aamen Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 A kto jedzie z sh? I w jakiej klesie beda wystawiane? Quote
kasja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Zna ktoś może stawkę yorasków ;) będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam Quote
Weron_ciau Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Najprawdopodobniej będe. Planujecie jakieś spotkanie? Fajnie by było ;) Ja z przyjemnością się spotkam. Jak mam was poznać? Jak się poznamy? :roll: Jak już pisałam będe mieć dogomaniacki identyfikator-na szyii zawieszony. Czerwony napis Weron, głowa beagle, logo dgm. Jeśli znajdę jego fotke albo coś to wstawie będzie łatwiej rozpoznać. Jeśli ktoś chętny na spotkanie...podam więcej szczegółów :D Pozdrawiam weronika Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ja jestem chętna na spotkanie, ale raczej w sobotę, bo w niedzielę będę zalatana, będę latać jak oszalała od jednego ringu do drugiego :lol: Quote
Weron_ciau Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Obojętny dzień. Będe w obydwa najprawdopodobniej. Szczegóły? Ruda kurtka :D a w zasadzie pomarańczowa, słuchawki w uszach :lol: no i najważniejsze niska, bo wiek młody (14lat :/ ) Nadal chętni? ;) Pozdrawiam wrs ps. zrobiłam fotke identyfikatorowi ale nie mam kabelka pod ręką, wstawie niebawem aby nie było większego problemu z rozpoznaniem ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ja nadal chętna na spotkanie:-D Myślę, że po samej kurtce Cie rozpoznam;) Ja będę w jasno niebieskiej kurtce, będę chodzić razem z moim Cavalierem Atosem po terenie wystawy;) Quote
Polna Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 nikt nie jedzie przez Łódź :( to marne szanse, abym była ;( naprawde nikt nie wybiera się w sobote i nie zachacza o łodź ? Quote
Rafal Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Czy jest ktoś kto jedzie przez Kalisz (woj.Wielkopolskie)? Bardzo chętnie bym się zabrał. Oczywiście dorzucam się do paliwka. Bardzo porszę o kontakt. Quote
Gra Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Czy może wiecie, czy będzie katalog przedwystawowy? I kiedy mniej więcej spodziewać się potwierdzenia?:razz: Quote
fidekangela Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Hym , być może będe w sobotę więc jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to chętnie pomogę przy wystawianiu psiaka ;) Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 słuchacie wystawa jest 2 dniowa kiedy sa teriery typu bull bo nie ukrywam, ze na tej grupie jako widzowi bardzo mi zalezy ?? Quote
talut Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Fidekangela jeżeli byś mogła, to ja będę w sobotę z Monulcem i czy mogłabyś nas "ocenić" przed wejściem na ring? :modla::modla: lepiej bym się poczuła ;) nareszcie mamy potwierdzenie, zarezerwowany nocleg i po M jak miłość tata opłaci wszystko :) Quote
fidekangela Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Talut to ja FIDULINA :):D jeżeli będe to mogę ;) Quote
Polna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Czy ktos jadąc do Bydgoszyczy przez Łódź (sobota) nie zabrałby 1osoby(ewentualnie 2) z małym psem rasy beagle, bardzo mi zalezy oczywiście odrzucam sie do paliwa Quote
tufi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Patka napisał(a):Tufi jesteś aniołem :) Wiesz, ja jak ja, ale Bigos marudzil, zebym odpisala, bo liczy na buziaka od cioteczki :cool1: Quote
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 OOOO czyli będziecie :multi: no ma jak w banku :) juz zaczynam sie pucowac dla przystojniaka Lilith swoja emeryturkę spędzi w domu pod kołderką więc od niej nie ma co liczyc ;) :evil_lol: Quote
Viz Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hejka Wam dogomaniacy. W Bydg. wystawiam mojego cud psa, jamnika długowłosego mini. :) Czy któraś z Was jest chętna na spotkanie? Jeśli tak, to najłatwiej będzie przy ringu jamników długowłosych miniaturowych, klasa młodzieży, pies wystawiany to HRABIA z Końskiego Raju (FCI), maści czarnej podpalanej :) Miło by było się spotkać :) A i mozna sie numerami telefonów wymienić, tak, żeby sie znalezc ;) Quote
Kliwia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Napisal Gra:Czy może wiecie, czy będzie katalog przedwystawowy? I kiedy mniej więcej spodziewać się potwierdzenia?:razz: Wiem od zrodla, ze w tym tygodniu ma byc katalog na info Bydgoszczy. Quote
Polna Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 jak myslicie, jak jutro wysle kaske przelewem, to otrzymam listowne potwierdzenie ? Quote
Kliwia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Polna mnie sie wydaje, ze moze to byc za pozno. Ja to bym wyslala kaske nie przelewem, tylko przekazem pocztowym i pokazala dowod na wystawie. Quote
Elitesse Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Kliwia']Polna mnie sie wydaje, ze moze to byc za pozno. Ja to bym wyslala kaske nie przelewem, tylko przekazem pocztowym i pokazala dowod na wystawie. ale przeciez od przelewu tez sie ma potwierdzenie wiec jaka roznica ? Quote
Gra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Kliwia']Polna mnie sie wydaje, ze moze to byc za pozno. Ja to bym wyslala kaske nie przelewem, tylko przekazem pocztowym i pokazala dowod na wystawie. Przelew idzie szybciej (w zasadzie w tym samym dniu są już pieniążki na koncie odbiorcy), a potwierdzenie przelewu też dostaniesz! Możesz je wysłać do ZK jako załącznik mailem. Ale i tak musisz zabrać to potwierdzenie ze sobą na wszelki wypadek (gdyby okazało się, że nie zaksięgowali na czas). Najwyżej w sekretariacie odbierzesz numerek startowy. Quote
Recommended Posts