki: złośliwe wkładanie łapek tam gdzie nie trzeba i przyduszanie: Quote
Hania Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Do grupowych zdjęć maluchy muszą chyba wydorośleć. Na razie tylko fotka w podgrupie :wink: - co prawda niektórzy zapomnieli jak u gończego powinny uszy wyglądać: Quote
Patka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 boziulku jakie cudne czekoladki w sam raz do schrupania :) i te pomarszczone mordki przesłodkie :D Zdjecia naprawdę udane :loveu: :klacz: no, ale mając tak pięknych i licznych modeli ... :wink: Quote
Sabina1 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Na jaka literę to będzie miot? Czy mają już imiona ? Quote
Hania Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 sabina1 napisał(a):Na jaka literę to będzie miot? Czy mają już imiona ? Myślę - na razie nad literą, albo nad imieniem, które mi się bardzo spodoba, żeby potem dopasowac resztę :wink: Quote
malawaszka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 o kurcze :angel: :angel: :angel: to one są teraz??? :o a ja goopia nie wiem czemu pomyślałam, że one były kieedyś a Hania teraz dopiero postanowiła założyć galerię :oops: 8) Quote
Recommended Posts