Viz Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 U mnie przelewem poszlo, od razu potwierdzenie dostałam i wszystko razem + zgłoszenie poszło w tamten wtorek faxem ;) Wie ktos moze kiedy spis psow bedzie? Dzwonilam wczoraj i mowili, ze dzis, ale... :shake: Quote
Polna Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gra napisał(a):Przelew idzie szybciej (w zasadzie w tym samym dniu są już pieniążki na koncie odbiorcy), a potwierdzenie przelewu też dostaniesz! Możesz je wysłać do ZK jako załącznik mailem. Ale i tak musisz zabrać to potwierdzenie ze sobą na wszelki wypadek (gdyby okazało się, że nie zaksięgowali na czas). Najwyżej w sekretariacie odbierzesz numerek startowy. dzieki, chodziło mi o przelew ;) mam nadzieje, ze się uda bo kolejki po numerek są długie :lol: Quote
Gra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Polna napisał(a):dzieki, chodziło mi o przelew ;) mam nadzieje, ze się uda bo kolejki po numerek są długie :lol: Nie panikuj, kolejki wcale nie są takie duże. W zeszłym roku była wystawa 1-dniowa, wszystkie psiaki były w jednym dniu, tłok był straszny, ale formalności załatwiało się bardzo szybko. W tym roku jest 2-dniowa, więc tym bardziej powinno być łatwiej wszystko załatwić. :mad: Życzę wszystkim miłej zabawy!!!:multi: Quote
Weron_ciau Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Viz, ja już obgadałam z Cavalierką chyba moje szczegóły, tzn szczegóły dot. ubioru (pomarańczowa kurtka, słuchawki na uszach ;) , pewnie jeansy, niska ok. 150-160 :/ no i chyba najważniejsze lat 14). Dodatkowo będe miała identyfikator z dogomani... pozdrawiam wrs Quote
Kliwia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Co do potwierdzenia przelewu napewno macie racje.Ja poprostu nie wysylalam w ten sposob kasy. Dzis pracuja od 17 a jutro do 13 i mysle ,ze jutro zakoncza sprawy organizacyjne. Musza dac poczcie troche czasu . Gra nie panikuj kolejek nie bedzie.:lol: Quote
Musiałek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kliwia ja tez jutro tylko do 13 pracuje :) Kocham piatki Quote
Viz Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Weron oki postaram sie Ciebie zapamietac, ja tu wstawie swoje fotki, zebyscie mnie rozpoznali, z moim psem, mam nadzieje, ze pofatygujecie sie na jamniki, co? :) Byloby bardzo fajnie :) Cavi znam z agility, ale nigdy sie jej do konca nie przypatrywalam, takze licze, ze ja z nikim nie pomyle. Bede miala biala bluzke, dzinsy, na biala bluzke gorsecik (takie cos podobnego) i czarne buty. Pies jamnik dlugowlosy czarny podpalanay. ;) Quote
Kliwia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Musialek a ja kolajny dzien urlopu:multi: .Szkoda tylko, ze to ostatni z 14.:placz: Quote
Gra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Kliwia']Co do potwierdzenia przelewu napewno macie racje.Ja poprostu nie wysylalam w ten sposob kasy. Dzis pracuja od 17 a jutro do 13 i mysle ,ze jutro zakoncza sprawy organizacyjne. Musza dac poczcie troche czasu . Gra nie panikuj kolejek nie bedzie.:lol: Właśnie to pisałam!!!:lol: Będzie dobrze!!! W zeszłym roku mimo, że wystawa była jednodniowa to wszelkie formalności załatwiało się błyskawicznie!!! Pod tym względem nie można nic zarzucić ZK w Bydgoszczy. Ale bardzo się cieszę, że w tym roku jest to rozłożone na dwa dni - mam cichą nadzieję, że pastuszki nie wylądują na ringu między ON i Amstaffami - tak był w zeszłym roku...:cool3: i bardzo się cieszyłam, że mój maluszek nie należy do tych strachliwych (jedna z suczek "dała nogę" z ringu, jak na ringu obok zaczęła się awantura).:mad: A ja jutro jestem w pracusi tylko do 12.30 :multi: i już się z tego cieszę!!! Quote
Viz Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dziewuszki, wiecie juz co ze spisem psow? Z tego co dzwonilam do Zwiazku to kulturalnie mni ezbyli i powiedzieli, ze dzis bedzie. A ja albo slepa, albo nie wiem, ale spisu nie widze :lol: Moze faktycznie szukac nie umiem? :shake: Quote
Gra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Viz napisał(a):Dziewuszki, wiecie juz co ze spisem psow? Z tego co dzwonilam do Zwiazku to kulturalnie mni ezbyli i powiedzieli, ze dzis bedzie. A ja albo slepa, albo nie wiem, ale spisu nie widze :lol: Moze faktycznie szukac nie umiem? :shake: Też nic nie widzę! I pewnie na razie nic nie zobaczymy. Z tego, co widzę na stronie wystawy ZK, ostatnia data modyfikacji była robiona 29.01. Dopóki nie wprowadzą nowych danych na stronie....:p Quote
Weron_ciau Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Viz napisał(a):Weron oki postaram sie Ciebie zapamietac, ja tu wstawie swoje fotki, zebyscie mnie rozpoznali, z moim psem, mam nadzieje, ze pofatygujecie sie na jamniki, co? :) Byloby bardzo fajnie :) Cavi znam z agility, ale nigdy sie jej do konca nie przypatrywalam, takze licze, ze ja z nikim nie pomyle. Bede miala biala bluzke, dzinsy, na biala bluzke gorsecik (takie cos podobnego) i czarne buty. Pies jamnik dlugowlosy czarny podpalanay. ;) To fajnie. :D Kto jeszcze chętny. Odzywam się na gg. A moje to: 8492482 Quote
Patka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 hej oczywiscie będę upierdliwa o ktorej moze wiecie godzince zaczynaja sie bulowate ?? Już bardzo sie cieszę na ta wystawkę jeśli chce ktoś nas rozpoznac zapraszamy do galerii by sobie wizerunek utrwalic ;) Quote
Weron_ciau Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jakby co to ja: http://republika.pl/blog_yf_743112/1427278/tr/hpim0154.jpg Quote
kasja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Niesteety muszę was zmartwić, jak dzisiaj dzwoniłam to jakaś Pani uprzejmie poinformowała mnie, że nie zamieszczą na stronie stawek "bo nie ma kto tego wklepać" :roll: Ja zdobyłam chociaż cząstkowe informacje dotyczące psiaków w mojej klasie ;) Quote
Viz Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Z kolei mojej qmpeli, wlasnie z dogo powiedzieli, ze jutro okolo 13:00 sie pojawi spis :) Dzwonila niedawno ;) No nic, strasznie niezdecydowani sa :P Moje fotki: http://www.zwierzaki.org/album/albums/userpics/15093/P1010001%7E0.JPG http://www.zwierzaki.org/album/albums/userpics/15093/P1010004.JPG http://www.zwierzaki.org/album/albums/userpics/15093/P1010005.JPG Mo numer kom: 880348017 :) Piszcie meski i podpisujcie sie ;) Quote
nikit1 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jest :multi: jest:multi: jest :multi: STAWKA!!!!!!!!!!!! Quote
Pearl Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Organizacja jak narazie sie bardzo dobrze spisała. Quote
Martyna Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 kurcze nie ma flatow :( ech moglam sobie zglosic Afika ;-) Quote
Zeliika Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Podajcie mi prosze bezposredni link, bo nie moge wejsc z ich strony. Quote
Gra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Zeliika']Podajcie mi prosze bezposredni link, bo nie moge wejsc z ich strony. http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wyst_walent2006.htm Kurczę, bedziemy konkurować z braciszkiem... Quote
Musiałek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gra :lol: ja z nikim nie konkuruję ale stawka jest bardzo ciekawa :lol: a wiadomo jaki jest podział sędziów w I grupie?? Quote
Musiałek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gra dzwoniłam do związku i na stronie powinienen być juz rozkład ringów, godzin i sedziów. Niestety nie ma ale miła pani powiedziała mi że Szetlandy oceniać będzie pan Mirosław Redlicki a australijskie pani Anna Redlicka Quote
Gra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Musiałek']Gra :lol: ja z nikim nie konkuruję ale stawka jest bardzo ciekawa :lol: a wiadomo jaki jest podział sędziów w I grupie?? Nadal nic pewnego! Na stronie jest cały czas wpisane p i p. Redliccy. A jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam do Bydgoszczy, to nikt nie umiał mi na to pytanie odpowiedzieć w 100%. Spróbuję zadzwonić jeszcze raz, chyba, że w międzyczasie dostaniemy potwierdzenie. A zresztą to i tak już nic nie zmieni - i tak jedziemy!:evil_lol: I będziemy szaleć po ringu!!!:multi: :p Quote
Recommended Posts