Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najprawdopodobniej będe. Planujecie jakieś spotkanie? Fajnie by było ;) Ja z przyjemnością się spotkam. Jak mam was poznać? Jak się poznamy? :roll:
Jak już pisałam będe mieć dogomaniacki identyfikator-na szyii zawieszony. Czerwony napis Weron, głowa beagle, logo dgm. Jeśli znajdę jego fotke albo coś to wstawie będzie łatwiej rozpoznać. Jeśli ktoś chętny na spotkanie...podam więcej szczegółów :D
Pozdrawiam weronika

Posted

Obojętny dzień. Będe w obydwa najprawdopodobniej. Szczegóły? Ruda kurtka :D a w zasadzie pomarańczowa, słuchawki w uszach :lol: no i najważniejsze niska, bo wiek młody (14lat :/ ) Nadal chętni? ;)
Pozdrawiam wrs
ps. zrobiłam fotke identyfikatorowi ale nie mam kabelka pod ręką, wstawie niebawem aby nie było większego problemu z rozpoznaniem ;)

Posted

Czy jest ktoś kto jedzie przez Kalisz (woj.Wielkopolskie)? Bardzo chętnie bym się zabrał. Oczywiście dorzucam się do paliwka. Bardzo porszę o kontakt.

Posted

Fidekangela jeżeli byś mogła, to ja będę w sobotę z Monulcem i czy mogłabyś nas "ocenić" przed wejściem na ring? :modla::modla: lepiej bym się poczuła ;)

nareszcie mamy potwierdzenie, zarezerwowany nocleg i po M jak miłość tata opłaci wszystko :)

Posted

Czy ktos jadąc do Bydgoszyczy przez Łódź (sobota) nie zabrałby 1osoby(ewentualnie 2) z małym psem rasy beagle, bardzo mi zalezy
oczywiście odrzucam sie do paliwa

Posted

OOOO czyli będziecie :multi: no ma jak w banku :) juz zaczynam sie pucowac dla przystojniaka Lilith swoja emeryturkę spędzi w domu pod kołderką więc od niej nie ma co liczyc ;) :evil_lol:

Posted

Hejka Wam dogomaniacy.
W Bydg. wystawiam mojego cud psa, jamnika długowłosego mini. :)
Czy któraś z Was jest chętna na spotkanie?
Jeśli tak, to najłatwiej będzie przy ringu jamników długowłosych miniaturowych, klasa młodzieży, pies wystawiany to HRABIA z Końskiego Raju (FCI), maści czarnej podpalanej :)
Miło by było się spotkać :)
A i mozna sie numerami telefonów wymienić, tak, żeby sie znalezc ;)

Posted

Napisal Gra:Czy może wiecie, czy będzie katalog przedwystawowy? I kiedy mniej więcej spodziewać się potwierdzenia?:razz:

Wiem od zrodla, ze w tym tygodniu ma byc katalog na info Bydgoszczy.

Posted

[quote name='Kliwia']Polna mnie sie wydaje, ze moze to byc za pozno.
Ja to bym wyslala kaske nie przelewem, tylko przekazem pocztowym i pokazala dowod na wystawie.

ale przeciez od przelewu tez sie ma potwierdzenie wiec jaka roznica ?

Posted

[quote name='Kliwia']Polna mnie sie wydaje, ze moze to byc za pozno.
Ja to bym wyslala kaske nie przelewem, tylko przekazem pocztowym i pokazala dowod na wystawie.

Przelew idzie szybciej (w zasadzie w tym samym dniu są już pieniążki na koncie odbiorcy), a potwierdzenie przelewu też dostaniesz! Możesz je wysłać do ZK jako załącznik mailem. Ale i tak musisz zabrać to potwierdzenie ze sobą na wszelki wypadek (gdyby okazało się, że nie zaksięgowali na czas). Najwyżej w sekretariacie odbierzesz numerek startowy.