Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie przelewem poszlo, od razu potwierdzenie dostałam i wszystko razem + zgłoszenie poszło w tamten wtorek faxem ;)
Wie ktos moze kiedy spis psow bedzie?
Dzwonilam wczoraj i mowili, ze dzis, ale... :shake:

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gra napisał(a):
Przelew idzie szybciej (w zasadzie w tym samym dniu są już pieniążki na koncie odbiorcy), a potwierdzenie przelewu też dostaniesz! Możesz je wysłać do ZK jako załącznik mailem. Ale i tak musisz zabrać to potwierdzenie ze sobą na wszelki wypadek (gdyby okazało się, że nie zaksięgowali na czas). Najwyżej w sekretariacie odbierzesz numerek startowy.

dzieki, chodziło mi o przelew ;)
mam nadzieje, ze się uda
bo kolejki po numerek są długie :lol:

Posted

Polna napisał(a):
dzieki, chodziło mi o przelew ;)
mam nadzieje, ze się uda
bo kolejki po numerek są długie :lol:

Nie panikuj, kolejki wcale nie są takie duże. W zeszłym roku była wystawa 1-dniowa, wszystkie psiaki były w jednym dniu, tłok był straszny, ale formalności załatwiało się bardzo szybko. W tym roku jest 2-dniowa, więc tym bardziej powinno być łatwiej wszystko załatwić. :mad:

Życzę wszystkim miłej zabawy!!!:multi:

Posted

Viz, ja już obgadałam z Cavalierką chyba moje szczegóły, tzn szczegóły dot. ubioru (pomarańczowa kurtka, słuchawki na uszach ;) , pewnie jeansy, niska ok. 150-160 :/ no i chyba najważniejsze lat 14). Dodatkowo będe miała identyfikator z dogomani...

pozdrawiam wrs

Posted

Co do potwierdzenia przelewu napewno macie racje.Ja poprostu nie wysylalam w ten sposob kasy.
Dzis pracuja od 17 a jutro do 13 i mysle ,ze jutro zakoncza sprawy organizacyjne.
Musza dac poczcie troche czasu .

Gra nie panikuj kolejek nie bedzie.:lol:

Posted

Weron oki postaram sie Ciebie zapamietac, ja tu wstawie swoje fotki, zebyscie mnie rozpoznali, z moim psem, mam nadzieje, ze pofatygujecie sie na jamniki, co? :)
Byloby bardzo fajnie :)
Cavi znam z agility, ale nigdy sie jej do konca nie przypatrywalam, takze licze, ze ja z nikim nie pomyle.
Bede miala biala bluzke, dzinsy, na biala bluzke gorsecik (takie cos podobnego) i czarne buty. Pies jamnik dlugowlosy czarny podpalanay. ;)

Posted

[quote name='Kliwia']Co do potwierdzenia przelewu napewno macie racje.Ja poprostu nie wysylalam w ten sposob kasy.
Dzis pracuja od 17 a jutro do 13 i mysle ,ze jutro zakoncza sprawy organizacyjne.
Musza dac poczcie troche czasu .

Gra nie panikuj kolejek nie bedzie.:lol:

Właśnie to pisałam!!!:lol: Będzie dobrze!!!
W zeszłym roku mimo, że wystawa była jednodniowa to wszelkie formalności załatwiało się błyskawicznie!!! Pod tym względem nie można nic zarzucić ZK w Bydgoszczy. Ale bardzo się cieszę, że w tym roku jest to rozłożone na dwa dni - mam cichą nadzieję, że pastuszki nie wylądują na ringu między ON i Amstaffami - tak był w zeszłym roku...:cool3: i bardzo się cieszyłam, że mój maluszek nie należy do tych strachliwych (jedna z suczek "dała nogę" z ringu, jak na ringu obok zaczęła się awantura).:mad:

A ja jutro jestem w pracusi tylko do 12.30 :multi: i już się z tego cieszę!!!

Posted

Dziewuszki, wiecie juz co ze spisem psow?
Z tego co dzwonilam do Zwiazku to kulturalnie mni ezbyli i powiedzieli, ze dzis bedzie.
A ja albo slepa, albo nie wiem, ale spisu nie widze :lol:

Moze faktycznie szukac nie umiem? :shake:

Posted

Viz napisał(a):
Dziewuszki, wiecie juz co ze spisem psow?
Z tego co dzwonilam do Zwiazku to kulturalnie mni ezbyli i powiedzieli, ze dzis bedzie.
A ja albo slepa, albo nie wiem, ale spisu nie widze :lol:

Moze faktycznie szukac nie umiem? :shake:

Też nic nie widzę! I pewnie na razie nic nie zobaczymy. Z tego, co widzę na stronie wystawy ZK, ostatnia data modyfikacji była robiona 29.01. Dopóki nie wprowadzą nowych danych na stronie....:p

Posted

Viz napisał(a):
Weron oki postaram sie Ciebie zapamietac, ja tu wstawie swoje fotki, zebyscie mnie rozpoznali, z moim psem, mam nadzieje, ze pofatygujecie sie na jamniki, co? :)
Byloby bardzo fajnie :)
Cavi znam z agility, ale nigdy sie jej do konca nie przypatrywalam, takze licze, ze ja z nikim nie pomyle.
Bede miala biala bluzke, dzinsy, na biala bluzke gorsecik (takie cos podobnego) i czarne buty. Pies jamnik dlugowlosy czarny podpalanay. ;)

To fajnie. :D Kto jeszcze chętny. Odzywam się na gg.
A moje to:
8492482

Posted

hej oczywiscie będę upierdliwa o ktorej moze wiecie godzince zaczynaja sie bulowate ??
Już bardzo sie cieszę na ta wystawkę jeśli chce ktoś nas rozpoznac zapraszamy do galerii by sobie wizerunek utrwalic ;)

Posted

Niesteety muszę was zmartwić, jak dzisiaj dzwoniłam to jakaś Pani uprzejmie poinformowała mnie, że nie zamieszczą na stronie stawek "bo nie ma kto tego wklepać" :roll: Ja zdobyłam chociaż cząstkowe informacje dotyczące psiaków w mojej klasie ;)

Posted

Z kolei mojej qmpeli, wlasnie z dogo powiedzieli, ze jutro okolo 13:00 sie pojawi spis :) Dzwonila niedawno ;)
No nic, strasznie niezdecydowani sa :P

Moje fotki:
http://www.zwierzaki.org/album/albums/userpics/15093/P1010001%7E0.JPG
http://www.zwierzaki.org/album/albums/userpics/15093/P1010004.JPG
http://www.zwierzaki.org/album/albums/userpics/15093/P1010005.JPG

Mo numer kom: 880348017 :)
Piszcie meski i podpisujcie sie ;)

Posted

Gra
dzwoniłam do związku i na stronie powinienen być juz rozkład ringów, godzin i sedziów.

Niestety nie ma ale miła pani powiedziała mi że Szetlandy oceniać będzie pan Mirosław Redlicki a australijskie pani Anna Redlicka

Posted

[quote name='Musiałek']Gra :lol: ja z nikim nie konkuruję ale stawka jest bardzo ciekawa :lol:

a wiadomo jaki jest podział sędziów w I grupie??

Nadal nic pewnego! Na stronie jest cały czas wpisane p i p. Redliccy. A jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam do Bydgoszczy, to nikt nie umiał mi na to pytanie odpowiedzieć w 100%. Spróbuję zadzwonić jeszcze raz, chyba, że w międzyczasie dostaniemy potwierdzenie.
A zresztą to i tak już nic nie zmieni - i tak jedziemy!:evil_lol: I będziemy szaleć po ringu!!!:multi: :p